Бугарске птице. Гларус. Фотографије

Здраво, данас желим да посветим чланак гларусу))

Ови изванредни птице живи дивно у Бугарској, они су овде свуда и свуда)) Тако сам изводио сесију фотографија ...

Гларус фото птица

Гларус фото птица

Гларус фото птица

Гларус фото птица

Гларус фото птица

Много година птице Бугарске не престају да изазивају интересовање за орнитолога широм света. Према подацима, у Бугарској има више од 400 врста птица, од којих је 12 угрожено. Као последица тога, прелазак две велике миграционе линије птица у Бугарској, на њеној територији постоји велики број локалних врста птица и миграторних птица из далеког периода.

Најпознатији и најчешћи птице Бугарске - Гларус, галебови, сватови, врапци, златни лизанци, лабудови, орлови, пеликани, мрвице, чапље, корморани, водени пастир, камени дред и други.

Бугарска птица, фотографија које видите, као што сам већ написао, зову гларус. Они се односе на породицу галебова и, као и њихови колеге, живе близу обале мора. Велике чарапе гларуса - ово је стварна и импресивна карактеристика боје Бугарске. Гларус су птице које обожавају хорско певање.

Гларус фото птица

Гларус фото птица

Гларус фото птица

Гларус фото птица

Гларус фото птица

Гларус фото птица

Гларус фото птица

Ове птице карактерише неприкосновена вокализација. Многи који су чули глас гласа, упоредили су га са мачком попут мачке, плакањем дјетета или гласним смехом. Није за ништа што су, очигледно, Бугари ових птица имали надимак чаробни смех.

Вриједи само један од њих да гласају, пошто га подржава читав пакет. У гужви својих химна, птице често бацају главу уназад. Иначе, звук гларуса се објављује чак и ноћу. Замислите како су срећни туристи, под прозорима чије се стадо веселих птица окупило.

Они се односе на водене птице, али њихов велики кластер у центру града Варна живописно сведочи да у урбаним срединама, међу људима, осећају се мање удобно. И то није изненађујуће, јер исхрана хране гларус је прилично разнолика. На мору раде лову на рибу, ракове, мекушаре, док у граду имају прилику да диверзификују храну биљном и животињском храном.

Гларус фото птица

Гларус фото птица

Гларус фото птица

Гларус фото птица

Они са задовољством једу хљеб, житарице, семе, мале инсекте и још увек немају ништа да копају у кантама за смеће у потрази за нешто "укусно". Гларус, слика што видите, гурнуо му велики крух у кљун. Изгледа да му се допао. Нарочито се многи окупљају у близини кафића, јер савршено добро знају да ће туристи, свакако, нешто са чим ће их третирати.

Гларус је птица, што је врло драго да одузимају све што је остало без надзора. Ох, колико је туриста безбрижност и незнање особина тих малих лопова остало без неких малих ствари које су остале на плажи.

Фотографија птице Бугарске - Гларус, јасно показује да имају карактеристични дух конкуренције у борби за храну. За храну су спремни да се боре не само између својих колега племена, већ и са локалним мачкама и псима, у којима без свечаности не узимају храну.

Па, у закључку желим рећи да су се локално становништво већ дуго времена навикли на њих и да скоро не обраћају пажњу на њихово присуство, док ће туристи већ дуги низ година памтити ове бучне лопове.

Гларус фото птица

С поштовањем, Екатерина

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: