Strand kalap horgolt. Séma és leírás

Pihenni fog a tengeren vagy az óceánon, és gondosan átgondolhatod a ruhásszekrényedet, próbálva elfelejteni semmit. Már letettünk kedvenc cipőinket, ruhákat, strandrózsát a bőröndjébe, amit varrtak, mesterkurzusunk és sok más szükséges dolgunk segítségével, de teljesen elfelejtették a nyári kalapot.

Mit tegyek? Ideje vásárolni egy ilyen dolog nem marad, repülőjegy, szállásfoglalás, előre sor, és változtatni semmit, akkor elég nehéz, és megéri? Ne ess kétségbe, akkor is erősít az út pihentetjük, hogy megragad egy gombolyag fényes pamutfonalból horog kötés, de először olvassa el ezt a kiadványt óvatosan, amely azt fogja mondani, hogyan kell kötni a saját strand kalap, nagyon könnyen és gyorsan.

Strand kalap horgolt

Tehát kötött strand kalap horgolt.

Mint már említettük, akkor be kell működnie, jobb, mint fényesített pamut fonal, amelyet be kell kötni a felére, hogy a termék jogszerűen állapíthatta a kívánt formát és a horog szám 2-2,5.

Ezt a kalapot a horgolt horgolt horgolás elve alapján kötik össze, de négy léghurok láncolatának begépelésével kell elkezdeni, amelyet egy gyűrűbe kell zárni.

Az első kör alakú vonalat a következőképpen kell összekötni: három láncemelő láncot kell kötni, majd egy hurokkal tizenegy talpú kötést kell kötni.

A második kör alakú sorban: kötött három levegő lift loop, majd három levegő vyvyazat Arch hurkot, és csatlakoztassa a oszlopon egyetlen sc legalsó sorig, mint egy oszlop sc. Ezután, a ugyanabban az oszlopban az alsó sorban vyvyazat másik post egy SC és a link követően az ív a három légi hurkok, amelyek összekötik a ugyanúgy, mint az előző. Ismételje meg mindezt a sorozat végére.

A harmadik és az azt követő sorokat az alábbi ábra szerint kell kötni: minden olyan ív, amely három léghurokból áll.

Horgolt kalap - vázlatos diagram.

Strand kalap horgolt

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

23 − = 14

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: