Asztali kártya tartó saját kezekkel

Honlapunkon sok mesterkurzust különféle gyönyörű mesterségek gyártására szánnak műanyag palackokból. Azonban ez nem az egyetlen anyag, amelyből díszítő, valamint a megfelelő dolgokat hozhat létre otthon és életben. Ebben a cikkben szeretnénk elmondani, hogyan használhatjuk a régi vinyl rekordokat, és szokatlan asztali kártyát készíthetünk nekik.

Egyetértek ma, gyakorlatiasak, mindenki magával viszi saját névjegykártyáját, különféle névjegykártyákat készít St. Petersburgban (részletekért, például a copy.spb.ru-nál) és más városokban, az ügy meglehetősen gyakori és a kereslet. És mindez nem véletlen, mert köszönhetően a névjegykártyának, sikerült megtanulni és emlékezni sok hasznos információt a tulajdonos, és azt is könnyű vele kapcsolatba a megfelelő időben. Azonban a névjegykártyák általában sokat gyűjtenek, és minden alkalommal, amikor megtalálják a megfelelőt, elkezdjük rendezni az azonos kártyák halmát. Ennek megkönnyítése érdekében a univerzális gyártott névjegykártyatulajdonos, ami könnyen létrehozható. Ennek létrehozásához szüksége lesz:

- egy vinil lemez;

- fémfűrész;

- vonal

- marker.

Asztali kártya tartó saját kezekkel

Névjegykártya tartó saját kezekkel - a munka leírása.

Az első lépés. Először is, használd a vonalzót és a színt, hogy pontosan felét tegyem a lemezre, és húzd meg a megfelelő vonalat.

A második lépés. Ezután egy fémfűrész segítségével finoman vágja a lemezt két részre.

A harmadik lépés. A vonalzót és a jelzőt használva ugyanazokat a jelöléseket kell alkalmazni a lemez mindkét oldalán, körülbelül öt centiméter hosszúságú, legalább két centiméterrel egymástól.

A negyedik lépés. Aztán óvatosan vágjuk.

Asztali kártya tartó saját kezekkel

Az ötödik szakasz. A lemez két részének egymáshoz való csatlakoztatása csak négy-öt centiméter távolságban van egymástól. Ehhez használhat bármely alkalmas alkatrészt fa-, műanyag- vagy más lemezből. Egyszerűen vágj ki két azonos csíkot, egy centiméter széles és nyolc-tíz hosszú, és hajtsuk felfelé a széleiket, előmelegítsük a forró vízben.

Emellett az egyik mesterkurzusunk segítségével saját telefonszámát is készítheti telefonjára.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 27 = 30

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: