Obrt za vrt z lastnimi rokami. Najboljše ideje s fotografijami

S prihodom poletja je postal pomemben med mnogimi ustvarjalci ročno izdelani izdelki za kuhinjske vrtove. Kaj samo ti nadarjeni ljudje ne ustvarjajo, pri čemer v svojih delih včasih uporabljajo zelo nepričakovan material za dekoriranje svojih parcel, dacha, vrta z izvirnimi gizmosom. Najbolj zanimive ideje za ustvarjanje takih obrti, ki jih želimo deliti z vami spodaj v našem izboru, morda vas bodo navdihnili ustvariti nekaj posebnega in izvirnega, kar bo vaš vrt ali vrt edinstven.

Obrt za vrt: mojstrski pouk

1. Ogromne kamilice za vrt iz mlečnih plastičnih steklenic.

Obrt za vrt z lastnimi rokami

Poglejte, kakšne lepe kamilice lahko cvetijo na vašem vrtu, morate samo zaloge nekaj praznih plastičnih steklenic mleka ali kefirja, pravih orodij in začeti delati z nami.

Da bi naredili ogromno kamilico, bomo potrebovali:

- tri velike plastične mlečne steklenice ali beli kefir;

- en plastični pokrov iz oranžne steklenice;

- ostri nož;

- škarje;

- preprost svinčnik ali marker;

- debela žica;

- Prazne plastične steklenice iz pod peneče zelene barve.

Ogromne marjetice - ročno izdelane obrti za vrt in opis po korakih.

Prvi korak. Sama kamilica bo sestavljena iz ločenih delov bele plastične mlečne steklenice. To naredimo tako, da vsako steklenico izrežemo na dva dela, od spodnjega roba vsakih pet do šest centimetrov navzgor, kar ima za posledico tri praznine z ozkim grlom.

Drugi korak. Potem, z dvema nožema, smo z ostrim nožem odrezali vrat stekleničke in pustili tretjo nedotaknjeno.

Tretji korak. Nato z enostavnim svinčnikom v smeri od vratu do rezalne črte iste črte oddaljemo eno in drugo do dva centimetra.

Četrti korak. Po tem, oborožene s škarjami, bomo naredili kosi po označenih črtah, s čimer bomo določili cvetne liste prihodnje kamilice.

Peti korak. Cvetni listi so bili bolj resnični, vsaka od njih pa so bila zaokrožena s škarjami. Podobno smo rezali dve preostali steklenički steklenic in dobili tri glavne podrobnosti za našo cvet.

Obrt za vrt z lastnimi rokami

Šesti korak. Podrobne podatke nam posredujemo z rezanim vratom na vratu in upognite križne cipke navzgor, ki tvorijo marjetico. K kamilici dobro ohranja in se ne razpada, jo popravimo z vijačenjem plastičnega pokrova na vratu steklenice pomaranče, ki bo opravljala tudi funkcijo sredine cvetlice.

Obrt za vrt z lastnimi rokami

Sedmi korak. kamilica steblo proizvodnjo debele žice, smo skrbno storiti v pokrovu plastenke dve luknji, kar ima za posledico, da postane kot velik gumb, nato pa potegnil skozi žico sam, tako da je bil pokrov na sredini luknjo. Oba konca žice spleteno skupaj v steblu jih prebijanje skozi luknjo v daisy in navojnim pokrovčkom na zgornji navojni del.

Osmi korak. Da bi liste za marjetice, vzamemo prazno plastično steklenico zelenega obseg in pol, dva litra, prekinil njen nož zgornji del vratu in dno z dna, in posledično cilinder zarežemo po dolžini, na dveh mestih na dveh enakih delov zanje in reza listi katere koli oblike.

Deveti korak. Z žico, ki je tanjša od tiste, ki služi kot steblo kamilice, pritrjujemo izdelane liste. Na koncu lahko sporočilo o kamni kamilice zavijete z običajnim trakom in ga barve obarvate v zeleni barvi z ustrezno barvo.

Kamilica - pripravljena! Po tem glavnem razredu lahko naredite veliko lepih velikih cvetov in jih okrasite s svojim vrtom, izkaže se zelo lepo in nenavadno. Kaj lahko naredite lepe obrti iz plastičnih steklenic sami, se lahko učite iz mojstrskih razredov na tej spletni strani.

2. Okrasne gobe za vrt in vrt cementa.

Obrt za vrt z lastnimi rokami

Danes je postalo zelo priljubljeno ustvariti različne dekorativne figurice za vrt in vrt z lastnimi rokami. Podrobno povejte, kako narediti podobno obrti za vrt, mojstrski pouk na delu s cementom, zahvaljujoč kateremu lahko ustvarite zelo originalne vrtne dekorativne figurice, na primer gobe, o katerih bomo razpravljali v naslednjem mojstrovnem razredu.

Za izdelavo dveh gob iz cementa potrebujemo naslednje materiale, kot tudi pomožna orodja:

- cement;

- voda;

- velik plitvi bazeni ali korita;

- pesek;

- dve prazni plastični steklenici, volumen enega in pol;

- nož;

- nepotrebne plastične vrečke;

- skledo, s premerom od približno 25 cm do 25 centimetrov;

- barve.

Kako narediti obrt za vrt z lastnimi rokami iz cementa v obliki gob - navodila po korakih.

Prvi korak. Izpraznili bomo cementne kape gob s peskom. Da bi to naredili, napolnite veliko nizko kotlino ali korito s peskom in s primerno posodo, v premeru okoli 20 do 25 cm pa v peščenih utorov. To je zelo preprosto, skleda je nameščena na dnu peska, nato pa z vrtljivimi gibi se postopoma pritisne v pesek, dokler ni dosežen žleb želene velikosti.

Drugi korak. Nato z enim slojem pokrijemo vsak utor v pesku in z namenom, da jasno označimo obliko, ki jo potrebujemo, ponovno vtaknemo paket z isto skledo.

Obrt za vrt z lastnimi rokami

Tretji korak. Za oblikovanje nog iz gob, bomo uporabili navadne plastične steklenice z zmogljivostjo enega in pol litra. Vsaka steklenica je odrezana od vrha stupine z vrha vratu, ki je približno deset do dvanajst centimetrov. Ne bomo vrgli vratu in pokrovčka steklenice, nam bodo koristile.

Četrti korak. Da bi se zamrznjeni del gobaste noge cementa lažje odstranil iz kalupa, naredimo rezine na stranskih stenah plastične steklenice.

Obrt za vrt z lastnimi rokami

Peti korak. Pecimo cement in raztopino raztopimo v razmerju od enega do treh.

Šesti korak. Cement vlijemo v pripravljene žlebove v pesku in v kalupe iz plastičnih steklenic.

Sedmi korak. Na noge, in lahko klobuk gliva se med seboj povezani, vstavi v sredino, že rahlo zamrznjena cement pokrovček in rahlo spusti v to prej odloži v smeri vratu steklenice plastike, ki smo odrezani, tako da le del vrtinec. In v središču strjevanje Stipe rahlo vgradne plastično zaporko steklenice. Počakamo, da sta oba dela popolnoma zamrznjena.

Obrt za vrt z lastnimi rokami

Osmi korak. Zamrznjeni deli gob se pridobivajo iz njihovih oblik in zbirajo skupaj, zvijejo v končni izdelek.

Obrt za vrt z lastnimi rokami

Deveti korak. Za gobe so bile resnične, jih barva z barvami. Na primer, iztisnili smo resnične bele gobe in v belih piščancih lahko naredite še kakšne druge, celo svetle barve agarike. Ostanek je samo, da pobere takšne lepe gobe, vredno mesto na vrtu in jih ustavite tam. Mimogrede, tako originalne številke, lahko tudi dopolnjuje notranji dekor v kateri koli sobi.

3. Cvetlična postelja v obliki rože iz stare avtomobilske pnevmatike.

Obrt za vrt z lastnimi rokami

Neobičajno in originalne obrti za vrt z lastnimi rokami so pridobljeni iz starih avtomobilskih pnevmatik. Ti obrtniki, da le ne reši iz njih - in to je različne lonci visi v obliki papige, vrt figurice v različnih pravljičnih likov, ljubek labodi, itd, smo v tem mojstrskem razredu, želimo, da vam povem, kako kar najbolje preprosta in zelo lepa cvetlična postelja v obliki cvetja.

Da bi cvetlično posteljo v obliki cvetov iz avtomobilskih gum, potrebujemo:

- stare avtomobilske pnevmatike;

- kos krede;

- ostri nož;

- barvne barve.

Kako narediti cvetlično posteljo iz avtomobilske pnevmatike - korak po korak opis dela.

Prvi korak. Za delo s pnevmatiko je bilo lažje in ga je bilo zlahka razrezano, poskusite najti tiste, ki ne uporablja jeklenih vlaken, ponavadi takšne pnevmatike ostanejo iz starih domačih avtomobilov. Pnevmatiko postavimo na ravno površino in na vrhu nanesemo košček kredne loka, tako kot je prikazano na spodnji sliki.

Obrt za vrt z lastnimi rokami

Drugi korak. Potem, oboroženi z ostrim nožem, cut vzdolž načrtovane linije pnevmatik in dobili dva kosa, enega manjše zmanjšanje zob - to je, da potrebujemo več, in na drugem mestu - zato je to spravilo naših postelj.

Obrt za vrt z lastnimi rokami

*

Obrt za vrt z lastnimi rokami

Tretji korak. Če želimo, da postelja gumijaste gume dobi pravo obliko, jo moramo izklopiti, to je dokaj enostavno, kljub temu, da pnevmatika ni majhna.

Obrt za vrt z lastnimi rokami

Četrti korak. Izginjena pnevmatika je že v obliki cvetlične postelje v obliki cvetov, lahko vzamemo samo barvne barve in jih kar najbolje obarvamo. Tukaj lahko prikažete vso svojo domišljijo in ne samo da cvetlično posteljo določite barve, ampak tudi barve, kot želite.

Peti korak. Za zaključek je še vedno, da bi našli primerno mesto za cvetlično posteljo iz avtomobilske pnevmatike, jo napolnimo s tlemi in rastlinskimi cvetovi. Tovrstna vrtnica nujno krasi vsako gospodinjsko parcelo, dacho, vrt ali zelenjavni vrt in bo proslavila oči s svojim svetlim videzom.

4. Želva iz zračne pene.

Obrt za vrt z lastnimi rokami

Okrasili vrt, park, kočo ali dvorišče lahko tako šarmanten želve iz pene, mojster razreda na odločitev, ki jih ponujamo v nadaljevanju. Na prvi pogled se morda zdi, da je vzpostavitev takih številkah je dolgo, težko in naporno delo, ki zahteva posebno znanje in spretnosti, na samem dejstvu, vse je zelo preprost in enostaven, tako zadovoljni boste lahko natančno preuči predloge informacije.

Za izdelavo želvice iz montažne pene potrebujemo:

- plastična okrogla embalaža iz torte;

- debela žica (žica);

- kos gumijaste cevi;

- gosta kartona;

- trak ali trak;

- ostri nož;

- montažna pena s pištolo;

- pesek;

- barvne barve.

Kako narediti želvico iz montažne pene - navodila po korakih.

Prvi korak. V središču debla želve bomo ležijo okrogla plastična škatla izpod torto v svojem težji pesek polnila tesno in pečat trak.

Drugi korak. Nato vzamemo dva enaka odseka debela žica, lok in jim bend primatyvaem trak ali trak na podlago, nato pa navzdol žica konča na straneh, kot je prikazano na sliki spodaj.

Obrt za vrt z lastnimi rokami

Tretji korak. Po tem vzamemo pištolo z montažno peno in žico, ki jo dodatno pritrdimo s samolepilnim trakom, zlijemo z vrha s peno.

Četrti korak. Po tem, da bi želva vratu in glave bo drugi del žice navojem skozi njo v segmentu gumijasto cev, in vse, ki se določi na podlagi prihodnjega želve.

Obrt za vrt z lastnimi rokami

Peti korak. Tudi ločeni kosi gumijaste cevi zamašijo žične noge želve.

Šesti korak. Iz kosa debelega kartona smo izrezali rep iz korenine trikotne oblike in jo pritrdili na podlago s pomočjo lepilnega traku.

Sedmi korak. Ko je okvir prihodnje slike pripravljen, ga napolnimo z montažno žico. Začnemo od dna - noge, repa in polovice telesa, peni pa nujno povsem posušimo.

Osmi korak. Nato napolnite peno z vrha želve - vratu, glave, oklepa in ponovno čaka, da se sestavna pena popolnoma posuši.

Deveti korak. Potem pokrij celotno sliko z drugo plastjo pene in jo pustite, da se popolnoma posuši. Za drugo plast smo postavili tretjo. V povprečju bo ena takšna želva vzela približno tretjino plasti pene.

Obrt za vrt z lastnimi rokami

Enajsti korak. Z ostrim nožem nežno odrežite odvečne plasti montažne pene, s čimer dobite sliko pravilno obliko.

Dvanajsti korak. Konfekten želva iz montažne pene, barvamo z akrilnimi barvami in pokrivamo s peno. V aerosolnih pločevinkah lahko uporabite tudi posebne barve, le da jih boste morali uporabiti v več plasteh. Prvotna figurica za dekoracijo vrta in vrtne želve iz montažne pene - pripravljena! Ne morete izdelati niti enega, ampak več želv in ustvariti celotno kompozicijo z udeležbo teh očarljivih živali.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: