Stílusos hálószoba csillár a saját kezével

Nagyon gyakran a teljes belső dekoráció létre szokatlan dolog, ami úgy tűnt, hogy a hangulat a teremben, nem volt olyan fényes dekoratív tárgy egy elegáns csillár készült saját kezűleg a szokásos farmer mester osztály, amit szeretnénk megosztani veletek.

Miután egy ilyen csillár lesz akkor a hálószobában, a szoba azonnal szert egy bizonyos misztika és a kreativitást, és ha össze 3d ágynemű és helye körül a szobában néhány szokatlan darab modern művészet, ez a szoba lesz, mint szomszéd szobában.

És így, Csillár saját kezűleg osztályvezető.

Stílusos hálószoba csillár a saját kezével

A munkához szükségünk van:

- fém keret egy régi lámpaburából;

- fehér pamut ruhával;

- olló;

- varrógép.

A munka leírása lépésről lépésre

Első lépés. Először is, fehér köpenyből kell kivágnunk egy azonos, öt centiméter átmérőjű kört. Hogy ezt könnyebbé tegyük, az anyagot több rétegbe tesszük, először forró vasalommal nyomjuk meg. A vastag kartonból korábban vágott kör alakú sablonokat is használhat.

Stílusos hálószoba csillár a saját kezével

Második lépés. Tovább varrógép segítségével minden bögrét hosszú garbékban készítünk, egy sorban elhelyezve őket. Az egyes koszorúk hossza körülbelül egy méter és húsz centiméter lehet.

A negyedik lépés. Ezután rögzítse a szövet üres körök a keretet a régi búra egy kört ugyanazon a szinten, és a központ üres másik sorba, hogy rövidebb legyen, mint az első. Ha nincs megfelelő kerete, akkor önmagától is megteheti az alumínium huzalt.

Stílusos hálószoba csillár a saját kezével

Itt van egy stílusos és szép hálószoba csillár a hálószobába nekünk kiderült.

Stílusos hálószoba csillár a saját kezével

Emellett az egyik mesterkurzusunk segítségével megtanulhatjuk, hogyan készítsünk egy eredeti csillárt a műanyag palackokból.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

41 − = 33

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: