Osem satenskih trakov “Nerdenost”. Master razred s fotografijo korak za korakom

Poglej, kako elegantno in praznično istočasno izgleda osem, okrašeno s cvetjem iz satenastih trakov. V plovilu ni nič odveč, vsi popki so preprosti, niso preobremenjeni s podrobnostmi. Ampak nežen odtenek, tanek okras po obodu prstov, resnično naredi izdelek nežen. 

Osem satenskih trakov - to je tako darilo do 8. marca, ki si zasluži ime "Nežnost". Zasluži si vsako dekle ali ženo, ker vsi člani poštenega spola nestrpno pričakujejo prihod pomladi in ljubijo tudi srčkana darila, ki so jih predstavili na mednarodnem dnevu žena. 

Osem satenskih trakov "Nerdenost". Master razred s fotografijo korak za korakom

Če želite kreativno pristopiti k čestitki, ustvarite sami, priskrbite čudovit spomin, ki bo zadovoljil vsako žensko, si oglejte, kaj je potrebno za delo, in se tudi naučite podrobno opisanih korakov. Začnimo z dodatki.

Za osem Kancov bomo potrebovali:

  1. vzorci krožnih obročev, kartona;

  2. roza saten trak, katerega širina je 1,2 cm - dolžina približno 3,5 metra (za pokrivanje krogov na sliki osmih);

  3. mehka pnevmatska vijolična.

Za cvetlični šopek:

  • 8 segmentov satenastega traku iz svetle roza barve - 2,5 * 5 cm;

  • 8 kosov satenastega traku - 2,5 * 5 cm;

  • 8 segmentov smetanastega satenskega traku - 2,5 * 5 cm;

  • 16 kvadratnih fragmentov zlate brokade - 2,5 * 2,5 cm;

  • objemi - 3 kosi;

  • nakit, ne večji od 0,8 cm v premeru - 3 kosov;

  • čutne kroge bele barve s premerom 2,5 cm - 3 kosi. za vsako cvet.

Kako narediti Kanzashi osem: mojstrski razred

Delo na modeliranju prazničnega cvetočega hobotnice bo sestavljeno iz dveh stopenj: ustvarjanje temelja - neposredno od figure figure figure samega, mora biti eleganten in saten sam, kot tudi dekoracija osmih v treh florets. Pripravite obroče. 

Izrežite jih iz debelega kartona, nato pa jih zavite v tanek saten trak. Tukaj smo se strinjali, da uporabimo rožnato okovje s širino 1,2 cm. Začetni konec traku je treba lepiti na karton, nato pa tesno obesiti trak čez njih čez obroče. Konec traku je tudi lepljen.

osem satenastih trakov

Lepite dva dela (manjši obroč mora biti vrh na sliki osmih.). Odpnite tanke trakove iz pnevmatike. To je osnova, ki jo je mogoče zdaj zaostriti.

osem satenastih trakov

Pripravite trak saten traku za ustvarjanje treh cvetov, objemov, okrasnih in čutil krogov. Vsi cvetni listi bodo izvedeni na enak način, po isti shemi pa bo samo barva drugačna. Po volji lahko naredite vse iste podrobnosti, vendar je trobenčen šopek videti veliko bolj zanimiv.

osem satenastih trakov

Če želite narediti petelin, vzemite saten trak 2,5 cm za 5 cm. Poiščite sredino v njej in jo upognite na polovico, pritisnite gumb. Obrnite napačno stran sami. Bolje je razporediti trak vodoravno.

osem satenastih trakov

Naredite trikotni obdelovanec v obliki šotora. Spustite dva zgornja simetrična vogala pravokotnika navzdol, obe strani sta v središču (blizu osrednje). Pod trakom je mogoče spajkati, vendar zelo previdno.

osem satenastih trakov

Nato začnejo dvigniti dva simetrična ostra kota v nastalem trikotniku. Pridružite se tudi nasprotnim stranem osrednjega grebena. Naredite trikotnike. Dobljeni detajli so upognjeni v sredini in razdeljeni na nasvete. Cvetni list mora biti trojni.

osem satenastih trakov

 Pripravite se na 8 cvetnih listov: lila, roza in smetana. Ti prazni deli bodo osnova cvetnih glav.

osem satenastih trakov z lastnimi rokami

Lepite cvetni lističi v občutljivih cvetovih.

osem satenastih trakov z lastnimi rokami

Iz kvadratnih številk zlate brokade simulirajte ostri listi Kanzasha. Shema tega dela je tradicionalna, na naših straneh smo že pregledali in jo opisali večkrat.

osem satenastih trakov z lastnimi rokami

Cvetje mora biti obogateno z lovci z okrasnimi rokami (prilepite priloge v središče vsakega). Brocade ostri cvetni listi, da se lepijo v spikelet.

osem satenastih trakov z lastnimi rokami

Na obročkih osmih lepite pnevmatiko.

osem satenastih trakov z lastnimi rokami

Lepite cvetlični šopek v sredini.

osem satenastih trakov z lastnimi rokami

Med cvetjem lepila listov listov, lahko v poljubnem vrstnem redu ali strogo simetrični. Osem satenskih trakov pripravljen.

osem satenastih trakov z lastnimi rokami

Čudovito darilo za mednarodni dan žensk je vredno princese. Potrebno je potegniti, izvajati, vendar je rezultat vreden truda. Vse dodatke, navedene na seznamu, ki jih lahko kupite v kateri koli specializirani trgovini, tako da ponovite enake osem s cvetjem do 8. marca ni težko. Poskusite narediti tudi šopek cvetja iz satenastih trakov v našem glavnem razredu.

osem satenastih trakov z lastnimi rokami 

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

84 − 74 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: