Egyszerű horgolt motívum: nagymama tér. Mesterosztály szakaszokban + video lecke kezdőknek

Számos sémát és módot találunk a horgolásra. De a legelterjedtebb és legegyszerűbb, amit egy kezdő tudja elsajátítani horgolt négyszögletes motívum, vagy egyszerűen csak hívta nagyanyja tér.
Ez a négyszögletes motívum gyakran alapul szolgálhat olyan dolgok kötéséhez, mint a gyermekhordók, a hüvelyes hüvelyek, a horgolt motívumok fátylai és még sok más. Vannak varázslók, akik négyszögletes motívumokból és szőnyegekből kötöttek.

horgolt babushkin tér
horgolt babushkin tér

Ebben a leckében, hogyan kösse össze a négyzet alakú horgolt motívumot és egy mesterkurzus hozzá egy leírást. És ehhez a munkához csatolva, és egy videó mesterkurzusban, hogyan kösse össze a négyzet alakú horgolt motívumot.

Kezdjük az anyagokkal a munkához.

Szükségünk van:
1. A fonal (gyapot, akril, gyapjú)
2. Hook, fonalra illesztve - ebben a 2.5
horgolt babushkin tér
A fonalról
A motívum mérete közvetlenül függ a fonal vastagságától és a hozzá kiválasztott horogtól. Minél vastagabb a fonal, annál gyorsabban és könnyebben kötni fog egy nagy négyzet alakú horgas motívumot. Ha így kívánja megkötni a gyerekek takaróját, akkor a legjobb, ha gyapjú keveréket vagy kombinációt választanak. Vannak pamutfonalak, de nagy méretű kötött termékek nehézek és hosszúak. Bár mindez az ízlés és az egyéni választás kérdése.

Egyszerű horgolt motívum: nagymama tér. Mester osztály

A négyzet alakú motívum megkötése az alapból kezdődik, és az alap egy sor léghurokból áll. Elkezdheti a kötést, és egy csengetéssel amigurumi helyett a levegő hurkok. Ebben a tanulmányban bemutatjuk, hogyan kell a motívumot összekapcsolni a szárral a hurkokról.
5 sárgás menetes hurkot rendelünk.
horgolt babushkin tér
Ha megfontoljuk, hogyan változtassuk meg a folyamat során a kötési folyamatot, ebben a leckében egy kétszínű fonalat használunk.

Húzza a horgot az utolsó hurokba a horogból, és húzza meg a menetes szálat úgy, hogy a hurok 2 hurkot kapjon. Az egyik hurkot húzzuk át a másikra, hogy egy hurkot kapjunk a horogon. A léghurok lánca zárva van.

horgolt babushkin tér
Az új sorozat három emelőhurkot indít.

horgolt babushkin tér
Ha a gyűrűt a léghurokból gyűrűhöz rögzítjük, két oszlopot varrunk egy mandzsettával, és egy három hurokból álló oszlopot veszünk fel.

horgolt babushkin tér


Annak érdekében, hogy a négyzet alakú motívum megkülönböztesse a csúcsokat, három oszlopot kell kötni három oszlop között, egy horgolással. Három levegőt küldünk. hurok, és ismét a gyűrűt a gyűrűbe hurkolva, már három rudat egy horgolással feloldottunk.

horgolt babushkin tér
Hasonlóképpen az összes többi csúcsot összekapcsoljuk a nagymama térére. A sorozat végén félhuroval töltjük fel, és a horgot a harmadik légemelő hurokba sodorjuk.

horgolt babushkin tér
A második sorban a szálat szürkére változtatjuk. Ehhez a hurokon keresztül kihúzzuk a szürke szálat a sárga menetből és rögzítjük a léghurokat. Meg fogjuk húzni a sárga szálat, de ne vágjuk le. A léghuroknak meg kell kötni 5.

horgolt babushkin tér
A négyzet első csúcsához közelítünk, majd 6 horgonyt kötünk össze, és köztük három léghurok. Így a négyszög motívumának csúcsait horgok vagy nagymamák térképezik.

horgolt babushkin tér
A sor elején két léghurokat varrunk. A négyzet második csúcsát ugyanúgy kötjük össze, mint az első.

horgolt babushkin tér
Megkeressük a négyszög minden csúcsát, és a sorozatot fél oszlopokkal befejezzük. Fontos megjegyezni, hogy a sor elején lévő három léghurok az utolsó oszlopnak számít, amelynek egyik végén a sor végén van.

horgolt babushkin tér
A motívum harmadik sora három léghurok és két oszlop kötésével kezdődik.

horgolt babushkin tér
Küldjük a harmadik sort és befejezzük egy fél oszlopmal.

horgolt babushkin tér
Átmegyünk a negyedik sor kötéséig, és ugyanúgy kötjük össze, mint a négyzetes horgolt motívum összes korábbi sorát.

horgolt babushkin tér

Ehhez négyzet alakú többet, kösd össze egy másik pár - három sor. Szúrja meg a szálat és vágja.
Hogyan kötjük egy négyzet alakú horgolt horogot a nagymama téréhez és a videó erre a leckére utal.

horgolt babushkin tér
horgolt babushkin tér
horgolt babushkin tér
horgolt babushkin tér
horgolt babushkin tér

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: