Decoupaža plošč: ideje in mojstrski razredi za vsak okus

Nepotreben stari pripomoček, ki je že sram, da bi na mizo,
zagotovo je v hiši vsakega od nas, a le redki vedo, kaj je vredno
samo uporabite decoupage plošč in ne boste imeli le
posodobljene predmete storitve, pa tudi čudovito notranjo opremo.

Decoupaža plošč: ideje in mojstrski razredi za vsak okus

Treba je opozoriti, da so plošče skupaj z rezalno ploščo in steklenicami - to so najpreprostejši predmeti za dekoracijo, z njimi bi morali začeti, če vzamete prve korake. Če se vam zdi, da nekateri koraki niso zelo jasni, potem lahko vedno pogledate decoupage cymbals video in v vse dobro razumeti.

Decoupaža plošč: ideje in mojstrski razredi za vsak okus

Torej se morate pripraviti na prozorno stekleno ploščo, pa tudi risbo, ki ste jo predhodno natisnili na belem papirju (lahko vzamete tudi listo revije ali časopisa, vendar ne sijajne).

Korak 1. Vzemite list z vzorcem in obrnite robove plovila na njem. Upoštevajte, da morate vedno pustiti dodatek 5-7 mm.

Korak 2. Na vlečeni črti izrežite okroglo konturo.

Korak 3. Spustite papirni element v vodo za dobesedno pol minute, obrnite posodo in oljnite strani in dno z dovolj debelo plastjo PVA lepila.

Korak 4. Pritrdite papirni element (z vlečenjem na stekleno površino) in gladi material na straneh, začenši od sredine. Roke morajo biti navlažene v vodi ali v lepilih - ta manipulacija vam bo pomagala bolje izravnati papir. Zelo pomembno je, da med steklom in papirjem ne ostane zračnih mehurčkov.

Korak 5. Na obodu naredite nekaj enakomerno razporejenih rezov, kar vam bo omogočilo dobro pritrditev robov.

Korak 6. Izrežite presežek materiala okoli robov. Robovi dobro podmazujejo PVA in lepijo posodo. Postavite ga na kozarec in počakajte, dokler se popolnoma ne posuši, počasen postopek, lahko traja nekaj ur, vse bo odvisno od temperature zunanjega zraka in vlage.

Korak 7. Površino pokrivajte s sloji tesnila in pustite, da se posuši.

Decoupaža plošč: ideje in mojstrski razredi za vsak okus

Ko dosežete določene višine v tej sorti ročne služkinje, lahko naredite povratno decoupage plošče "Kubanski kozaki".

Decoupaža plošč: ideje in mojstrski razredi za vsak okus

Decoupage plošč na svoje roke

To je nenavadno izvirna tehnika decoupage činele Z uporabo naravnega materiala je na površini mogoče dobiti nenavadno granularno strukturo.

Torej, prva stvar, ki jo potrebujete za pripravo lesene, keramične ali plastične predmete: dobro namažite PVA in pustite približno 10 minut. Potem na vrhu zlijete veliko žita iz žita in ga enakomerno razdelite, tako da ne dobite dveh plasti. Medtem ko se muh ni ujel, je treba kompaktne in pretrese vse presežke. Celotno sušenje dela bo moralo počakati približno en dan.

Po sušenju z biserno barvo na osnovi temeljnega premaza obarvajte vaš "mojster" v želeni barvi. Za eno uro je treba uporabiti dve plasti z obveznim vmesnim sušenjem. Nato razrežite dekeinški prtiček ali izpis, postavite vzorec na sredino in z lahkimi premiki, tako da material ne poči, nadaljujte z lepljenjem. Za fiksiranje uporabite adhezivni sestavek PVA. Po sušenju, da konsolidirate rezultat, uporabite akrilni lak v dveh korakih, vzdolž robov izdelka, odstranite barvo biserne matice z gobico.

Decoupaža plošč: ideje in mojstrski razredi za vsak okus

Naredite in odstranite plošče z bronastim učinkom.

Decoupaža plošč: ideje in mojstrski razredi za vsak okus

Decoupage plošč z craquelure

Ponujamo vam povratno dekoupiranje posode z enostopenjsko cracluro, zaradi uporabe te tehnike boste dobili zelo privlačen videz izdelek z imitacijo antike.

Za povratne dekoupirane plošče Najprej morate temeljito umiti posodo, posušiti in nato razmastiti. Od decoupage salvete izrežite tisk, ki vam najbolj ustreza. Ločeno barvno plast ločimo od spodnje bele barve, potrebovali bomo samo to. Razredčite PVA lepilo z vodo v razmerju 1: 1.

Decoupaža plošč: ideje in mojstrski razredi za vsak okus

Potreben tisk se nanese iz oči v oči s stekleno posodo, na zunanjo stran, s čopičem nanese sestavek lepila. Uporabite zelo previdno, premaknite se od sredine do robov in poskrbite, da na površini ni nobenih gub. Ko popolnoma prilepite motiv, se prepričajte, da ga gledate skozi steklo, poskrbite, da ne ostane zračnih mehurčkov. Če so, potem jih je treba s pomočjo iste krtače »brcati«. Bodite prepričani, da očistite prtiček in presežek lepila.

Ko je motiv pritrjen, mu morate dati čas, da se držite. Uporaba akrilne barve različnih barv, zamudite fragment - to bo barvam na sliki bolj sočno in svetlejše. Pustite, da se ponovno posuši.

Uporabite barvno motnjo na prosto območje. Površino pljuščajte s penasto gobo. Pustite, da se ponovno posuši.

Vse barve s črno barvo in penasto gumo, za barvanje črne barve, nanašata dve plasti belega, nato pa dve plasti zlata. Poskrbite, da bo vsaka plast popolnoma osušena.

Zdaj nadaljujte v enostopenjski craquelure - na vrhu zlate barve uporabite crader lak. Očistite krtačo z lakom - plast mora biti dovolj debela. To se naredi, da bi dobili velike razpoke. Uporaba laka je najboljša v različnih smereh, tako da so nastale razpoke grdo in kaotično. Prav tako se prepričajte, da so vsa področja prekrita s plastjo prozornega laka lakom, tako da ni oznak za trganje.

Naslednji korak je uporaba akrilne barve, mimogrede, jo lahko uporabimo že takoj, ko lahno rahlo zaskoči. Hitro barva, vendar ne potapljajte na istem mestu. Dejstvo je, da bodo okrasne razpoke skoraj takoj prikazane in jih ne morete barvati. Počakajte na popolno sušenje te plasti in nato uporabite 7-10 plasti čiste akrilne prevleke. Decoupage steklene plošče dokončajte, lahko pa tudi velikonočno decoupage posode z lastnimi rokami.

Decoupaža plošč: ideje in mojstrski razredi za vsak okus

Decoupage plošč s fotografijami

Delo v tem slogu bo odlično darilo za ljubljene osebe - vaš izdelek bo videti izjemno izviren in srčkan. Prvi korak je, da pripravite prozorno posodo - kapljico na bombažno blazinico ali gazo iz alkohola, obrišite na obeh straneh. Poskrbite, da drobci brisalnega materiala ne ostanejo na površini.

Potem je treba narezati v pravokotnike, kvadrate in trakove s tremoslojnimi barvnimi prtiči ali barvitim dizajnom papirja. Točno na enak način in z izbranimi fotografijami. Te dekorativne elemente postavite na površino prozorne plošče na poljuben način, medtem ko izberete najbolj priročno mesto fotografij in vzorcev.

Upoštevajte, da morajo biti v tem članku "novo znanje" fotografije. Torej, na površini fotografije, uporabite plast transparentnega lepila za dekoupiranje, uporabite za to manipulacijo široko ravno krtačo. Na spodnji strani posode prav tako lepite kraje, kjer nameravate postaviti žlico. Fotografija se namesti na steklo in previdno premakne krtačo, s čimer izžareva mehurčke pod debelim papirjem. Mimogrede, za ta namen lahko uporabite tudi gumijasto lopatico ali gobico. Še naprej deluje v istem duhu in na posodo položite vse papirnate odrezke. Treba je opozoriti, da steklena lumena ne bi smela biti, zato, če nimate dovolj papirnih elementov, boste morali barvati izdelek nekajkrat z akrilno barvo. Na napačni strani nanesti lepilo in pustiti, da se popolnoma posuši.

Z robovi za nohte roča robove kavlja, kar bo pomagalo premostiti nepravilnosti potaknjencev. Po tem odprite mojo mojstrovino z 2-3 sloji laka in to lahko zapišete reverzni decoupage mojster razred cymbals zaključen.

Pazite na dejstvo, da med delovanjem ni dovoljeno spirati z vodo, lahko sprednjo površino nežno obrišemo z alkoholom.

Upamo, da vam je res všeč decoupage plošče z glavno fotografijo razreda in zagotovo boste želeli proslaviti enega od vaših sorodnikov ali prijateljev s takšno sladko darilo.

Decoupaža plošč: ideje in mojstrski razredi za vsak okus

Preberite več in o povratnem decoupage z naslikanimi obrisi.

Decoupage of plates - foto:

Decoupaža plošč: ideje in mojstrski razredi za vsak okus

Neposredna dekoupaža plošč

To decoupage klavirski mojster razred logično razdeljen na dve polovici, že sredi dela boste dobili atraktivno videti keramično stvar, toda, da bi dosegli popolnost, lahko tudi izvedete postopek staranja.

Decoupaža plošč: ideje in mojstrski razredi za vsak okus

Izperite keramične jedi z detergentom ali jih razmastite z alkoholom. Ko se posuši, gobo navlažite z malo akrilnega praška in "nežno" na celotni površini z mehkimi gibi, počakajte, da se posuši, in nato spet spet. Rezultat tega mora postati monofonično bela. Pustite, da se posuši.

Izrežite ali odstranite motiv tkiva (vse bo odvisno od želenega rezultata). Postavite zgornji sloj s sliko navzdol na datoteko. Previdno navlažite prtiček z vodo tako, da se prilepi na datoteko, nato pa ga rahlo gladi s krtačo, namočeno v PVA. Datoteko pritrdite na keramiko, železo in previdno odstranite. Prsti gladko gladi tkivni motiv, odstranite odvečno lepilo s krpo. Počakajte, da se posuši.
Izberite akril v tonu, ga na rob plovila z odbijajočimi gibi gobice. Počakajte in se odprite z vodnim lakom - to vam bo pomagalo utrditi rezultat.

Da bi postopek staranja uporabljali, morate uporabiti dvostopenjsko craclure, na primer spojino Shellac + Gummirabik. Potegnite tanke rokavice in primite prvi korak s prsti. Približno čez pol ure uro preverite, ali je stvar povezana, prst ne bi smel držati. Če želite delati z drugim korakom, boste potrebovali tudi rokavice - tekočino raztrgajte s krožnimi gibi prsta. Če ste naredili vse v redu, potem boste čez približno eno uro videli prve razpoke. Pustite, da se posuši, ki bo trajal 5-10 ur.

Za fugiranje razpok, uporabite bitumen, nato pa sperite vse pod vodo, tako da ta material ostane le v napakah. Pokrivajte lončarstvo z več sloji vodnega laka.

Decoupaža plošč: ideje in mojstrski razredi za vsak okus

Če vam kakšna faza ni jasna, se prepričajte, da jo pregledujete video decoupage - glavne plošče razreda.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 10 = 18

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: