Origami cal. Schema

Origami - cea mai veche artă de hârtie pliantă din figuri individuale. Originile origami provin din cele mai adânci rădăcini din China antică, unde a fost inventată hârtia. Această tehnică probabil are deja o istorie scrisă - și se spune că a fost inițial folosită în ritualuri religioase, că acest tip de artă a fost la început accesibil doar reprezentanților claselor superioare.

Numai în timp origami a trecut dincolo de Est și a ajuns în America și Europa, unde a fost deja întâmpinată de fanii săi. Astăzi, origami este destul de bine stabilit în rolul unui hobby. Mulți se angajează în astfel de lucrări de mătase și chiar câștigă prin vânzarea muncii la licitații și în magazinele de artizanat.

Să ne uităm la diagrama de astăzi, cum sa faci un cal origami. Acest tip de muncă vă va permite să vă distrați cu copiii. Puteți organiza concursuri pentru distilare. Care dintre ele va face o flip? Crede-mă, va fi distractiv!

Și așa, cal origami cum să atragă veți înțelege acest lucru prin următoarele pas-cu-pas imagini și comentarii pentru ei. Ei bine, să începem, avem nevoie de:

- hârtie,

- foarfece,

- dorință.

Origami cal. Schema

Să începem cu o foaie de hârtie pătrată, partea colorată este plasată în sus. Acum, pliați-l în jumătate și deschideți-l, repetați aceeași procedură din nou, dar într-o altă direcție.

Origami cal. Schema

Apoi, rotiți hârtia cu fața albă în sus și împingeți-o la jumătate, deschideți-o și pliați din nou, dar într-o altă direcție. Cum seamănă cu faldurile, puteți verifica dacă le verificați cu o imagine.

Origami cal. Schema

Acum, folosind cretele făcute în timpul lucrării, vom face modelul colțului inferior pe primele trei colțuri și le vom reduce. Studiați cu atenție și analizați progresul imaginii furnizate.

Origami cal. Schema

Colțurile exterioare sunt pliate de-a lungul stratului superior în raport cu linia centrală, apoi îndoite în jos de-a lungul figurii îndoite, după cum se arată în figură, ne vom deschide. Ne întoarcem la foarfece pentru ajutor. Tăiați stratul superior în partea superioară a îndoiturii. Acum punem "picioarele" de-a lungul foliei rezultate, așa cum se vede în figură.

Să adăugăm aceste secțiuni de două ori spre centru. Rotiți din nou modelul și repetați pașii patru până la șapte pe partea din spate a figurii. Puteți verifica rezultatul cu o fotografie.

Origami cal. Schema

Din nou, rotiți modelul nostru și faceți faldurile, după cum se vede în exemplul din ilustrație. Reveal. Să punem capul și coada înăuntru - asta e calul dorit! Dacă doriți, puteți îndoi sfaturile modelului intern al picioarelor. Acum este sigur să mergi la concursuri cu rudele și rudele tale. Prin ilustrare cal origami model poți să faci un cal să facă un salut! Pentru aceasta este necesar doar să-l împingeți brusc în sus sub coadă. Și e gata!

Apropo, va fi foarte util să vă invitați copiii să lucreze la cal. Astfel, ei dezvoltă munca de a lucra cu propriile mâini, creativitate și perseverență. Mai mult decât atât, în viitor, odată cu crearea mâinilor, puteți avea un moment bun!

Mult noroc pentru tine! Și te văd din nou!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

54 − 52 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: