Pomladni papirni obrti

Papir - tako zanimiv material, s svojo pomočjo lahko ustvarite različne obrti, s posebnim zanimanjem pa so otroci. Konec koncev, lahko izrežete različne figure, pripravite pravljične živali, barve že končano barvanje. Na splošno bodo otroci vedno našli, kaj naj storijo, ko je ob njih obarvana ali bela knjiga. Mislim, da zanje ne bo težko.

Danes želimo govoriti o tem, kako ustvariti spomladanski izdelki iz papirja. In zakaj pomlad? - ker, kot na dvorišču, spomladi in želimo, da naša dela, ki jih ustvarijo naše roke tudi toplo in spomladansko razpoloženje. Pomladne obrti lahko v naših srcih, po zimskem času, stopijo hladno levo, našo apatijo in ne željo, da bi ustvarili nekaj. In spomladi, ko se vse oživi, ​​se mora tudi naša ustvarjalna osebnost zbuditi!

Pomladni papirni obrti

Kot prvi obrti lahko predlagate, da ustvarite metulje iz papirja - v topli sezoni se začnejo flutter, iz cvetja v cvet, ki nas lepi s svojo lepoto. Z njihovo pomočjo lahko okrasite vsako sobo, najsi gre za nočno omarico, mizo, omarico ali samo steno.

Pomladni papirni obrti v LjubljaniVedno nas prosijo s svojo posebno lepoto - resnično izžarevajo toplino in upanje. In prvo plovilo, ki vam ga bomo danes ponudili, bo najbolj navaden, toda za tako priljubljeno za vse otroke je gramofon.

Za to potrebujemo papirja, žice, palice, nekaj velikih kroglic. Začnimo z dejstvom, da se soočamo mora biti kvadratni list papirja, ki ga moramo zmanjšati na naslednji način - črpa od sredinske črte v zgornjem levem kotu, spodaj desno in zgornjih in spodnjih vogalih. To je v tej smeri, bomo bi rezi, z vsem tem pa moramo pustiti nedotaknjeno Midway naše gramofon - Pridržujemo mesto je z pet centov. In vognuv zarezani rob centra, smo pritrdite na vrhu vseh koncev noge, nam bo služil za prečenje naše gramofoni.

Podobno spomladanske papirne obrti se lahko ustvari in v obliki različnih elementov - cvetje, ribe in celo ladybirds!

Pomladni papirni obrti

In kaj, ko smo začeli govoriti o metuljih, se spomnimo svojega otroštva, kdo so bili v otroštvu? Gozdarji, boste rekli. Ja - seveda, zato predlagamo, da ustvarite zanimivo gosenico iz jajčne rešetke.

Odrezali smo trak šestih celic na rešetki jajc, ga barvamo z zeleno barvo in pustimo, da se posuši. S trdim svinčnikom ali celo škarjami se pomaknite v prvi del dveh lukenj. In iz notranjosti celice smo ga postavili v luknje te žice in jih popravili. S svinčnikom pazljivo zavijmo žico. Sedaj smo iz bele knjige izrezali dva velika vrča in iz črnega, dva drobna. Storili bodo nam kot oči, jih povezali in jih lepili na našo gosenico!

Torej je naša lepa lepota pripravljena. Zdaj jo samo naredi jabolko!

Pomladni papirni obrti

Lahko celo ustvarite lilije v dolini z lastnimi rokami. Za to potrebujemo žico, škarje, pečat za bela okna, dvostranski karton - zelen, zeleni svinčnik. Naše pečatnike smo izrezali na majhne kvadratke.

Zdaj si žice - na en konec zanke zvit, ga obesijo kvadratov naš pečat, tako polizdelka ne podvajajo, samo en dolg, nekoliko krajša od druge. Povezujemo jih med seboj.

Iz listja izrežemo listje, gladki na lilijah doline, na teh listih pa potegnemo vzporedne črte vzdolž celotnega lista v zeleni svinčnik. Ponovno začnemo s praznjenjem iz grelca, jih zaviti s kosom tesnilne mase ali penaste gume - in sicer konec cvetlične gredice. Obrezati listje malo, tako da smo bili, potem je priročno, da jih ovijemo z žico s cvetjem.

Postavili smo dva listja in cvetje skupaj, jih popravili z žico in uživali v našem cvetju!

Naša kristjanova dolina je pripravljena!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

76 − 71 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: