Международен конкурс “Цветя със собствените си ръце”. Сертификатите и дипломите са безплатни!

Здравейте, нашите скъпи посетители! Отваряме следващите ни  международна конкуренция
 
Каним всички да участват! 
 
Нашият конкурс се нарича "Цветя със собствени ръце"!  
 
Трябва да изпратите каквото и да е работа за изработка, подходяща за тази тема. И имате добра възможност, веднага след публикуването ще можете да получите сертификат или диплома за участие в конкурса БЕЗПЛАТНО и БЪРЗО
 

Правила на международното състезание:

1) Времева рамка: 23.03.2016 г. до 03.06.2017 г.)
 
2) За участие в конкурса се разрешава да работи по всякакви техники по всички теми на изработката:  
 
 - ръчно изработени майсторски класове за създаване на цветя (работа с филц, хартия ..., занаяти изработени от естествени материали, занаяти от отпадъчни материали, хартия-маче, тъкане на вестник и др.);
- майсторски класове по цветни занаяти
- майсторски клас за декорация на цветя;
- дидактически игри и методически помощни средства (модели на игра, дидактически, ръководства) със собствените си ръце;
- майсторски клас по дизайн на детска градина, училище, изучаване на цветя и т.н.
- създаване на цветни букети
 - отглеждащи цветя
- стъпка по стъпка μ с дизайн на пуловери 
2.1) Темата трябва да включва снимки на работния процес и описание на неговото създаване, други интересни подробности. Публикуваните вече произведения не се премахват от сайта и се прехвърлят изцяло в администрацията с запазване на авторството. 
 

Изисквания за конкурси:

1. Работите трябва да се извършват сами. Допускат се работи в смесена техника. 
 
2. Трябва да са най-малко 5 работни снимки.
 
3. Не се приемат снимки с лошо качество за състезанието. Е, съжалявам, все още искам да видя работата ви по-добре.
 
Размерът на снимката е от 1000 пиксела ширина, за предпочитане оригинали. Снимките се изпращат на пощата отделно от текста. Не е необходимо да ги вмъквате във Vordov документи)
 
4. Моля, не подписвайте снимки по техните имена, псевдоними и др. 
 
5. Възможно е да се използва информация от книги, списания, интернет и нашия сайт, но не е разрешено копирането на фотографски материали и текстове. Снимките и описанията трябва да се извършват от вас и да не се публикуват на други интернет ресурси. Това условие е задължително за всички участници и спазването му ще бъде строго контролирано. Не-уникални творби няма да участват в състезанието! След като ни изпратите дадена работа, тя остава на сайта и не може да бъде променяна или изтрита.
 
6. Възрастта на участниците не е ограничена. Ако има много конкурентни творби, ние ще бъдем щастливи!
 
7. Участието на няколко души е приветствано.
 
8. Всички вписвания са предварително модерирани и могат да бъдат коригирани по преценка на администрацията на обекта, но без да се нарушава качеството на работата.
 
9. Работете по пощата, изпратено по този начин: текста в Word и след това укажете - къде и коя снимка, прикачени към писмото.
 
10. Ние поставяме специални изисквания към колективната работа. Колективната работа трябва да бъде обемна, смислена и да отразява участието на всички участници. Трябва да се приложат снимки на занаятите на всеки участник, но в същото време занаятите не трябва да бъдат същите, но различни. Следователно, ако работата е проста или от същия тип, по-добре е да включите като автор или учител или едно дете (в противен случай колективната работа за конкурса няма да бъде приета)
 

Редът на международната конкуренция:

 
1. Конкурсът е международен.
 
 2. Материалите за състезанието се приемат по електронна поща [email protected]. В предмета на писмото, моля, посочете: "Цветя със собствени ръце"
 
2. Всички произведения, които отговарят на условията на конкурса, ще бъдат публикувани на сайта masterclassy.ru. Всеки може да изрази своето мнение в коментарите към работата. 
Как да кандидатствате за работа:
1. Текстното описание на произведението се прави в редактора на Word.
 
Първо, заглавието на произведението трябва да бъде написано. Данните на авторите са посочени: дете и учител, който помага при извършването на занаяти. Трябва да се посочи възрастта на детето. Ако това е магистърска класа на учителя, тогава само данните на учителя.
 
Следва подробно текстово описание на самата работа (майсторски клас).
 
Когато описвате, можете да използвате стихотворения, загадки, интересни истории или истории, като имате предвид темите на вашия майсторски клас.
 
Творческият подход в описанието на майсторския клас е добре дошъл.
 
Не се приема като майсторски клас Презентации и майсторски класове, проектирани в таблична форма.
 
2. Вашата работа трябва да съдържа:
 
- подробно стъпка по стъпка описание на текста си сам производствен процес (в експлоатация трябва да бъдат описани и показани в снимките на всички етапи на производство, занаяти, представя всички необходими шаблони описват всички необходими материали и инструменти)
 
- снимки (поне 5 броя, ако работата е сложна, обемна, тогава броят на снимките трябва да бъде повече от 15 парчета), стъпка по стъпка, демонстрирайки целия процес на производство на произведението. Освен това е необходимо да се осигурят 2-3 снимки на готовото произведение от различни страни (без участието на деца).
 
3. Изисквания към снимките:
 
- Размер на снимката: не по-малко от 1000 px. по ширина (по-добре е да изпращате оригинали);
- Снимките трябва да бъдат с добро качество (снимките трябва да са остри и светли);
- Снимките не трябва да съдържат водни знаци или подписи.
 
Просто искам да ви предупредя, че не трябва умишлено да увеличи броя на снимките, например, показват как се порежете на елементите на една ножица, или скриете солено тесто в хладилника, и така нататък. Г. Ниво на вашата работа трябва да бъде такова, че да се даде възможност на всички основни етапи показват най-малко седем снимка. Ако работата е проста, тя може да бъде в майсторски клас за да се покаже с производството на няколко занаяти (апликации, карти ....), образувани в една техника или един предмет.
 
Какъв трябва да бъде майсторският клас?
 
  • Neat. Снимката трябва да показва само процеса на извършване на работата, не чужди предмети, боклук, обкръжаващия интериор ... не трябва да бъде. Показването на ръцете трябва да се използва само в екстремни случаи, като се уверите, че ръцете и ръцете (ноктите) на учениците ви са чисти.
  •  Целият производствен процес трябва да бъде адресиран до читателя и видим в близката снимка.
  •  Всички снимки трябва да бъдат с добро качество.
  •  Майсторският клас трябва да бъде такъв, че читателите да могат да го повтарят без проблеми. Това означава, че в него трябва да има достатъчно теоретично описание и фотографски материал.
  • В майсторския клас за приложения от хартия, пластилин, плат, трябва да се предлагат шаблони и по такъв начин, че да могат да бъдат отпечатани.
  • Ако работата е проста, не изкуствено увеличавайте броя на снимките. Предложете на читателите процес на изпълнение на няколко произведения (занаяти, приложения ...) в една майсторска класа. 
  • Покажете как можете да използвате завършената си работа (ръчно изработена).
  • Не забравяйте да предложите и покажете снимки на завършената работа под различни ъгли. Покажете голям ръчно изработен елемент от различни страни.
  • В текстовото описание на работата, не забравяйте да посочите целта, задачите, целта и да ги приложите с помощта на вашия майсторски клас.
  • Организаторите на състезанието си запазват правото да отхвърлят произведението в случай, че представените материали не отговарят на посочените изисквания или са с незадоволително качество. 
 
Моля, обърнете внимание!
При подаване на заявление за участие в конкурса можете да кандидатствате за сертификат за участие в конкурса БЕЗПЛАТНО и БЪРЗО, а именно в рамките на една седмица! 
 
Препоръчваме ви да получите сертификат за всяка работа. 

Моля, обърнете внимание! Не можете да получите сертификат, а DIPLOMA! Ако твоята работа:

1. отговаря на всички изисквания по-горе
2. Има повече от 15 снимки, без финалната маса
3. Текст от 2000 знака или 1 страница с формат А4
 
Сертификатите и дипломите изглеждат така:  
 

 

диплома за конкурса

 

 

 

диплома за конкурса

 

 

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: