Cifre cu soluție de cafea. Maestru de clasă

Vreau să vă spun cum desene cu soluție de cafea. Materialul poate fi util profesorilor din grădiniță, șef al școlii de artă. Tehnica descrisă poate fi încercată de toți fanii desenului netradițional.

Cel mai adesea, copiii sunt foarte îndrăgostiți de desen, dar uneori se plictisesc, sunt obositori și neinteresanți. În timp ce sunt mici, părinții trag cu ei vopsele, markeri, creioane. Iar când cresc, venim la școală - din nou același set de materiale de artă. E plictisitor.

Deci, interesul treptat în desenele de trecere. Pe lecțiile de desen, am folosi mici trucuri - tehnici de pictura non-tradiționale, care iau elevii, și să se angajeze în procesul de creație, provocând astfel o dorință de a se angaja într-un astfel de caz interesant.

Desenul original dezvăluie abilități creative, vă permite să simțiți diferite materiale de artă, caracterul și starea lor de spirit.

Tehnici de desen tehnic neconvențional

Am încercat toți cei cunoscuți în prezent tehnici de desen neconvențional: Desen palmier, margine, degetele, hârtie menta desen sau sac de plastic, monotype, zgâriere, pulverizare, pe ud, nitkografiya, klyaksografiya, întipărire, desen plastilină, desen orz, pictură deget, spumă, mozaic ou. Noutatea situației, începutul unei lucrări neobișnuite, materiale frumoase și diverse, sarcini recurente interesante, alegerea tuturor permite să se evite monotonia și plictiseala, oferă vioiciune și spontaneitate.

În prezent, mulți artiști au devenit utilizate pe scară largă în creativitatea tehnicilor de pictura non-tradiționale, cum ar fi artistul britanic Ian Davey folosește pene de lebădă ca panza, Bashir Sultani - artist talentat de origine afgană, atrage sare. În munca lor artiștii folosesc materiale diferite, cum ar fi ciocolata, nisip, legume etc.

Am aflat că puteți picta chiar și cu soluția de cafea. Pigmentul de cafea este aplicat pe hârtie folosind o perie de artă obișnuită. Și aici suntem desene cu soluție de cafea.

desene cu soluție de cafea

Cafea solubilă este ideală pentru crearea de desene în culori calde monocromatice. Cu cât soluția este mai saturată, cu atât tonul este mai luminos.

desene cu soluție de cafea

Aici au apărut astfel de desene la noi. Vă sfătuim să încercați și această tehnică!

Pși o soluție de cafea. fotografie

desene cu soluție de cafea

desene cu soluție de cafea

desene cu soluție de cafea

desene cu soluție de cafea

Autor: Natalia S. Terentiev, profesor de tehnologie și MOU "Sheragulskaya ZOSh" Tulun District, Novotroițc ..

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: