Natečaj obrti za veliko noč! Potrdila o izdaji in DIPLOMI so BREZPLAČNE

Pozdravljeni, naši dragi obiskovalci! Odpremo naš naslednji tekmovanje! 
 
Vabimo vse, naj sodelujejo! 
 
Naš tekmovanje se imenuje "Velikonočno magijo z lastnimi rokami"!  
 
Za delo na to temo morate poslati vsako delo. In imate dobro priložnost, takoj po objavi boste lahko dobili certifikat ali diplomo udeležbe na tekmovanju BREZPLAČNO in FAST!

Pravila konkurence:

 
1) Časovni okvir: 06.02. 2017 do 30.5.2017
2) Za sodelovanje na natečaju je dovoljeno delo, opravljeno v kateri koli tehniki na vseh temah.
2.1) Tema bi morala vključevati fotografije delovnega procesa in opis njegovega ustvarjanja, druge zanimive podrobnosti. Že objavljena dela niso odstranjena s spletne strani in se v celoti prenesejo v administracijo z ohranjanjem avtorstva. 
 
Zahteve za tekmovalna dela: 
1. Dela morajo opraviti sami. Dovoljena dela v mešani tehniki so dovoljena. 
 
2. Mora biti vsaj 5 delovnih fotografij.
 
3. Fotografije slabe kakovosti za konkurenco niso sprejete. Žal mi je, še vedno želim bolje videti vaše delo.
 
Velikost fotografije je od 1000 pik po širini, po možnosti izvirnikov. Fotografije so poslane na pošto ločeno od besedila. Ni jih potrebno vstaviti v dokumente Vordov)
 
4. Prosimo, ne podpišite fotografij po njihovih imenih, vzdevkih itd. 
 
5. Dovoljeno je uporabljati informacije iz knjig, revij, interneta in naše spletne strani, vendar kopiranje fotografskih gradiv in besedil ni dovoljeno. Fotografije in opise si mora izvesti in jih ne objavljati na drugih spletnih mestih. Ta pogoj je obvezen za vse udeležence, njegova skladnost pa bo strogo nadzorovana. Neenotna dela ne bodo sodelovala na natečaju! Ko nam pošljete službo, ostane na spletnem mestu in je ni mogoče spremeniti ali izbrisati.
 
 6. Starost udeležencev ni omejena. Če je veliko konkurenčnih del, bomo veseli samo!
 
7. Udeležba več ljudi je dobrodošla.
 
8. Vse vnose so predhodno moderirane in jih je mogoče po lastni presoji popraviti, ne da bi pri tem ogrozili kakovost dela.
 
9. Delo na pošti, poslano na ta način: besedilo v Wordu in nato podajte - kje in kakšno fotografijo se slike priložijo pismu.
 
10. Posebne zahteve postavljamo na kolektivno delo. Kolektivno delo mora biti obsežno, smiselno in odražati udeležbo vseh udeležencev. Priložiti je treba fotografije obrtnikov vsakega udeleženca, obenem pa obrti ne smejo biti enaki, temveč drugačni. Torej, če je delo enostavno ali sestra, je najbolje, da kot avtor ali učitelj, ali otroka, vključujejo (drugače, vaš timsko delo na tekmovanju ne bo sprejeta) 

Vrstni red tekmovanja: 

1. Tekmovanje je mednarodno.
 
 2. Materiali za natečaj so sprejeti po elektronski pošti [email protected] V naslovni vrstici pismu navedite: "Velikonočni čudež 2017 z lastnimi rokami"
 
2. Vsa dela, ki izpolnjujejo pogoje natečaja, bodo objavljena na spletni strani masterclassy.ru. Vsakdo lahko izrazi svoje mnenje v pripombah k delu.
 
Kako se prijaviti za službo:
 
1. Besedilni opis dela je v urejevalniku besedila.
 
Najprej je treba zapisati naslov dela. Navedeni so podatki avtorjev: otrok in učitelj, ki pomagajo pri ustvarjanju obrti. Treba je navesti starost otroka. Če je to mojstrski razred učitelja, potem samo učiteljski podatki.
 
Naslednji je podroben opis besedila samega dela (glavni razred).
 
Pri opisovanju lahko uporabite pesmi, zagonke, zanimive zgodbe ali zgodbe, pri tem pa upoštevate teme svojega glavnega razreda.
 
Ustvarjalni pristop v opisu glavnega razreda je dobrodošel.
 
Ni sprejet kot master razred Predstavitve in mojstrski razredi, ki so oblikovani v obliki tabele.
 
2. Vaše delo mora vsebovati:
 
- Podroben korak za korakom opis besedilo obrti proizvodnega procesa (potrebe morajo biti opisani in prikazani na sliki vse faze proizvodnje obrti, vse, kar potrebujete predloge, opisuje vse potrebne materiale in orodja) ni manjša od 1500 znakov, ali 1 stran Word!
 
- fotografije (vsaj 5 kosov, če je delo zapleteno, obsežno, potem mora biti število fotografij več kot 15 kosov), korak za korakom, ki prikazuje celoten postopek izdelave dela. Poleg tega je potrebno zagotoviti 2-3 fotografij končnega dela z različnih strani (brez sodelovanja otrok).
 
3. Zahteve za fotografije:
 
- Velikost fotografije: ne manj kot 1000 px. na širino (bolje je pošiljati izvirnike);
- Fotografije morajo biti dobre kakovosti (fotografije morajo biti ostre in svetle);
- Fotografije ne smejo vsebovati vodnih žigov ali podpisov.
 
Samo želim, da vas opozori, da ne bi bilo namerno povečati število fotografij, na primer kažejo, kako zmanjšati elemente škarjami, ali skriti slano testo v hladilniku, in tako naprej. D. Raven svojega dela mora biti tak, da bi vse glavne faze se kažejo vsaj sedem fotografija. Če delo je preprosta, je lahko v mojstrskem razredu pokazati proizvodnjo različnih obrti (appliques, kartice ....), ustanovljene v eni tehniki ali enega predmeta.
 
Kaj bi moral biti mojstrski razred?
 
1. Natančno. Fotografija bi morala prikazovati samo postopek izdelave dela, tujih predmetov, smeti, okoliške notranjosti ... ne sme biti. Ročno predstavo je treba uporabljati le v skrajnih primerih, pri čemer se prepričajte, da so vaše roke in roke (žeblji) vaših učencev čisti.
 
2. Celoten proizvodni proces je treba nasloviti na bralca in viden v fotografiji blizu.
 
3. Vse fotografije morajo biti dobre kakovosti.
 
4. Mojstrski razred mora biti tak, da ga bralci lahko brez težav ponovijo. To pomeni, da v njem obstaja dovolj teoretičnega opisa in fotografskega gradiva.
 
5. Poveljnik razred aplikacij iz papirja, gline, tkanine, mora biti na voljo predloge, in na tak način, da bi jih lahko natisnjene.
 
6. Če je delo preprosto, umetno ne povečajte števila fotografij. Ponuditi bralcem postopek opravljanja več del (obrti, aplikacije ...) v enem glavnem razredu.
 
7. Pokažite, kako lahko uporabite svoje delo (ročno izdelane).
 
8. Ponudite in pokažite fotografije končnega dela v različnih zornih kotov. Pokaži velik ročno izdelan predmet z različnih strani.
 
9. V besedilnem opisu dela, se prepričajte, da določite cilj, cilje, namen in jih izvajate s pomočjo svojega glavnega razreda.
 
Organizatorji tekmovanja si pridržujejo pravico zavrniti delo, če predloženi materiali ne izpolnjujejo navedenih zahtev ali so nezadovoljivi. 
 
Pozor, prosim!
Pri uporabi za konkurenco, se lahko uporablja tudi za potrdila o udeležbi na je konkurenca brezplačno in hitro, in je bil med tednom! 
 

Predlagamo, da za vsako delo pridobite potrdilo.

Velikonočni

Pozor, prosim! Ne morete dobiti potrdila, ampak DIPLOMA!
Prvih 10 najboljših del, ki jih bo žirija mesta izbrala po koncu natečaja, prejmejo DIPLOMO Z INDIKACIJO MESTA!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 75 = 80

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: