Модулен оргиатски лотос: хартиена магия

Ако решите да научите оригами за начинаещи, цветът лотос ще направи най-доброто, защото това е достатъчно просто плаващо средство, което ще бъде потопено дори от седемгодишни деца. Предлагаме ви да се съберете в техниката модулен ордами лотос.

Модулен оргиатски лотос: хартиена магия

Тази техника е известна с факта, че за да създадете обемни фигури от хартия, трябва да използвате много от същите в начина на монтаж на модули. Между другото, можете успешно да комбинирате два хобита наведнъж - във voxmate.ru във форма за игра, за да научите английски онлайн и в същото време да правите заготовки за вашите нови оригами творения. Участието в английски език ще бъде много удобно, защото за това можете да изберете всяка безплатна минута, както и за творчество на хартия.

Така че, нека да се запознаем модулна схема на оригами лотос. Ще трябва да направите много детайли с размери 7,5 на 5 см (принципът на монтажа може да се намери тук). За да украсите средата на цветето, трябва да вземете 4 броя жълти за първия и втория ред, да ги съберете отново, така че веригата да е навита. Всички детайли трябва да се носят с дълга страна. Сложете един жълт между предформата на втория ред, така че те общо 8 парчета. След това, движете се в кръг, поставете още 8 парчета от същия цвят.

Модулен оргиатски лотос: хартиена магия

В 4-ти ред от общата сума трябва да са 15 броя, за да се постигне това, е необходимо да се постави 1 детайл за всеки от 14-те ъгъла на предния ред, още едно парче хартия за останалата двойка ъгли. В 5-те години. просто добавете 15 бр. В 6-те години. подобна сума, просто ги обърнете с малка страна нагоре.

От седмия ред започва обединяването на венчелистчетата (ще има 5 от тях), за по-голяма стабилност, събирането на всички заедно едновременно, а не отделно. Всички подробности за венчелистчетата трябва да бъдат боядисани в розово.

7 r. Закачете 3-те модула от шести ред от 4 бр. Розови, а екстремните трябва да се носят на един ъгъл с една торбичка.
8 r. Добавете 5 парчета.
9 r. 6 бр.
10 r. 7 бр.
11 r. 8 бр.
12 r. 7 броя (от този ред, оставете един ръб наведнъж). След това добавете до 18 стр. като намалява с едно, така че само едно нещо се добавя като резултат.

Модулен оргиатски лотос: хартиена магия

Дайте красива форма на венчелистчетата, поставете ъглите в средата на 8 модула в жълт цвят - ще получите тичинки.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 7 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: