Horgolt horgolt szalvéták. Mesterosztály lépésenkénti fotókkal

Ez már megkezdődött kúszás ősszel kezdett szürkére kívül festék természet, de nem akarja, hogy belevetette magát a „szomorú idő, a szem varázsa” ..., hogy úgy döntöttem, hogy én kell hozzá több élénk színek az élet.

Miután szomorúságban volt a konyhában, amikor forró teát ittam, hirtelen rádöbbentem, hogy a konyha az a hely, ahol otthonunk nagy részét otthon tölti, szóval hol, hogyan ébredjünk fel itt a hangulat? A választásom volt horgolás szalvéták lemezekhez - és minden nap használod, és nem kötöttem sokáig (egyet kell értenünk, ez nem egy méteres méteráru, így hárman ..). ezért azt javaslom, hogy adj egy kis fényerőt az életedbe, ha nem akarod - mindig olyan szalvétákat készíthetsz, amelyekhez szükséged van.

A fonalat választottam egy meglehetősen vastag szálon (így a munka gyorsabban futott), és ennek megfelelően a 4-es hurok számát

horgolt szalvéták

Horgolt szalvéta - Műhely

horgolt szalvéták

Kezdjük kötni a szalvétákat. Először négy léghurok láncolatát tárcsázzuk, és a gyűrűbe zárjuk

horgolt szalvéták

1 sor. Most provyazyvaem 1 levegő emelő hurok (tovább a leírást 1p.p) és 8 oszlopos nélkül kötött sc, csatlakoztatás után loop (a továbbiakban: SP)

horgolt szalvéták

2 sor. 1p.p most is kötött oszlopok nélkül sc a következő elv: a hurkok száma változások megkövetelik provyazyvaem felváltva 1 oszlop, a 2. oszlop egy hurok. Ennek eredményeképpen 14 bejegyzést kapunk anélkül, hogy horgolnánk egy sorban, sp.

horgolt szalvéták

3 sor. 1p.p, továbbra is kötött alapján a második sorban, váltakozó mennyiségű vyvyazannyh oszlopok az alsó hurok, és kap 21 oszlop egy sorban, SP

horgolt szalvéták

4 sor. 1p.p dolgozik ugyanabban az ütemben: az egyik hurok az alsó sor 1 oszlop nélkül provyazyvaem sc, a következő - 2 oszlop nélkül sc, váltakozó, majd 1, majd 2, a végén eljutunk 32 sor oszlop nélkül sc, SP

horgolt szalvéták

5 sor. 3 PP, minden oszlopban az előző sorban provyazyvaem sc 1 oszlop és 1 levegő hurok, sorban 31 oszlop sc, RI

horgolt szalvéták

6 sor. 1 pp * oszlopban az előző sor sc provyazyvaem 1 oszlop nélkül sc levegőn hurok provyazyvaem mint 1 bar, anélkül, sc következő sc bejegyzést az előző sorozat az azonos oszlop nélkül provyazyvaem sc, most a levegő hurok az alsó sorban hagyja és ismételje * és a * a * a sor végére. Ennek eredményeként számos mi 49 bar, anélkül, hogy sc.

horgolt szalvéták

7 sor. Inp, egy horgolt oszlopot kötöttünk a 2 és 3 sor elvének megfelelően, 71 oszlopot kapunk horgolatlan, s.p.

horgolt szalvéták

8 sor. 1 pontot, az előző sor mindegyik oszlopából 1 bar-ot varrunk horgolás nélkül, azaz ne növelje az oszlopok számát egymás után, mint korábban.

horgolt szalvéták

9 sor. 1p.p, kötött a következő elv szerint: 4-szer az alsó oszlop az előző sorban kötött egy sc nélkül pillér, és időnként 5 - provyazyvaem 2 oszlop nélkül nakida, SP

horgolt szalvéták

10 sor. Tart! Így a pántok él: * 3 levegő hurok csatlakozik pico (ismert elem a technika horgolt - ha nem tudom, valami köze 3 levegő hurok, írja be a horog az első közülük, és provyazyvaem csatolóhurok vagy más néven polustolbik kiderül, alkotunk kak egy kis gyűrű) és provyazyvaem oszlop nélkül sc minden második oszlop az előző sor *, ismételje meg a * a * a sor végére.

horgolt szalvéták

horgolt szalvéták

Ez minden, nincs sok munka, de milyen kellemes eredmény! Ha hirtelen szüksége van rá horgolt podstavochka egy nagyobb méretű, akkor tovább horgolhat egy körben oszlopok nélkül horgolt, fokozatosan növeli a hurkok számát egy sorban, kötődik egy oszlopról kettő. De nem volt rá szükségem, a szükséges méretig tartottam (19 cm). Több darabot is összekapcsolhatsz, egy családot kapsz a család tagjai számára.

horgolt szalvéták

Kellemes időt kívánok Önnek a kézimunka világában, és hagyja, hogy minden hurka legyen simán és szépen, jó szerencsét.

Horgolt horgolt podstavochka. fénykép

horgolt szalvéták

horgolt szalvéták

horgolt szalvéták

Szerző Korshunova Nastyusha

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 31 = 35

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: