Levelet küldünk Frost atyának

Senki sem vár újévi ünnepeket, mint gyerekeket. Mindegy, felnőttkorban ad egy csomó gond - meg kell állítani az asztalra, főzni a finom ételeket, hogy előkészítsék a lakás a fesztivál, hogy végezzen a Mikulás házhoz, ha vannak gyerekek a családban. Vannak azonban olyan gyerekek egyik tisztelt misszió előestéjén újévi -, hogy írjon egy levelet Nagyapa Frost.

Levelet küldünk Frost atyának

Egy hónappal a harc előtt harangjáték is részt üzenetek írásához mágikus karaktereket. Így megölni három legyet egy csapásra: adja meg a gyermek az ünnepi hangulatot, megtudja, mi az, hogy azt akarja, hogy kap ajándékot a karácsonyfa alatt, valamint hogy képes megmutatni az összes művészi képességeit a design a levél és a borítékot.

Szóval tárgyalt a levél tartalma a baba, és ő készen áll, hogy írjon egy előre work-out a tervezetben. Ügyeljen arra, hogy élesíteni a gyermek figyelmét arra a tényre, hogy ő mindig érdeklődött egészségi nagypapa mesélt neki az eredmények az év, együtt felér egy vers azt mondja a karácsonyi témát a találkozón (ez különösen fontos, ha jön a Mikulás a házat). Jobb, ha nem írja be a betűt a számítógépen a későbbi nyomtatással, hagyja, hogy a gyermek önállóan írjon. Ha a fejlesztés a karakterek csak akkor kerülhet sor, előre write körvonalazza a betűk, hogy törpe lesz nyomon követni a jegyeket vagy színes ceruzát.

Levelet küldünk Frost atyának

Nagyon jól, ha az üzenet két részből áll - valójában maga a szöveg és a kreatív rész. Tehát, ha egy gyerek rajzol is, hadd díszítse a papír illusztráció egy karácsonyi témát. Ha nem barátságos a festékekkel és a kefével, akkor együtt fényes applique-t készíthet. Együtt a gyermek magától létrehozását kézműves ki a színes papír: vágott áttört hópelyhek, karácsonyfa és a különböző díszítések színes papírt. Ha a kisgyermek elsajátította a bölcsesség vágás, a kontúrok megrajzolását darabját, és hagyja, olló lekerekített.

Szubsztrátja alkalmazás segítségével pasztell papír - ez nem ajánlott használni, kék, zöld vagy sárga, de a karton, mert egyszerűen nem fér bele egy normál borítékban. Előre gondoljon az összes rész helyére, majd elkezdheti ragadni. Száradás után a ragasztó csak ki kell írni a szöveget, akkor küldje el az üzenetet.

Levelet küldünk Frost atyának

Egy kis ajándékot is készíthet egy mágikus nagypapa számára - vágja ki a hópehelyet a papírtól, megszórja flitterekkel, majd tegye egy borítékba. Természetesen magának a borítéknak is lehet és kell díszíteni, például még az ötéves terv is díszítheti azt a csillogó elemekkel.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

46 − = 41

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: