Kaméleon papírból. Az origami rendszere

Ez tényleg nagyon érdekes és titokzatos lény egy kaméleon. A helyzettől függően, megváltoztatja a színét. A nyugvó kaméleon fehér; amikor rejtett, lehet festett színe a környezet ... Ugyanakkor a színe megváltozik, teljes egészében vagy részben, így csíkok a teljes felületen vagy festetlen testrészeket. Performing kaméleon papír, akkor használja ezt a funkciót, és hogy az állat bármilyen színben. Hogyan készítsünk egy kaméleont origami és hogy hogyan kell színezni, a rendszer és természetesen a képzelőerőd megindul.

Kaméleon papírból. Az origami rendszere

"Chameleon origami" séma nem a tüdőből. Csakúgy, mint a "papírból készült állatok. Camel origami ". Bonyolítania kell vele, megvizsgálva az összes kanyart és ráncokat. A munkában gyakran hivatkozni kell a rendszerre, annak tippjeire, hogy ne pótolják a pontatlanságokat és hibákat.

Kaméleon papírból. Az origami rendszere

Az ábrán szereplő papír bármilyen színben is beszerezhető. Még egy szokatlan textúrával is. Origami "Chameleon" rendszer lehetővé teszi az eredeti modell módosítását. Például nem hajlíthatod tovább a farkát, vagy a fangok akutabbá válhatnak.

A Chameleon origami csodálatos ajándék. Ezenkívül alkalmas a fotóalbum gyönyörű díszítésére saját kezével vagy üdvözlőlap létrehozásával.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

59 + = 69

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: