Prijave iz pladenj: podrobni mojster-razredi s fotografijo

Aplikacije iz prtičkov je lahko najbolj raznolika, namenjena najmanjšim in šolarjem. Za vas smo zbrali najbolj zanimive mojstrske razrede, s katerimi lahko ustvarite zanimive obrti.

Uporaba papirja prtičkov

Delo na morski temi bo privabilo tako fantje kot dekleta. Za delo pripravite:
 • Namizni prtički modre in modre
 • Škarje
 • PVA
 • List modrega papirja v formatu A4
 • Pokrajinski list A4
 • Akvareli
 • Paleta
 • Voda vode
 • Brush No. 18, No. 3, sintetika ali stolpci
 • Preprost svinčnik
 • Eraser
 • Tkanina
 • Črna oznaka
Modre in modre prtičke, razrezane na trakove široke širine 3 in 4 cm. Na modri listi papirja uporabite konture PVA lepila, jih lepimo na vodoravni položaj traku. Zasukajte barve in naredite lepe morske valove. Obrnite list po koncu lepljenja na napačno stran in odrežite trak s škarjami.

Prijave iz pladenj: podrobni mojster-razredi s fotografijo
Morje je pripravljeno, ostane le dodati podrobnosti. Na listih papirnatih listov 3 jadrnic in njihovih jadrov, barve - risite prve rdeče črte, nato modre, dodajte rumeno in oranžno barvo. Medtem ko se barva akvarele posuši, obrisi zastavic uporabite na rumenem papirju. Izrežite vse podrobnosti in postavite vse čolne na morje, pritrdite položaj s PVA lepilom. Zadnja poteza bo vrvi čolnov, označene s črnim označevalcem.

Prijave iz pladenj: podrobni mojster-razredi s fotografijo
Morska sestava bo odlična notranja dekoracija za otroško sobo ali darilo za 23. februar.
Smaster z dojenčki in otroška uporaba iz prtičkov "Apple drevo".

Uporaba prtičkov za otroke

Pomladna lepota narave je zaprta v tej zanimivi sliki, pripravi se na delo:
 • Različne barve prtičkov
 • Valoviti papir
 • Tuba s PVA lepilom
 • Karton za osnovo
 • Dvostranski škotski trak
Vzemite papirnate materiale takšnih odtenkov: zelene, rjave, rumene, bele, roza, modre. Na navadnem kartonskem listu lepite trak zelenega valovitega papirja, ki bo imel vlogo trava. Top lepilo modro tkivo stanja, ki prikazuje nebo. Ne gladite materiala, nato pa vaše plovilo ne bo pomagalo.

Prijave iz pladenj: podrobni mojster-razredi s fotografijo
Izrežite v trakove rjavega papirja, od njih zavijete plašč različnih dolžin. S pomočjo teh plaščev so postavili debla in veje dreves. Podobno storite z rumenim listom tkiva. Dolge ploskve pljuvajo v krogu v spiralu, in iz kratke žarke naredijo sončne žarke. Uničite beli material na poljuben način in naredite oblake.

Prijave iz pladenj: podrobni mojster-razredi s fotografijo
Trava je narejena iz zelenega valovitega papirja - razrezane majhne trakove z enega roba, da bi dobili rob, ga zvijte s škarjami. Iztrgajte ovale iz belih prtičkov, enega od robov vsakega obdelovanca zasukite prste. Lepite na 3 ovala in dobili boste snežinec. Lepite jih na travi. Isti ovali se v središču in lepijo v parih - tam bo čudovit cvet jabolk. Prav tako dodajte skupaj modre gozdove. Za listje dreves, ki so pravkar "prebodli" iz ledvic, vzemite tanke kratke trakove, zasukane v sredini. Rumeni prtiček razrežite v trakove, odrežite robove z ene strani in ga zavite v spiralo - dobite regrat. Za izdelavo tulipanov vzemite cvetni listi latice, lepite 5-7 kosov na dvostranski škotski trak. in zavite v spiralo.
Pripravljena slika je postavljena v okvir, lahko okrasi hišo ali da jo daje ljubljeni osebi.
Tukaj boste našli mojstrski razred za izdelavo slike "Malinovo poletje".

Poklic v prtičku

Če iščete razburljivo lekcijo za otroke od 3 do 6 let, potem bo najboljša izbira za izdelavo obsežne obrti "Dandelion". Otroci so res všeč ta svetla roža, z veseljem bodo začeli delo.  
Potrebni materiali:
 • Barvni karton
 • Prtički rumena (lahko vzamete bel, vendar samo barve)
 • Zelena knjiga
 • Škarje
 • Stapler
 • Lepilo
 • Preprost svinčnik
3 serviete standardne velikosti, razrezane na 4 dele (veliki kosi morajo vzeti 2 kosi, jih razrezati na 6 kosov). Pridobite kvadratke na polovici in jih zložite v kupe. Če je uporaba prtičkov opravlja, je bolje, da se tanko skladov, ki jih je mogoče enostavno zmanjšati. Vsak udarec v sredino s spenjalnikom, pritrdite kvadratke z nosilcem.

Prijave iz pladenj: podrobni mojster-razredi s fotografijo
Pretvorite kvadratni kup v okrogle, okleščene in zaokrožene vogale. Precej majhni otroci ne morejo doseči idealnega kroga, osemkotnik je dovolj. Vrezajte rob v krogu in obrišite cvetove.
Če želite narediti liste regrence, vzemite zeleni papir, preložite list na polovico in izrežite simetrično listje. Za majhne otroke lahko obrazec poenostavimo. Isti papir je potreben za rezanje stebel - navadnih trakov. Listi in stebla na dnu.

Prijave iz pladenj: podrobni mojster-razredi s fotografijo
Če želite narediti cvetni brsti, vzemite trak rumenega materiala, odrežite rob, ga zavite v cev in ga lepite na eno od stebel. V druge stebla, lepi puhasto cvetje. Izrežite zeleni sepal in ga pripnite k pepelu.
Da bi delo izgledalo bolj trdno in privlačno, lahko prilepite osnovo na kartonski listi kontrastne barve (to je najbolje narediti, preden lepljate razsute barve). Cvet aplikacij iz prtičkov pripravljen!
Všeč vam bo appliqué iz prtičkov za vašo mater "Imate moje srce".

Uporaba iz kepic prtičkov

Zelo zanimiva tehnika - lepljenje na podlagi tkivnih prtičkov, z njihovo pomočjo lahko postavite katero koli sliko, naredite svetel metulj.
Materiali za delo:
 • Pripravljena konturna risba ali album A4
 • Težka A4 karton
 • Večbarvni robčki
 • Valoviti papir
 • Škarje
 • Lepilo PVA
 • Leseni okvir
Prvi korak je priprava osnov - na listi albuma, natisnite podobo metulja ali ga narišite ročno. List s slikovno palico na debelem kartonu (vnaprej pripravite osnovo želene velikosti).

Prijave iz pladenj: podrobni mojster-razredi s fotografijo

Papirni materiali so razrezani na kvadratke, vsaka izklesana v kroglo s prsti. Zložite veliko različnih barv.
Lepite prtičke na sliki, širite vzorce na krilih. Torso in antenna lepilo za insekte s črnimi kroglicami iz valovitega papirja ali barve s črnim peresom s čopičem.

Prijave iz pladenj: podrobni mojster-razredi s fotografijo
Za okrasitev plošče uporabite široko paleto materialov, ki vam bodo fantazija povedala - niti, struženje, lupine, testenine, naravne materiale. Dodatne podrobnosti o sestavi so narejene iz žameta ali barvnega papirja. V glavnem razredu je pozadina okoli metulja tudi zaprta s tkaninami. Pripravljena aplikacija iz papirnatih prtičkov "Butterfly" lahko postavite v okvir in okrasite vrtec.
Seveda, tako boste lahko popolnoma izpolnili vsako sliko - njegov otrok se lahko celo nariše, takšen članek bo še posebej dragocen v njegovih očeh. No, starši in učitelji želimo dati priporočila za izdelavo takšnih umetnih mojstrovin:
1. Za male, izberite preproste risbe, sestavljene iz majhnega števila velikih elementov. Takšna ustvarjalnost ne nosi otroka.
2. Če je otrok moten, potem je utrujen, samo odložite delo - končajte drugič.
3. Če delo opravlja dvoletni, se vnaprej vrnite v tkivne servize - v tej starosti je težko sedeti na mestu dlje in izvajati rutinske ukrepe.
4. Pokažite otroku natančno, kako se kepe zvijejo, naj poskusi to vajo.
5. Majhen namig: če rahlo rahljate roke z vodo, boste lažje prevrnili kepe.

Volumetrična uporaba prtičkov

Med zimskimi počitnicami otroci še posebej želijo obrti na ustrezni temi. Naredite zanimivega 3D snežaka, pripravite se na delo:
 • Prtički (bela, modra)
 • Barvni papir ali lepenka (uporablja se kot ozadje)
 • Olovke s čopičem
 • Tuba s PVA lepilom
Izvedba bo izdelana v svetlih barvah, zato je material za podlago kontrastna barva: črna ali vijolična. Na podstavku postavite kroge z lepilom PVA, kako pripraviti lepilo, ki prikazuje snežaka.

Prijave iz pladenj: podrobni mojster-razredi s fotografijo
Oblikujte bele tkanine iz bombaža, medtem ko se trudite, da ne boste stisnili tesno, da bi bil obdelovanec obsežen. Postavite največjo kroglo na spodnji del kartona. Podobno velja z dvema naslednjima kroglama, manjšim v premeru.
Uporabite lepilo v krajih, kjer mora snežaka imeti roke in noge. Oblikujte majhne ovalne gredice in pritrdite. Podobno naredite tudi glavo - bi morala biti modra.

Prijave iz pladenj: podrobni mojster-razredi s fotografijo
Uporabite pero s čopičem, da narišete snežakov obraz in gumbi. Načeloma je delo končano, lahko pa dodate še druge podrobnosti, če želite, na primer, postavite metlo v roko snežaka ali prilepite snežinke papirja na ozadje.
Smastere in aplikacija iz zvitih prtičkov "Češnje".
Pripomoček na temo "Lili doline" prtiček
Master razred "Lili doline" bo izjemno uporaben za učitelje predšolske vzgoje (lahko vstopi v opombe za uporabo prtičkov), pa tudi vsem staršem. Otroci bodo res všeč ta zanimiva dejavnost. Za delo pripravite:
 • Prtički bele barve
 • Barvni karton
 • Barvni papir
 • Lepilo
Prvi korak je, da pripravite delovno mesto za otroka: pokrijte mizo z oljno krpo, položite material, da ne bi motili med iskanjem v ustvarjalnem procesu. Postavite "delovna oblačila" na otroka. Ne bodite hitri, da storite vse, kar je za otroka, naj vam pomaga in se pripravi in ​​po končanem postopku očisti, poskušajte poučiti svojega otroka, da bo čeden in čist.

Prijave iz pladenj: podrobni mojster-razredi s fotografijo
Izvesti aplikacija iz vzorcev plenice Liste je treba narediti. Izrežite jih in jih upognite na polovico. Vsak list papirja je zložen posamično in razporejen, da naredi črto. Izrežite tudi steblo papirja in ga zavrtite v cev. Na podlagi ustvarjanja sestave pripravljenih elementov, lepilo.

Prijave iz pladenj: podrobni mojster-razredi s fotografijo
Izrežite prtiček na 4 kosa, vprašajte vsakega v pasti. Pripravite veliko grudic, bodo igrali vlogo cvetlic đurđevka. Lepite cvetove blizu stebla. Torej je pripravljena očarljiva veja dišečih spomladanskih cvetov.
Ta ustvarjalni proces je razvijati vztrajnost, potrpežljivost, pozornost, natančnost, pomoč za obvladovanje veščin za delo s čopičem, lepilo, papir. Otroci se učijo trdo delati, dosegajo svoje cilje, veliko se naučijo o svetu, ki ga obdaja.
Obstaja veliko možnosti za izdelavo obrti iz tako navidezno trivialnega gradiva. Pohiti in ustvarjati z otroki!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

61 − = 57

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: