Mednarodno tekmovanje “Rože z lastnimi rokami.” Certifikati in diplome so brezplačni!

Pozdravljeni, naši dragi obiskovalci! Naslednji odpremo  mednarodno tekmovanje
 
Vabimo vse, naj sodelujejo! 
 
Naš tekmovanje se imenuje "Rože z lastnimi rokami"!  
 
Za delo na to temo morate poslati vsako delo. In imate dobro priložnost, takoj po objavi boste lahko prejeli potrdilo ali diplomo udeležbe na natečaju BREZPLAČNO in BREZPLAČNO
 

Pravila mednarodnega tekmovanja:

1) Časovni okvir: 23.03.2016 do 03.06.2017))
 
2) Za sodelovanje na natečaju je dovoljeno opravljati delo v kateri koli tehniki na vseh temah iz iger:  
 
 - iglo delavnice za ustvarjanje barve (delo z klobučevine, papir ..., obrti iz naravnih materialov, obrti iz odpadnih materialov, papirne kaše, tkanje časopis cevi, itd ...);
- mojstrski tečaji cvetnih obrti
- mojstrski razred za dekoriranje cvetja;
- didaktične igre in metodološke pripomočke (igralni modeli, didaktični, priročniki) z lastnimi rokami;
- mojstrski razred o oblikovanju vrtca, šole, študija cvetja in tako naprej.
- ustvarjanje cvetnih šopkov
 - rastoče cvetje
- korak za korakom μ z oblikovanjem puloverja 
2.1) Tema bi morala vključevati fotografije delovnega procesa in opis njegovega ustvarjanja, druge zanimive podrobnosti. Že objavljena dela niso odstranjena s spletne strani in se v celoti prenesejo v administracijo z ohranjanjem avtorstva. 
 

Zahteve za tekmovalna dela:

1. Dela morajo opraviti sami. Dovoljena dela v mešani tehniki so dovoljena. 
 
2. Mora biti vsaj 5 delovnih fotografij.
 
3. Fotografije slabe kakovosti za konkurenco niso sprejete. Žal mi je, še vedno želim bolje videti vaše delo.
 
Velikost fotografije je od 1000 pik po širini, po možnosti izvirnikov. Fotografije so poslane na pošto ločeno od besedila. Ni jih potrebno vstaviti v dokumente Vordov)
 
4. Prosimo, ne podpišite fotografij po njihovih imenih, vzdevkih itd. 
 
5. Dovoljeno je uporabljati informacije iz knjig, revij, interneta in naše spletne strani, vendar kopiranje fotografskih gradiv in besedil ni dovoljeno. Fotografije in opise si mora izvesti in jih ne objavljati na drugih spletnih mestih. Ta pogoj je obvezen za vse udeležence, njegova skladnost pa bo strogo nadzorovana. Neenotna dela ne bodo sodelovala na natečaju! Ko nam pošljete službo, ostane na spletnem mestu in je ni mogoče spremeniti ali izbrisati.
 
6. Starost udeležencev ni omejena. Če je veliko konkurenčnih del, bomo veseli samo!
 
7. Udeležba več ljudi je dobrodošla.
 
8. Vse vnose so predhodno moderirane in jih je mogoče po lastni presoji popraviti, ne da bi pri tem ogrozili kakovost dela.
 
9. Delo na pošti, poslano na ta način: besedilo v Wordu in nato podajte - kje in kakšno fotografijo se slike priložijo pismu.
 
10. Posebne zahteve postavljamo na kolektivno delo. Kolektivno delo mora biti obsežno, smiselno in odražati udeležbo vseh udeležencev. Priložiti je treba fotografije obrtnikov vsakega udeleženca, obenem pa obrti ne smejo biti enaki, temveč drugačni. Zato je delo, če je delo preprosto ali iste vrste, bolje vključiti kot avtorja ali enega učitelja ali enega otroka (v nasprotnem primeru vaše kolektivno delo za natečaj ne bo sprejeto)
 

Vrstni red mednarodnega tekmovanja:

 
1. Tekmovanje je mednarodno.
 
 2. Materiali za natečaj se sprejmejo po elektronski pošti [email protected]. V naslovni vrstici pismu navedite: "Rože z lastnimi rokami"
 
2. Vsa dela, ki izpolnjujejo pogoje natečaja, bodo objavljena na spletni strani masterclassy.ru. Vsakdo lahko izrazi svoje mnenje v pripombah k delu. 
Kako se prijaviti za službo:
1. Besedilni opis dela je v urejevalniku besedila.
 
Najprej je treba zapisati naslov dela. Navedeni so podatki avtorjev: otrok in učitelj, ki pomagajo pri ustvarjanju obrti. Treba je navesti starost otroka. Če je to mojstrski razred učitelja, potem samo učiteljski podatki.
 
Naslednji je podroben opis besedila samega dela (glavni razred).
 
Pri opisovanju lahko uporabite pesmi, zagonke, zanimive zgodbe ali zgodbe, pri tem pa upoštevate teme svojega glavnega razreda.
 
Ustvarjalni pristop v opisu glavnega razreda je dobrodošel.
 
Ni sprejet kot master razred Predstavitve in mojstrski razredi, ki so oblikovani v obliki tabele.
 
2. Vaše delo mora vsebovati:
 
- Podroben korak za opis korak besedilom diy proizvodnem procesu (v obratovanju, se opisani in prikazani na slikah vseh stopnjah izdelave obrti, predstavlja vse potrebne predloge so opisali vse potrebne materiale in orodja)
 
- fotografije (vsaj 5 kosov, če je delo zapleteno, obsežno, potem mora biti število fotografij več kot 15 kosov), korak za korakom, ki prikazuje celoten postopek izdelave dela. Poleg tega je potrebno zagotoviti 2-3 fotografij končnega dela z različnih strani (brez sodelovanja otrok).
 
3. Zahteve za fotografije:
 
- Velikost fotografije: ne manj kot 1000 px. na širino (bolje je pošiljati izvirnike);
- Fotografije morajo biti dobre kakovosti (fotografije morajo biti ostre in svetle);
- Fotografije ne smejo vsebovati vodnih žigov ali podpisov.
 
Samo želim, da vas opozori, da ne bi bilo namerno povečati število fotografij, na primer kažejo, kako zmanjšati elemente škarjami, ali skriti slano testo v hladilniku, in tako naprej. D. Raven svojega dela mora biti tak, da bi vse glavne faze se kažejo vsaj sedem fotografija. Če delo je preprosta, je lahko v mojstrskem razredu pokazati proizvodnjo različnih obrti (appliques, kartice ....), ustanovljene v eni tehniki ali enega predmeta.
 
Kaj bi moral biti mojstrski razred?
 
  • Natančno. Fotografija bi morala prikazovati samo postopek izdelave dela, tujih predmetov, smeti, okoliške notranjosti ... ne sme biti. Ročno predstavo je treba uporabljati le v skrajnih primerih, pri čemer se prepričajte, da so vaše roke in roke (žeblji) vaših učencev čisti.
  •  Celoten proizvodni proces je treba nasloviti na bralca in ga videti na fotografiji.
  •  Vse fotografije morajo biti dobre kakovosti.
  •  Mojstrski razred mora biti tak, da ga bralci lahko brez težav ponovijo. To pomeni, da v njem obstaja dovolj teoretičnega opisa in fotografskega gradiva.
  • V glavnem razredu za aplikacije iz papirja je treba ponuditi plastelin, tkanino, predloge in tako, da jih lahko natisnejo.
  • Če je delo preprosto, umetno ne povečajte števila fotografij. Ponuditi bralcem postopek opravljanja več del (obrti, aplikacije ...) v enem glavnem razredu. 
  • Pokažite, kako lahko uporabite svoje delo (ročno izdelane).
  • Bodite prepričani, da ponujate in prikažete fotografije končnega dela v različnih zornih kotov. Pokaži velik ročno izdelan predmet z različnih strani.
  • V besedilnem opisu dela navesti cilj, naloge, namen in jih izvajati s pomočjo svojega glavnega razreda.
  • Organizatorji tekmovanja si pridržujejo pravico zavrniti delo, če predloženi materiali ne izpolnjujejo navedenih zahtev ali so nezadovoljivi. 
 
Pozor, prosim!
Pri uporabi za konkurenco, se lahko uporablja tudi za potrdila o udeležbi na je konkurenca brezplačno in hitro, in je bil med tednom! 
 
Predlagamo, da za vsako delo pridobite potrdilo. 

Pozor, prosim! Ne morete dobiti potrdila, ampak DIPLOMA! Če vaše delo:

1. izpolnjuje vse zgoraj navedene zahteve
2. Ima več kot 15 fotografij, ne pa tudi končno
3. Besedila z 2000 znakov ali 1 stran velikosti A4
 
Potrdila in diploma izgledajo takole:  
 

 

diploma za natečaj

 

 

 

diploma za natečaj

 

 

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 72 = 75

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: