Cadouri cu mâinile tale. Decuparea unei cutii de tablă. Clasa master cu fotografie pas-cu-pas

Buna ziua dragi acarieni. A decis să participe la concursul "Cadouri iubite cu mâinile lor".

Pentru a face decupajul cutiei, vom avea nevoie de următoarele materiale:

1. Achiziționarea (am un ambalaj de staniu din flacon);

2. grund (am smalț pentru ferestre și usi Triora acrilice);

3. serviete pentru decupaj;

4. vopsea acrilic Miameri umbra 462 (purpuriu);

5. adeziv acrilic (am lipici de lipici 2 în 1 lacrilic transparent);

6. lac (panou IP-11, semi-mat);

7. Piele, perii, mănuși, bureți, alcool, recipient pentru clei și vopsele

Decoupage tin panouri clasa de master.

decupajul unei cutii de tablă

Materialele pot varia, în funcție de dorința și bogăția dumneavoastră. Piesa de prelucrat este degresata cu alcool. Luați piesa de prelucrat și acoperăm cu un strat de grund alb, cu burete convențional, atunci când primul strat se usucă să se aplice unul sau mai multe, în funcție de culoarea originală a piesei de prelucrat. Am aplicat 2 straturi de grund, deoarece piesa mea de lucru era neagră. Apoi acoperiți cu o vopsea violetă cu o perie convențională de vopsea. În timp ce vopseaua se usucă, tăiați cu atenție motivul din șervețel.

După ce vopseaua sa uscat, lipim motivele "prin metoda fișierului": adică luăm motivul pentru a separa straturile nedorite ale șervețelului, avem nevoie doar de partea de culoare. Adeziv diluat cu apă (dar nu poate fi diluat, dacă aveți un lipici lichid) motiv se pune un fișier pe partea inversă și aplicat cu un adeziv perie pe întreaga suprafață a motivului, este complet înmuiate.

decupajul unei cutii de tablă

decupajul unei cutii de tablă

Ca urmare, se formează riduri urâte, dar nu contează. Cu grijă, pentru a nu rupe șervețelul, îndreptați-vă toate ridurile cu mâinile, întindeți șervețelul și expulzați bulele de aer. După ce am scăpat de bule, am pus un șervețel în piesa noastră de lucru în locul dorit, îndreptam șervețelul și scoatem fișierul.

decupajul unei cutii de tablă

decupajul unei cutii de tablă

Apoi, pentru a lipi motivul pe piesa de prelucrat, am luat un strat inutil de servetel, l-am rupt si am scos in adeziv, am intrat in jurul perimetrului imaginii. Un adeziv inutil îmbibat cu un șervețel uscat (aceasta este invenția mea personală). Așa că am lipit toate motivele pentru piesa de prelucrat. Asta am primit.

decupajul unei cutii de tablă

decupajul unei cutii de tablă

Apoi, acoperiți capacul cutiei cu o vopsea violetă și, dacă doriți, lipiți motivul de acolo. Am un logo minunat pe coperta mea, am decis sa o las.

decupajul unei cutii de tablă

Acoperiți cutia noastră cu trei straturi de lac și așteptați ca acestea să se usuce complet cu șlefuirea alternativă după uscarea fiecărui strat de lac. Decupajul cutiei finalizat. Asta e tot, darul este gata.

decupajul unei cutii de tablă

Autor: Gazizova Irina

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

90 − 84 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: