Црква црква. Мастер класа са корак по корак фотографија

Куиллинг тако јединствени који могу пренети сваку слику - природу, људе, животиње, архитектонске структуре ... Ради се о архитектури у технику квиловања данас и разговора.

Да бисте направили слику, морате јасно да представите шта ће бити на њему, па морате претходно да водите рачуна о скици. Слика зграде коју желите пренети на вашу слику, можете претраживати на Интернету или једноставно нацртати нешто сасвим. У овом случају, ми ћемо изградити цркву и сами нацртати скицу. Па, шта ће се десити следеће - погледај доле.

За рад ћете требати:

• Папирне траке за ширење ширине 5 мм
• Алат за квиловање
• ПВА лепак
• Маказе
• Боје оловке
• Маркер жуто
• Лумограф

Како направити цркву у техникама квилирања?

Да је наша црква изгледала реалније, а не виси у ваздуху, на платну са обојеним оловкама црта позадина зелене и плаве боје. Плава - небо, зелена трава.

Црква црква

Сада, из трака дужине 30 цм, бијеле, плаве, плаве, црне и жуте, направићемо лабаве ролне пречника 1,5 цм. Сви ролни морају бити исти по величини, тако да ћемо користити лумограф да бисмо испунили ово стање. Крајеви свих ролни су фиксирани са лепком.

Црква црква

Спремни сте да плетате плаве и плаве боје квадратом прстију. Исти облик у будућности, требамо и жуте и бијеле ролне, и стога се формирају у трговима.

Црква црква

Беле ролне претварамо у "лобуле" и "полумесеца".

Црква црква

Затим лепити "полумјесец" у паровима, на тај начин добијамо прозоре за цркву, након чега ћемо лепити сваки део црном траком за контраст.

Црква црква

Црква црква

Према дијаграму који је приказан на следећој фотографији, поједине делове лепимо један на један на платну слике. Црни квадрати раширили су врата цркве, бели - прозори, плави и плави - зидови, а жути - украс.

Црква црква

Изградили смо зграду саме цркве, пролазимо на куполе. За њихову производњу окрећемо неколико жутих врећа са пречником од 1,5-2 цм, а затим им дају облик "глазик". Формулирамо један ролл у троуглу.

Црква црква

У средишту горњег дела зграде залепићемо троугао жуте боје, а на ивицама - "очи".

Црква црква

Затим на платну налепимо те детаље који ће бити потребни за изградњу купола, то јест, плаве "резове", жуте троуглове и лабаве ролне. На крају, нацртајте крст у близини сваке куполе са жутим оловком од пертле.

Црква црква

Да би украсили цркву, прелиставамо неколико лабавих жутих ролера пречника 1 цм, а онда их лепимо до врха зграде.

Црква црква

Црква црква

Остаје да направи неколико листова за украшавање слике. Израђујемо неколико зелених лабава ролера пречника 1,5 цм, дају им облик "глазе".

Црква црква

У горњем десном углу слике налепимо завршене листове.

Црква црква

То је све, наша црква је спремна.

Црква црква

Црква црква

Црква црква

Таква слика ће украсити сваку просторију за ускршњи празник, а не само!
Креирајте са задовољством!

Аутор: Јулиа Улианова

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

68 − = 58

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: