Album a saját kezű bélyegekhez

Legutóbb egy mesterkurzusunkban elmondtuk, hogyan készíthet saját albumot az érméinek, ma szeretnénk folytatni a gyűjtés témáját és megmondani egy bélyegző saját albumának létrehozását.

Azok, akik komolyan érdekel bélyeggyűjtés, megismerni és megérteni, mennyire fontos, hogy a gyűjtők le alatt kényelmes és magas színvonalú album, amely nem csak elhelyezni magukat a teljes gyűjtemény, hanem arról, hogy biztonságos megőrzése az utókor számára. Végtére is, sőt, bélyegek, érmék, medálok, stb - egy igazi történelmi érték, amely lehetővé teszi számunkra, hogy megtanuljuk és emlékezzünk történelmünkre. További információ ezekről gyűjthető hobby, meg lehet tanulni egy speciális weboldalon numizmatikus vonal, amely megmondja, hogy egy csomó érdekes dolgot, és talán felébreszti benned a vágy, hogy egy másik érdekes hobbi.

Tehát, hogy bélyegző album, szükségünk van:

- színes és fehér karton;

- egy egyszerű ceruza;

- vonal

- átlátszó fájlok;

- olló;

- fehér papírlap;

- ragasztó "pillanat".

A munka leírása lépésenként.

Az első lépés. Vegyünk egy fehér lapot, és azt a mintát jövőnk album. Ehhez egy ceruzával vonal és távolodó a két széle a lemez 4 cm könyv formájában, felhívni a szélessége azonos téglalapok, a méret a teljes lemez hossza, és a magassága méretének megfelelően a legnagyobb jel plusz 4 mm.

A második lépés. Ezután ollóval vágja ki a húzott négyszögeket, és ugyanazokat a keskeny ablakokat kapja.

A harmadik lépés. Ezután a sablont egy színes kartonpapírra helyezzük, az ablakok jelzéseit és gondosan kivágjuk őket.

Album a saját kezű bélyegekhez

A negyedik lépés. Ezután még egy kartonlapot készítünk, ezúttal fehér színű kartonpapírt helyeztünk el az ablakok és a fehér színnel, és egy egyszerű ceruzával a jeleket a pöttyök, az ablakok sarkai közé helyezzük.

Ötödik lépés. Ezután vágjuk csíkokra transzparens fájl, az ablakok azonos hosszúságú és magasságú ablakok kevesebb, mint öt milliméter, és ragasszuk őket ragasztóval egy ív fehér karton szerinti korábbi eladási jeleket zsebek.

Album a saját kezű bélyegekhez

A hatodik lépés. Ezután a fehér lapot a zsebekkel összekötjük a színes lapokkal, és összeragasztjuk őket, így az album első lapja a bélyegekhez.

Album a saját kezű bélyegekhez

Hetedik lépés. Ugyanezen elvvel minden más lapot elkészítünk, és összekapcsoljuk őket a mappaképpel. kitalált bélyegző album - Kész vagyok!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

52 − 44 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: