Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj delamo. TOP – 50 idej in mojstrskih razredov!

Nežna, skromna, polna ali svetla, privlačna, eksotična ... Vsi cvetovi so velikodušna darila za lepoto narave. Ustvarjeni so tako, da postanejo ljudje standard milosti, lepote in popolnosti. Poskušamo dekorirati našo hišo s cvetjem in se izraža ne samo v obogatitvi sob z lončarskimi ali cvetličnimi aranžmaji. Pomoč pri tem in umetnih dekorjih, vključno, origami rože. Natančni papirnati popki, stebla in listi, ki posnemajo živa rastlina, so opremljeni z določenim pomenskim pomenom: nosijo harmonijo, različne oblike in barvne kombinacije.

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

Origami - ni enostavna tehnika in v nekaterih primerih tudi zelo zapletena; vendar pa so po njej postopni postopki drugačne stopnje zapletenosti, ki jih lahko uporabljajo začetniki in izkušeni "origami". Te vrste obrti so izdelane iz listov barvnega papirja, ki pušča nezahtevne šopke iz ljubičastih ali osupljive prefinjenosti origami plošč cvetja. Voluminozni cvetovi origami ne okrasijo le notranjosti; včasih se uporabljajo za dopolnjevanje in okrasitev daril, izvirnih šopki, domačih razglednic in aplikacij itd. Če kupite čipke v zložljivih brstih, bodo vse bolj podobni pravim cvetjem in tako navdušili in omamili poglede. 

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

Prve obrti v tehniki origami je zaželeno, da se strogo izvajajo po shemah! Večkratni "Origami rože. Sheme"Vam bo povedal, kako narediti tulipan, iris, lilija, roza, lotus, narcis, marjetice itd. Poleg tega v skladu s shemami" Flower Origami "dodamo še bolj zapletene izdelke - modularne ali kusudami. 

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

Origami: cvetovi iz papirja. Tulipani

Toplo, iskreno darilo bo šopek tulipanov. In pusti papir! Ampak koliko čustev v njem, pozitivno! To lepoto lahko reproduciramo iz naslednjih materialov in orodij: obarvan dvostranski gost papir, škarje in lepilo. Nepogrešljiv atribut je "Origami papirja - cvetje "shema, postopne ilustracije, ki bodo pomagale preklopiti list, tako da rezultat ne pokvari potrošnega materiala, ampak je bil vreden porabljenega časa. 
Torej je na površino mize nameščena kvadratna lista papirja izbrane barve (najpogosteje rdeča, rožnata, rumena ali bela), gube pa so izdelane vzdolž njegovih diagonal in tudi vodoravno. List se vrne v prvotni položaj - poravna. Potem, kot je shematično prikazano, je list zložen tako, da se oblikuje trikotnik. Vogali slike so obrnjeni, stranski robovi pa so upognjeni navzgor in jih poravnajo vzdolž linije krivine. Na obdelovancu se vogali še enkrat obračajo in upognejo, usmerjajo vzorec: levi kot zaviha, s čimer zavijete čez diagonalo, desni pa se vstavi v oblikovan "žep". Povezani so ukrivljeni cvetni listi. Obdelovanec ostane zelo previdno puffing luknjo na dnu pepelnika, in na oblikovani budček, je zapleteno, da zložite konice cvetnih listov. 

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

Tulip - odlična možnost cvetovi origami za začetnike. Škatle-brki "sedijo" na improviziranih steblih iz istega papirja, zvitega s cevjo ali barvane žice. Po tem, ko je veliko cvetov, iz njih pride izvrsten šopek. Tulipani so najbolj primerni za otroško ustvarjalnost.

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

Origami: cvetovi iz papirja: Lotus ali vodni liliji

Za vadbo v umetnosti ustvarjanja papirnatih popkov lahko uporabite origami sistem za otroke in začetnike "Lotus", ki je podoben cvetu vodne lilije. Če želite to narediti, uporabite kvadratni papir v rumeni ali beli barvi. Greben štirikrat se vrti vzdolž vodoravne in navpične osi in nato poravna. Zdaj so vsi 4 vogali upognjeni do osrednje točke, ki tvorijo kvadratno prazno; nato pa se ponovijo še dejanja, s katerimi se zavrtijo koti na sredino. Izdelek je obrnjen in njegovi vogali so ponovno upognjeni navznoter. Konci vogalov so obrnjeni za 90 stopinj, slika pa se spusti nazaj. Prihodnja cvet je obrnjena navznoter, medtem ko ravnanje cvetni listi.  

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

Opisana metoda je zelo preprosta. Bolj zanimivo in več cvetov origami iz papirja z lastnimi rokami "Lotus" je izdelan v skladu z drugo spodaj, zapleteno shemo. In da bi bili videti popolni, jih dopolnjujejo veliki temno zeleni ploski listi. Papir za vodo je izdelan iz kvadrata papirja, ki je upognjen vzdolž navpične osi in se vrne v prvotni položaj. Nasprotne stranice pločevine se zmanjšajo na predvideno pregibno linijo. Nastali obdelovanec se podvoji vodoravno in po - tudi navpično. Notranji del je previdno raztegnjen in pritrjen z lepilnim trakom ali kapljicami lepila. Vogali listov so rahlo upognjeni in je zlepljen na lotosu.

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

Origami: cvetovi iz papirja. Irises

Barvana barva irisa, ki se šteje za simbol svetlobe, je prav tako narejena iz papirja. Ta čudovita rastlina v tehniki origami sestavljajo naslednje sestavne enote: steblo z listom in pepelom. Tudi brez motenj, da bi strgali steblo, zahvaljujoč se cvetovi zbirajo v šopek, bo dovolj en črnec videti zelo elegantno tudi v ednini. 

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

Navodilo "Kako narediti cvet origami iris "se začne s steblom. Potrošni material je kvadratni list papirja zelene barve. Treba je zložiti na črtkane črte sheme (koraki 1,2), razporediti in preklopiti. Potem so zgornji in spodnji koti oviti na središčnico, tvorijo skladišča, in številka se znova odvija. Še ena gube so narejene in na vsakem "odprejo" žep in se gladijo. Izvajajo se nadaljnja krivina vzdolž vodoravne osi v skladu s prikazanim postopnim korakom (koraki 6, 7). Priprava stebla se preklopi naprej in na polovici (korak 8-10), zožuje ta korak s steblom in hkrati tvori list. 

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

Perutnina je narejena iz drugega lista papirja z modro ali bledo lila barvo. Na kvadratku origami-cvetnega papirja je na vsaki diagonali zložen na polovico. Obdelovanec je izravnan in valjan. Označene so črte sredine strani (korak 3). Koti se nagnejo do osrednje osi vzdolž predhodno opisanih prog. Oblikovani žepi se odpirajo in poravnajo (koraki 5, 6). Nato se gube izvajajo strogo glede na diagrame, prikazane shematično, in na koncu cvetni listi odpirajo na pajčku.

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

Podobno se izvaja vrtna lilija, vendar pa so cvetni lističi zasukani na steblu, za razliko od "Kako narediti papirnato cvetno origami iris ", za katero vse 4 cvetne liste" zlomijo "pod kotom 90 stopinj.

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

Origami: cvetovi iz papirja. Preprost cvet

Najbolj priljubljena in razširjena za origami artefakte iz papirja je preprost cvet, ki spominja na anemone, kron in druge primrose. Od njenih popkov oblikujejo osupljivo lepotico, vključno z origami. Izdelek potrebuje za izvedbo takega nabora materialov: pisarniški barvni in krep papir, leseni (v idealnem primeru - bambus) palice, lepilo.
Napredek izdelka "Rože iz origami lastne roke"Začne z nakupom 5-6 (za avtorjev izbor) papirnatih kvadratov, enakih velikosti. Vsak kvadrat je bodoči cvetni list. Na splošno je lahko preprost pupček sestavljen iz petih elementov ali šestih. Algoritem za dodajanje petelin je naslednji:
- Kvadrat papirja se preklopi na polovico in je postavljen navzgor za vogalom;
- stranski koti so zmanjšani na zgornji del;
- vsak "postavljen" kotiček se preklopi na polovico;
- pridobljeni plasti na obeh straneh se "razprostirajo", tako da je vrstica stranske pregibe v sredini;
- Nadalje so koti "zavojev" upognjeni navzdol in stranski delci so zloženi na polovici vzdolž kratnih črt;
- diamant je zavit v stožec, pritrjevanje spojenih koncev z lepilom ali trakom.

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

Barvno jedro se lahko doda na tak način opisane lamele, za katere je pravokoten trak papirja druge (pogosto kontrastne) barve odrezan in razrezan na obrobje. Element se navije s tesno cevko na leseni palici, ki hkrati spodaj pritrjuje spodnji rob. Okoli jedra je "gredo" brsti iz predhodno pripravljenih cvetnih listov. Potem, ko se je lepilo popolnoma popolnoma posušilo, je improvizirana paličasta kapica ovita v zeleni krep papir; iz nje so rezani in lepljeni listi. 

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

Blanks-popki preproste rože so primerni za ustvarjanje kusudama - čarobna lepota cvetnih kroglic. Za sestavljanje takih izdelkov obstajajo "Origami rože »video ali ustreznih shem. 

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

Origami: cvetovi iz papirja. Narcissus

Če ponovite cvet narcisa, morate biti zelo previdni, tudi če uporabljate shemo in video-namige. Ker ni običajno poklicati tega cvetja! Ampak obstaja ideja za otroško plovilo: enostavno in enostavno ponavljanje. V tem primeru, če je pripravljena aplikacija z origami elementi, uporabite predlagani model, ki ga zlepite na osnovni list.

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

Zapletena različica bo trajala več časa. Po njegovem mnenju je brst sestavljen iz ločenih detajlov in bujnega volumetričnega centra. Obstaja tudi priložnost, da narcis naredite modularno tehniko, pri tem pa uporabite sheme po korakih, prikazane spodaj. 

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

Origami: cvetovi iz papirja. Rose

Številna shematična navodila za zložljive rožice origami so najbolj zapletena od vseh obstoječih. V njih je neskončno število zapletenih elementov in dejanj, ki jih je težko obvladati brez določene spretnosti. Toda velika želja po razmnoževanju te rafinirane cvetice potiska do popolnosti. 

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

Za začetek je preprosta, če se origami vrtnice ta beseda sploh uporablja. Na primer, uporabite glavne razrede "Rože - origami za otroke". Potrdilo se lahko izkaže za zvit (v prvi različici sheme). Druga ročno izdelana postavka predstavlja kraljico cvetov na drugačen način, zato ji je nujno treba poslati zelene liste. V kateri koli shemi je mogoče narediti napako v fazi označevanja osnovnega lista in zaznamek prvih kinks-skladišče, nato pa so potrebni samo natančnost in prepletanje roke. Naslednje sheme papirnate vrtnice bodo odlične pripomočke za ustvarjalnost.

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

Origami: cvetovi iz papirja. Modularni cvetovi

 
Težavna naloga je izdelava modularnih cvetov origami. Vsi so zasnovani na majhnih modulih, ki so lahko v enem izdelku od 30 do 500 ali več (odvisno od kompleksnosti in velikosti). In najprej je treba razumeti: kako narediti ta element, in šele nato ga je treba sprejeti modularni cvetovi origami.

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

In potem je povsem ustvarjalno delo ... Posebni programi za modularni barve zelo malo. Pogosto prisotna že zaključena, pripravljena obrt. Zato gorivo z vašo domišljijo in vzorcev drugih umetnikov, papirnate popkov, stebla in listi naključno sestavljen iz modulov, trudi, da bi obrti na naravnih rastlin, tako po videzu in velikosti. Vzemi primer marjetice. Zahteva module treh barv: bela, rumena in zelena. Začne se od centra cvet kali, nato pa se gibljejo na robovih, ki se gibljejo od rumene do bele barve, tvorijo ostre malo cvetnih listov. 

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

Ideje za modularne barve bodo spodbudile naslednje ilustracije obrti.

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

Origami: cvetovi iz papirja. Skupaj

Prednosti barv iz papirja:
- Origami rože iz papirja Nikoli ne smrkava! Njihova "svežina" in primordialnost bodo dolgo časa ohranjena. To ne zahteva rednega zalivanja in obrezovanja koncev stebel.
- Stroški njihove proizvodnje so minimalni in precej neznatni v primerjavi z nakupom "živega" šopka.
- Razredi za zložljive šopke origami cvetja - to je čudovita zabava in hobiji, ne glede na starost, spol in zanimanja. 
- Kitajska umetnost pozitivno vpliva na telo mojstra: pomirja živčni sistem, spodbuja kreativno razmišljanje in izboljšuje razpoloženje. 
Zato bodo užitke obrti prejeli samo tisti, ki prejmejo darilo kot darilo ali pa si občudujejo izdelek, toda avtor v procesu dela. Zato, ko ste se naučili umetnosti cvetličnega origami, ne morete samo okrasiti svoje hiše, temveč tudi prijetno darilo ljubljenim. 

Origami: cvetovi iz papirja. 50 idej s fotografijami

origami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rožeorigami rože

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

78 + = 82

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: