Žaba iz papirja

Vesel sem, da vas ponovno pozdravim, danes pa bi se rad spomnil na naše otroštvo. Mi smo zelo pogosto srečal z mladimi dojenčki, so naši starši, prijatelji družine, in glavni poklic je bil, seveda, risanje in rezanje papirja, nekateri od nas ni velike ladje iz papirja, čolni, fantje, tudi izgradnjo pištolo iz papirja, dobro, Rad imam različne živali.

Danes, zlasti za tiste, ki so že pozabili in se resnično želijo spomniti, predlagam študij, kako narediti papirno žabo. Da, da - niste napačno razumeli - bila je žaba! Mislim, da bo v rokah vaših malčkov izgledalo super. Zaradi radovednosti in posebnega zanimanja sedite zraven sebe, otroke, vnuke ali nečake - in poskušajte z njimi ravnati s takšnimi iglami!

Žaba iz papirja

Ustvarite žabo je že težje kot le rezanje metulja iz papirja, ki ga lahko ustvarite v skladu s shemo. Da bi ustvarili žabo, potrebujete veliko znoja. Navsezadnje bo pravilna koordinacija izvedenih dejanj pripomogla k doseganju želenega rezultata.

Origami papirna žaba - vam bo pomagal priti nazaj v svojo preteklost, čutijo enako naivno in ljubeč otrok, kako se vsak od nas je imel, in le odrasel in pridobili izkušnje, smo z lahko svoje roke izvedeti, da to, da s svojimi rokami in njihovih otrok.

Kako narediti žabo iz papirja, na to vprašanje lahko odgovorimo na različne načine, kar kaže na veliko variant takšnih obrti iz papirja. Ponujamo vam lahko več kot en način, vendar najprej pogledamo eno od možnih.

Morda se ustavimo na žabi, ki ve, kako skočiti. Da bi to naredili, potrebujemo kvadratni list papirja - katera koli barva - boljša zelena, saj je žaba pogosto zelena. Iz zgornjega desnega kota smo ga upognili v spodnji levi kot. Zavijte se nazaj in na enak način zavijte v nasprotni smeri - to je spodnji desni kot v zgornjem levem kotu. Podobno imamo tudi "X" oblikovane gube.

Nato položite list papirja pol vodoravno in nagnite desna in leva območja, upognite navznoter po grebenih. Zdaj bi morali imeti trikotnik. Izkazalo se je, da je dvojno, spredaj, od spodaj desno do vrha upogibamo del nastalega trikotnika, na levi strani pa enako. Po tem bomo našli sprednji del našega obdelovanca v obliki kvadrata pred nami.

Žaba iz papirja

Potem se nastali ovinki ponovno zvijemo in oblikujemo rog s sladoledom. In spet se prepognemo. Tukaj imamo tace, na katere bomo skočili!

Sedaj začnemo delati na hrbtni strani - izdelamo gube z leve in desne strani navzdol. Torej imamo isti rog kot na drugi strani, vendar v nasprotni smeri, to pomeni, da so vogali zaviti. Tokrat smo ponovno upognili našo posledično sliko, vendar ne v notranjosti, kot v zadnjem času - ampak ven.

Sklonimo se v dno štrlečih robov - to bo prineslo tace naše žabe in jih potisnilo nazaj na stran hoje, torej nazaj. Tako smo oblikovali skakajočo žabo!

Žaba iz papirja

Če po podrobnem opisu in korak za korakom pomagate - še vedno ne morete prikazati želene žabe - vedno si lahko ogledate podobne vnose - žab papirja video.

Zahvaljujoč takšnim namigom in treningom na področju obrti - lahko prejmemo naše mojstrovine, ne da bi se vrnili domov. Ker, ko ste pregledali podroben mojstrski razred o kakršni koli tehniki - verjetno boste razumeli osnove in poskušali prikazati, kar ste videli, medtem ko poslušate nasvet mojstra.

Želimo vam kreativen uspeh! Ustvarite različne obrti iz papirja in pomagajte na podoben način svojim otrokom! Do naslednjega!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

33 − = 23

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: