V enem koraku. Osnovna pravila

Decoupage Craquelure en korak - To je tehnika staranja delovne površine z enokomponentnim lakom. Sodelovanje z njim je preprosto in bolj dostopno v razumevanju kot v dveh korakih.

Načeloma je enostopenjsko, kot dvostopenjski postopek, tvorba razpok na substratu, ki ga okrasite. Da bi to naredili, bomo morali pokriti naš obdelovanec z dvema slojema kontrastne barve - akrilne barve. V tem primeru je zgornji sloj razpokan - sprostitev, kot bi morala, spodnji sloj. In to je zgornji sloj, ki bo razpokan.

In zdaj še malo več. Za začetek uporabljamo decoupage - karakeluro (lak) na prvi sloj akrilne barve, ki pa smo nato osušili. Ko se posuši, nas pričakuje naslednja faza dela - drugi kontrastni sloj z akrilno barvo. To je crack, ki bo neposredno tisti sloj barve, ki ga postavimo na vrh lakirne kravature. Skladno s tem bo vidna spodnja plast barve. Postopek pršenja se začne ob sušenju okrašenega predmeta.

Ne pozabite pa na nekatere trike ali pravila pri delu z enokomponentnim lakom. Bolj debelejša plast laka craquelure - bolj bo prišlo do razpok. Če je cilj smo si zadali, da bomo dobili razpoke kaotično red - potem moramo uporabiti drugo plast barve z gobo, če obstaja želja, da bi dobili razpoko v določeno smer - da bo treba s čopičem.

V enem koraku

In malo trika - če se zgornji sloj kraka malo razredči z vodo - potem bo lak lakiran!

Za podrobnejše študije o delu s to komponento si morate ogledati master razred na enostopenjski krekerji. In prepričani smo, da vam bodo zagotovo pomagali.

S pomočjo videoposnetka lahko ocenite tudi svoje prednosti in zmogljivosti na tem področju! MK enostopenjski krikel - vam bo vedno pomagal.

V enem koraku

In ne pozabite, da obstaja nekaj načinov, kako ustvariti učinek craquelure s pomočjo improviziranih orodij. Lahko je lepilo PVA, kis, jajčnega beljaka, PF lak, želeja. Kaj pravkar ne pridejo v stik z našimi iglami! Zahvaljujemo se jim z vsem srcem za takšne ideje!

Vse ostalo bo odvisno od tebe! Vaše ideje in razvoj bodo vedno naklonjeni nekemu od začetnikov! In če tudi to opravite - v vlogi začetnika - moj nasvet, začnite z žetvijo na lesu. Najlažje bo okrašena z decoupage in ne z drugimi elementi. Če nimate kaj z drevesom - ga lahko vedno očistite s pomočjo kože. Obrišite - to je znova pripravljeno za vaš novi obdelovanec!

V enem koraku

Zdaj, povzemajmo majhen rezultat - enokomponentno craquelure - izvedemo z enokomponentnim lakom. Delo z njim je lažje kot z dvokomponentno.

Srečno vam! Delo na tem, kar najdeš najlažje in najbolj prijetno!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: