Frumusețe frumoasă din margele. Schema

Cu siguranță cu toții frumos să se uite la, ca un flutter fluture din floare în floare - acest lucru este ceva fantastic, pentru că ea, cu ajutorul subțire, dar aripi extrem de frumoase, face un zbor lung! Aripile ei sunt acoperite cu un voal de catifea, care se șterge, ceea ce nu va fi compatibil cu viața ei. Dar vrei să o atingi atât de mult.

Dar am venit cu o soluție - să încercăm să creăm un astfel de fluture fermecător pe noi înșine și să gândim cum să o facem fluturi din margele. scheme lucrări similare găsim în figura următoare. Ca și în cazul țesutului de fructe din mărgele, această schemă oferă acțiuni pas cu pas, respectând care trebuie să obțineți un astfel de rezultat finalizat.

Și așa, cum să faci un fluture din margele? Pentru aceasta avem nevoie de:

- colorate mărgele mici,

- margele mari,

- foarfece,

- sârmă.

Să începem lucrarea noastră studiind Modele de margele de tip fluture - și continuați să țesuiți unul dintre aripi. În mijlocul unui fir dublu-pliat, vom strânge patru margele.

Corzi și margele de coarde, de fiecare dată adăugând o altă margee - creați astfel șase rânduri. Acum, revizuiți cu atenție schema - pentru a avea un model pe aripile flutului nostru - trebuie să selectați culorile margelelor.

Frumusețe frumoasă din margele. Schema

La capătul aripii, vom așeza un șir de margele pe firul de lucru și vom lăsa fiecare dintre aceste fire să treacă prin două bile de pe primul rând. Lucrul la a doua aripa este exact la fel.

Să mergem la proiectarea trunchiului - este țesută de rânduri paralele de margele, ambele sensuri în sus și în jos. Țesutul are loc pe două fire. Cursul acestei lucrări este ilustrat în diagrama.

Peretele inferior de aripi fluture va fi în mod corespunzător puțin mai mic decât cele superioare. Și desenul va fi, de asemenea, diferit. În plus, ele vor diferi în mărime, însăși esența țesăturii va fi identică.

Frumusețe frumoasă din margele. Schema

Apropo, știți că toate fluturii au aripi diferite pe aripile lor, ceea ce înseamnă că aripa stângă diferă semnificativ de cea dreaptă. Tot la fel nu pot fi. Cu siguranță, acesta este misterul lor.

Și să punem fluture-ul nostru frumos pe cactusul făcut din margele, cred că nu-i va răni labe, ci va flutura peste un cactus înfloritor, va fi fermecător!

Frumusețe frumoasă din margele. Schema

Dă-te și celor dragi o decorare similară. Acesta poate fi prezentat ca un cadou pentru una dintre sărbători sau pentru o petrecere în casa. Sau doar decorați-vă camera folosind o astfel de slujbă.

Mult noroc și te văd din nou!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 8

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: