Rose din argilă polimerică. Master class cu fotografii pas cu pas

În această clasă de master, vă voi spune cum să creați o piesă sub formă de trandafir. Această piesă poate fi utilizată absolut pentru orice. De exemplu, puteți crea un ringlet, cercei, coliere. De asemenea, puteți face multe din aceste trandafiri și le puteți decora cu o sticlă, ochelari, sicriu. Dacă trandafirii sunt țesute cu fir, adăugând margele sau pietre naturale, veți obține un colier original, foarte frumos. După ce ați învățat cum să creați trandafiri, puteți face o broșă frumoasă, un clip pentru păr sau puteți tunde o coroană. Această cunună pe cap poate fi savurată nu numai de către fashionista, ci și ca accesorii pentru orice tinuă.

Imaginați-vă cât de frumoasă arată bijuteriile, fie că este vorba despre un colier sau o coroană, fie că este vorba despre un inel sau cercei prezent în haina unei mirese. Și puteți crea multe culori identice, chiar mai multe și puteți crea diferite accesorii pentru nuntă, inclusiv, desigur, pentru îmbrăcămintea miresei. Da, după ce ți-ai arătat imaginația, poți să decorezi orice adăugând această piesă-trandafir.

Să facem asta împreună cu tine.

Pregătiți argila polimerică. Vreau să ating un subiect puțin, din care este posibil să se facă un astfel de trandafir.

Poți să faci din termoplastic, și anume, este argila polimerică coptată. Puteți face un astfel de trandafir de la auto-întărirea polimerului argilă, sau de la porțelan rece. Poate doriți să faceți acest test al testului. Acest lucru este, de asemenea, posibil, ca opțiune.

Vom sculpta un trandafir din termoplastic.

Pregătiți materialul plastic pentru lucru. Pretinde-o în mâinile tale. Cine a lucrat cu plastic, știe că atunci când plasticul este întins în mâini, va deveni din căldura mâinilor suplă și elastică. Așa că am pregătit termoplastice.

Rose din argilă polimerică

Acum, ia în considerare două opțiuni, cum să facă petale pentru un trandafir.

Prima opțiune:
Rotiți plasticul în bloc.

Rose din argilă polimerică

Apoi tăiați în plăci subțiri, apoi rolați fiecare petală pe mâna.

Rose din argilă polimerică

A doua opțiune este cum să faci petale de trandafir:

Este necesar să se rostogolească un strat de termoplastic într-un cerc. Apoi, luând tăietorul, trebuie să tăiați cercurile.

Când toate petalele sunt tăiate, făcute, puteți rupe în ansamblul de trandafiri. Alternativ, atașați o singură petală la trandafir.

Rose din argilă polimerică

Rose din argilă polimerică

Rose din argilă polimerică

Continuați să atașați petalele.

Rose din argilă polimerică

Rose din argilă polimerică

Rose din argilă polimerică

Rose din argilă polimerică

Deci, avem un trandafir frumos în cele din urmă. Acum acest trandafir poate fi atasat unui inel sau cercei. Pentru a fixa trandafirul pe bază, de exemplu, inele sau cercei, aveți nevoie de un super-adeziv. Dacă ați uimit un trandafir de la porțelan rece, apoi la baza, pe care ați avut anterior să o îmbrăcați cu aceeași porțelan rece, atașați trandafirul cu un clei special.

Dacă doriți să fixați rozete cu fir, atunci inițial, când faceți aceste trandafiri, faceți două găuri în partea de jos.
De fapt, toate trucurile folosite în fabricarea rozetă.

Z.b.p. 2487

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: