Keret a szálak fotója számára. Mester osztály

Számos cikket publikált az oldalon, már többször mondtam, hogy hogyan lehet létrehozni egy keretet a fotó, felhasználva a különböző technikákat, például, hogy egy keretet origami papír, díszíteni a decoupage technikával, ragasztó, újság csövek, stb Ennek ellenére, a téma létrehozása képkeretek továbbra is nagyon fontos, és ez nem meglepő, hiszen mindannyian szeretjük, hogy fényképezett magukat fotózni szeretteink, gyerekek, barátok, háziállatok, majd intézkedik, lógni a portrékat a házat.

Ezért készítettünk neked egy másik mesterkurzust a témában hogyan készítsünk egy képkeretet a saját kezünkkel a menet. Reméljük, tetszeni fog a keretrendszer e verziója, és örömmel teszel magadnak olyan hasonló képet, amelybe külön fotó és speciálisan létrehozott fotókollázs is beilleszthető. By the way, tudtad, hogy ma van a nyomtatás minden fényképet, és nem kell menni egy különleges fotó stúdió, ahhoz, hogy vesz egy minőségi hazai nyomtató és a probléma a gyönyörű fotókat lehet megoldani egyszer és mindenkorra. Többek között ez a nyomtató hasznos az Ön számára a szükséges egyéb dokumentumok kinyomtatásához és a gyermekek edzéséhez.

Nos, visszatérünk a képkeretünkhöz, amelynek létrehozásához szüksége lesz:

- fa keret billet;

- akril vagy gyapjú fényes szálak;

- ragasztópisztoly;

- színes gombok.

PhotoFrame a saját kezével - a munka leírása lépésről lépésre.

Az első lépés. Vonjuk a szálak szálát, és a fadoboz egyik oldaláról vastag tekercsekben csomagoljuk, hogy az alap ne nézzen át.

A második lépés. Amikor elérjük a keret sarkát, megváltoztatjuk a fordulatok irányát és vízszintesen fújjuk őket, még vastag tekercsekkel is, majd továbbra is díszítjük a bázis következő oldalát.

Fényképkeret szálakból

A harmadik lépés. Ha a fa keret teljes felülete tele van szálakkal, a fennmaradó szélét egy csepp ragasztó rögzíti a hátoldalról.

A negyedik lépés. Ezután színes gombokkal díszítjük a keret színét, közülük hármat ragasztunk egy sarokban és három ellentétes irányba, aminek a kerete készen áll.

Fényképkeret szálakból

Az egyik mesterkurzusunknak köszönhetően magának is készíthet egy vintage képkeretet.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

51 − = 50

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: