Obrti za rojstni dan. Kreativno drevo z okusnimi sadeži. Master razred

Če želite ustvariti dekorativno drevo z okusno sadje potrebujete kreativne roke, dobre volje in namena, za katerega je prihodnost namenjen za notranjo lesa. Les - Sposobnosti ugasne rastlin se lahko izvede v različnih tehnikah in teme take darilo je primeren za različne priložnosti, rojstni dan, 8. marec novo leto in tako naprej. Naše drevo je namenjeno otrokovemu rojstnemu dnevu v predmeti "Čarlija in tovarna čokolade".

Potrebuje za les: lonci (najbolje težka), oaza ali peno (izolacija), v katerih bodo določene osnove drevesa, ustvarjalno palico (v Ikeja na voljo za nakup), vrvice (vrvi), lepilo (po možnosti lateks), balonov, razni dodatki (biseri , trakovi za prihodnje listje), sladkarije.

Najprej morate narediti dekorativne kroglice, to je bodoča drevesna krona. Nalijamo žogo s premerom približno 20 cm, vendar ne več. Potem ko je vrv navita na žogico, v kaotični smeri, dokler se vrv iz žične vrvi ne oblikuje. Ko v celoti pokrijemo z lepilom celotno kroglo, tako da je dobro impregnirana in ne bo žal za PVA lepilo. Pustite, da se posuši za dan, nič manj.

Potem pojdite na obdelovancu na dnu drevesa. Na dnu loncev in napolnimo lepilo na steno preveč (za varno pritrditev) vstavljen v lončke oazo ali pene. Slepa se vstavi dekorativni palice (Moram 2 kosa), napolni bazo z lepilom. Bodite vrvice in lepo je treba povezati 2 pola (glej sliko), ki je še vedno okrasitev, ne moreš oviljača vse po vašem okusu. Naslednja je vaša domišljija in kaj imaš doma. V mojem primeru je bila zanimiva slama, jo popravila v obliki trave. Podstavek je pripravljen.

Čez nekaj časa, ko se žetev krone ohladi, prebodite žogico, ki je notranja in jo nežno izvlecite iz nutrije. Če je potrebno, očistite kroglo iz lepila. Fiksirno žogo na palico pritrdimo z lepilom in s samim žepom ali samo postavimo žogico na palico (če jo držimo). Izkazalo se je, da je gredica zelo zanimiva in do sedaj preprosta, lahko jo pustite, da se posuši, če je potrebno.

Obrti za rojstni dan. Kreativno drevo

Okrasite krono, mučen proces, vendar je glavni rezultat, smo zmanjšali veliko trakovi in ​​kravato zelene trakove (ki je, da je veliko) na žogo, tako da je bila debela in lepa. Končano (glej fotografije)

Obrti za rojstni dan. Kreativno drevo

Obračamo se na dekoracijo sladkega lesa.

Obrti za rojstni dan. Kreativno drevo

Ko smo ustvarili okusna sadja iz slaščic, okrasimo drevo.

Obrti za rojstni dan. Kreativno drevo

Obrti za rojstni dan. Kreativno drevo

Za ravnotežje, sem tie vrvico na 4 okusno sadje na krošnje (glej sliko). Gredice sladkarije (ptičje mleko) zabodena in vezane neposredno na krono na vrhu drevesa, na istem mestu med scholkami kron morske deklice.

Obrti za rojstni dan. Kreativno drevo

Obrti za rojstni dan. Kreativno drevo
Obrti za rojstni dan. Kreativno drevo

Drevo z okusnimi sadeži je pripravljeno, vaša domišljija in razpoloženje se lahko dopolnijo z drevesom z različnimi zanimivimi podrobnostmi. Vsi ustvarjalni uspehi!

Obrti za rojstni dan. Kreativno drevo
Avtor: Anshela-DIZ

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: