Оригами кон. Схемата

Оригами - най-старото изкуство на сгъваема хартия от отделни фигури. Произходът на оригами произхожда от най-дълбоките корени в древен Китай, където е измислена хартия. Вероятно тази техника вече има много история написана - и се казва, че първоначално е била използвана в религиозни обреди, че този вид изкуство първоначално е било достъпно само за представители на висшите класи.

Само във времето оригами отиде отвъд Изтока и стигна до Америка и Европа, където вече беше посрещната от феновете си. Днес оригами е доста добре утвърден в ролята на хоби. Много от тях се занимават с този вид бродерия и дори го печелят, като продават своята работа на търгове и в занаятчийски магазини.

Нека погледнем диаграмата днес, как да направите кон оригами. Този вид работа ще ви позволи да се забавлявате с децата. Можете да организирате конкурси за дестилация. Кой ще направи флип? Повярвайте ми, това ще бъде забавно!

И така, конен оригами как да изготвят ще го разберете чрез следните стъпка по стъпка снимки и коментари към тях. Е, нека да започнем, имаме нужда от:

- хартия,

- ножици,

- желание.

Оригами кон. Схемата

Нека да започнем с квадратна хартия, оцветената страна е поставена нагоре. Сега го сгънете наполовина и го отворете, повторете същата процедура отново, но в различна посока.

Оригами кон. Схемата

След това завъртете хартията с бяла страна нагоре и я сгънете наполовина, отворете и отново я сгънете, но в друга посока. Как да изглеждате като гънки, можете да проверите, като ги проверите с картина.

Оригами кон. Схемата

Сега, използвайки гънките, направени по време на работа, ще направим модела на долния ъгъл на първите три ъгъла и ще ги намалим. Внимателно проучете и анализирайте напредъка на предоставената картина.

Оригами кон. Схемата

Външните ъгли се сгъват по горния слой по отношение на централната линия, след което се сгъват надолу по фигурата, както е показано на фигурата, ще се отворим. Обръщаме се към ножиците за помощ. Изрежете горния слой до самия връх на гънката. Сега сложихме "краката" нагоре по-долу, както се вижда на фигурата.

Да добавим тези секции два пъти към центъра. Върнете отново модела и повторете стъпките от четвъртата до седмата на гърба на фигурата. Можете да проверите резултата с картина.

Оригами кон. Схемата

Отново завъртете нашия модел и направете гънките, както се вижда в примера на илюстрацията. Разкриват. Нека сложим главата и опашката вътре - това е желаният кон! Ако желаете, можете да огънете върховете до вътрешния модел на краката. Сега е безопасно да отидете на състезания с близки и роднини. Чрез илюстрация конски оригами модел можеш да направиш кон, който да се занимава с коне! За това е необходимо само да го избутате рязко нагоре под опашката. И това е готово!

Между другото, ще бъде много полезно да поканите вашите деца да работят върху коня. По този начин те развиват работа, за да работят със собствените си ръце, творчество и тренировка на постоянство. Освен това, в бъдеще, със създаването на ръцете си, можете да се забавлявате!

Успех за теб! И отново се видим!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

68 − = 65

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: