Kako narediti kravato iz papirja. Shema origami

Umetnost origami bo naučila, kako zložiti živali, "Kako narediti nahrbtnik. Origami shema "in številne druge zanimive obrti. Torej, zakaj ne bi naredili kravato iz papirja preveč?! Origami "Tie" Nato lahko postavite lutke ali pa naredite zanimiv element dekorja.

Kako narediti kravato iz papirja. Shema origami

Origami papir "Tie" Izvede se iz lista v formatu A4 s kvadratno obliko. List je ukrivljen vzdolž navpične diagonale, kasneje pa je narejen stranske gube, kot na začetku plovila "Origami. Mushroom Amanita. Shema. " Potem na papirju, ki je na zgornjem delu, se krivine opravijo dvakrat, in oblikovan je vozel kravat. Obrt je zložena na obeh straneh v 1/3 delu (stranski vogali so vgrajeni v drugega), s čimer določi širino figurice.

Kako narediti kravato iz papirja. Shema origami

Ko opravljate kravato, jo lahko v celoti postavite in naredite edinstveno. Origami shema papirja "Tie" se lahko preoblikuje po lastni presoji. Lahko se naredi črtasto ali monofonično, daljše ali kratko, široko ali ozko. S pomočjo barvnega papirja in lepila se bo kravato zlahka spremenilo v umetniško delo. Tudi na sprednji strani okraskov in vzorcev jo okrasite, po želji pa lahko celo dodate elemente iz tkanine ali folije.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: