Ročno izdelano milo “Srce”. Master razred s fotografijo

Valentinovo ... Ta praznik sape pričakujejo številne ljubitelje po vsem svetu, je na ta dan lahko izjava ljubezni do tistih, ki so dragi v srce. Poleg tega, da ni potrebno, da pokažejo svoje občutke verbalno, je lahko prijetno presenečenje za ljubljeno (th), in vse bo postalo jasno. Toda presenečenje morajo biti izvirne in tema, kot vidite, da vaš ljubljeni človek na dan Naslednji nogavic na valentinovo, ali še huje, truselya, nekako ni romantično. Še ena stvar, če darujete z lastnimi rokami in celo koristno biti. Takšen spomin je lahko ročno izdelano milo. No, da ne bi pozabili na praznik ljubezni, moralo moralo biti v obliki srca.

In tako, ročno izdelan milo - mojstrski razred

Za izdelavo takega ročno izdelanega mila bomo potrebovali:

  • Naravna oljka na osnovi mila - 100 gr.
  • Osnovna makadamija in olje grozdnih pešk
  • Eterično olje iz vrtnice in breskve
  • Rdeča kozmetična barva
  • Zlati gliter
  • Titanov dioksid
  • Alkohol
  • Silikonska oblika "Srce"

Izdelava:

Milo baza se razreže na koščke, kar bo olajšalo in pospešilo proces njegovega taljenja v mikrovalovni pečici ali v vodni kopeli.

Ročno izdelano milo za srce

30 gramov milo bazo stalimo neposredno (10-15 sekund v mikrovalovni pečici ali 7-10 minut v vodni kopeli), nato dodamo v njem osnovno olje, makadamija (2 kapljici) in 2 kapljici rose olja, 2 kapljici rdečega pigmenta in zlate bleščice na vrhu noža. Vsi so mešani.

Ročno izdelano milo za srce

V silikonsko obliko nalijemo temelj v majhna srca okoli robov in osrednjega srca. Mehurčke odstranimo z alkoholom in pustimo, da se osnova strdi. Ko se osnovna plast strdi, bo mogoče odstraniti pomarančno palico, ki je iztekla iz meja.

Ročno izdelano milo za srce

Po dodatnih 30 gramov tali milo bazo, dodajanje olje grozdnih pečk (2 kapljici), breskev olje (2 kapljici), titanov dioksid na konico. Mešanje.

Ročno izdelano milo za srce

Prejšnji sloj je popraskan z alkoholom za boljše šivanje in ga napolnite s tanko pipo nove plasti. Mehurčke odstranimo z alkoholom. Plast pustite, da se strdi.

Ročno izdelano milo za srce

Sedaj preostali taljenjem osnove, tako, da ji olje grozdnih pečk, rožno olje, 2-3 kapljice in rdeča pigmenta (3 kapljice) in Staphylococcus bleščice. Mešanje.

Ročno izdelano milo za srce

Prejšnji že zamrznjeni sloj obdelamo z alkoholom in nalijemo novo rdečo plast osnove. Odstranimo mehurčke in pustimo, da se milo popolnoma strdi.

Ročno izdelano milo za srce

Po popolnem strjevanju substrata odstranite milo iz kalupa in rezite neenakomerne robove z nožem. Domače milo je konec.

Ročno izdelano milo "Srce" pripravljen za uporabo, ostane lepo pakiranje in ga lahko varno daste svojim ljubljenim.

Ročno izdelano milo za srce

*

Ročno izdelano milo za srce

*

Ročno izdelano milo za srce

*

Ročno izdelano milo za srce

Uživajte v izdelavi mila!

Avtor: Julia Ulyanova

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 34 = 38

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: