Naredimo hokejsko palico z lastnimi rokami

Prepričan sem, da veliko moških v mojem otroštvu je igral hokej - ni bilo druge, kot Bauer, drsalke, ti klubi, ampak kljub temu so bili pravi "bitka".

Naredimo hokejsko palico z lastnimi rokami

Trenutno je vsa oprema za to lepo igro, ki jo lahko dvignete na https://ultrasport.ru/konki/, pa vam bomo pokazali, kako lahko lastnik od zelo preprostih materialov, da hokejsko palico, ki bo služil zvesto za več kot eno sezono.

Pripravite leseni žarek na delo, najbolje, če je hrast. Širina obdelovanca mora biti 60 mm, dolžina - približno 1 m, debelina - 30 mm.

Naredimo hokejsko palico z lastnimi rokami

Prvi merilo od enega od konic 50 cm, naredite oznako. V veliki ponvi (približno 50 litrov) zavrite vodo in potopite označeni del palice. Vaša naloga je ukrasti les, neke vrste "kuhanje", tako da se kasneje ta del vrstice lahko upogne.

Po paro lesa, odstrani iz vode in vzdolž žaga podajajo globoko za 35 cm. Potem bo hitro aktivni del vrat morajo ukrivi v želeno smer, nato pa hitro popraviti s pomočjo nosilcev pripravljene vnaprej. Lahko uporabite različna orodja, da se določi najbolj pomembno - načrt naprej, ker ko si potegnil kos lesa z vrelo vodo, bo takoj začel, da se ohladi, nato pa bend bo problematično.

Potem počakajte, da se les izsuši - traja nekaj časa. Suha bodoča čepa mora biti v suhi sobi, kjer ni ostrih sprememb temperature, osnutka.

Odstranite obdelovancev iz zapornic in nadaljujte z zaključkom. Konec arka, ki ste ga videli, morate vrtati in zakoviti. V ta namen uporabite kovinske podložke in mehke žice. Načrtujte ravnino z obeh strani ukrivljene luknje, dokler debelina ni 15 mm. Upoštevajte: če niste dovolj srečni, da uporabite močne surovine iz hrasta, pustite steblo debelejše, potem bo trajalo dlje.

Naredimo hokejsko palico z lastnimi rokami

Torej je skodelica popolnoma pripravljena, nato pa je potrebno ročico načrtovati z letalo. Če želite, ga lahko obkrožite ali pa izberete različico, ki je obrnjena navzgor. Na koncu dela je treba proizvod polirati, nato pa naviti z gumijastim trakom na ročaju.

Če ste na dopustu in se odločite igrati hokej, potem lahko uporabite improvizirane materiale. Vzemi drevesno vejo - ne preveč tanko, vendar hkrati in ne preveč debelo. Najbolje je, da aktivirate vrvijo. Dolžino kavljev odrežite približno 30 cm, lahko je dolžina ročaja poljubna. Previdno udarec kavelj s sekiro, nato z nožem, načrtujte, da bi dobili igralno letalo.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: