Жирафът е направен от хартия. Схема на оригами

Как да си направим оригами? Този въпрос беше зададен от мнозина, които владееха това изкуство. Жирафът не може да се припише на леки занаяти. Това е малко сложно при сгъване и изпълнение. Но повярвайте ми, крайният резултат си струва упоритата работа, която може да отнеме около един час (а понякога и повече). Оригами Жираф със сигурност ще угоди на всички. Но особено децата ще бъдат доволни. В допълнение, в тази удобна успешно комбинирани с класове с хартия и работа с ножици, цветни моливи или бои. За малките деца ще бъде трудно да добавят свои ръчно изработени предмети. Ето защо, как да направите оригами от хартия, възрастните ще помогнат и подсказват.

Ако по-големите момчета вече имат известен опит в сгъването на различни хартиени фигури, тогава без никакви затруднения те ще могат да се опитат да направят статия според инструкциите "Оригами. Жираф. Схемата".

Жирафът е направен от хартия. Схема на оригами

Схема за жирафи с оригами е доста обемно. С него трябва да работите внимателно, без да изпуснете най-малките детайли и фрагменти. Особено внимание трябва да се обърне при сгъване на врата и главата, така че да излязат чисти.

Жирафът е направен от хартия. Схема на оригами

Когато оригами Жирафът е готов, можете да започнете да го боядисвате. И тази дейност лесно се превръща в забавна и забавна игра. Жирафът може да бъде направен по този начин и да се поставят всички занаятчийски петна. Или да го превърне в приказен герой, който покрива гърба и краката на животното със звездички, точки, вълни и други модели или орнаменти. В този продукт, както и в оригами - снежинка, е необходимо само да се покаже изобретателност, да се работи с четка или моливи. И от ръцете на младия господар ще излезе прекрасна, красива жираф.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: