Изсичане на дървета и цветя

Всеки знае, че ръчно изработеният продукт е най-добрият подарък. И за да изненадате и моля да затворите хора или просто познати, е полезно да им представите предмети, направени от вас лично. Свързани неща, бродерия, занаяти, изработени от хартия, плат или дърво ... Всяко нещо ще бъде оригинално и неповторимо. И занаятите, изработени от мъниста, не са изключение. Beadwork модели за дървета и цветя, Бижутата и животните ще станат незаменими помощници в тяхната работа.

Изсичане на дървета и цветя

Изсичане на дървета и цветя - това не е просто интересно хоби. Тя дава възможност да угодите на другите с уникални красиви сувенири. Паричното дърво ще бъде добър подарък за рождения ден. За да стане необходимо:

 • мъниста и многоцветно изсичане;
 • пластични монети;
 • дебелина на проводника 0,3 и 2 мм;
 • нишка kapron;
 • керамичен съд;
 • алабастър;
 • трохи декоративни.

Изсичане на дървета и цветя

Процес на изпълнение:

 1. От многоцветни мъниста, клонките се правят чрез завъртане. Също така едно дърво може да бъде монохромно. Всеки клон трябва да има около 13-15 бримки.
 2. Общият брой на клоновете е не по-малко от 40-50 броя. Но в същото време за всеки десети клон, вместо мъниста, трябва да изрежете продукти от пластмаса под формата на монети.
 3. От гъста жица се формира дървовиден багажник (по размер спрямо обема на избрания съд).
 4. Завършени клонове последователно и могат да бъдат пакетирани (4 броя), увити около краищата на телта около багажника. Не забравяйте разстоянието между етажите.
 5. Багажникът трябва да бъде увит с капронова резба, като се крият местата, където клоните са закрепени.
 6. Дървото може да бъде огъната във всякакъв ред и клоните могат да бъдат наведени нагоре или нагоре.
 7. Керамичният съд се напълва с алабастър и дърво се вкарва в него. Когато алабастърът изсъхне, на повърхността му се поръсва декоративна троха.

Изсичане на дървета и цветя

Детски занаяти от мъниста също са интересни; децата много харесват този вид изкуство. дете схема на цветя "Цветя и дървета" могат да се извършват заедно с родителите и независимо.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 32 = 41

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: