Origami gyermekeknek. Az alma. Mester osztály

Sorozat "Turn-alapú origami. Gyümölcs "folytatja a gyermekek kézműves" Yabloko ". Elég egyszerű végrehajtás, de egy gyönyörű papírdarab, amely díszítheti az óvodát. És ha a gyermeke gyümölcsöt szeret - és ez biztosan így van - akkor tegye meg ezt a modellt «Az Apple a papírból» origami. Biztosan szeretni fogja a gyermeket, és képes lesz arra, hogy saját magával vigye hozzá az irányítás alatt, ügyességgel.

Origami gyermekeknek. Az alma. Mester osztály

mert Yabloko origami Szükséges egy 10x10 cm-es, egyoldalas vagy kétoldalas papírdarab, egy piros színű téglalap, 5 és 12 cm-es oldalakkal.

A munka a levél összecsukásával kezdődik. A zöld szín négyzetét festetlen oldalával felfelé (ha nem kétoldalas) helyezik el, és átlósan hajlik. A jobb oldali csúcs csúcspontja az ellenkező oldal közepére emelkedik. A munkadarab felső része önmagától hajlik. A részlet a "völgy" alakjánál fogva hajlik, és a másik oldal felé fordul. A munkadarabot ismét a "völgy" meghajlítja, és a négyzet kibővíthető.

Origami gyermekeknek. Az alma. Mester osztály

A tér felső és alsó sarkai hátrafelé hajlanak. A betakarítási vonalakat a "völgy" és a "hegy" jelölik. Ezeket a kanyarokat egy alma levél hajtja.

A levél készen áll. Ezzel az első két rajzra támaszkodhat. Az alkalmazás végrehajtásakor a lap egyik széle több mint a második. A levél kevésbé nyitott vége az alma farára van ragasztva.

Origami gyermekeknek. Az alma. Mester osztály

A piros téglalap a fő alakja - "Apple" origami a papír kezdőknek. A lap csiszolatlan oldalirányban felfelé és félig kanyarodik. A munkadarab félig felfelé hajlik felülről lefelé, egyszerre két papírréteget ragad. A munkadarab felső fele hátrafelé hajlik. És maga az alak is félig kanyarodik. A négyszög kibontakozik. Ezzel a szükséges vonalakat vázolják fel, és ismét felfelé hajlik. Ennek eredményeként egy harmonikát kell kapnia. Garmoshka is kétszer hajlik. A felét ragasztják össze mögött és elöl.

Origami gyermekeknek. Az alma. Mester osztály

Az alma varrott levélnyél (vagy farok), vágott barna színű papír. És a faroklevélhez. Origami gyerekeknek Yabloko befejeződött.

Az alma mérete bármi lehet: kicsi vagy nagy. Csak megfelelő méretű papírt kell készíteni, és helyesen kiválasztani a lapok arányát a gyümölcsökre és a levelekre.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: