Fulgi de zăpadă cu mâinile lor. 100 de clase de master, fotografii și idei

Astăzi vom învăța să facem fulgi de zăpadă cu mâinile lor. Ne vom uita la o mulțime de cursuri și scheme de masterat pentru a le face cele mai drăguțe!

Creativitatea copiilor are multe avantaje. În primul rând, acestea constau în dezvoltarea gustului artistic al copilului și al dezvoltării sale ca persoană. Soiurile de creativitate sunt foarte multe: modelarea, desenarea și tăierea diferitelor figuri. Ocuparea acestor și a altor forme de creativitate are loc acasă, în școală și în grădinițe. În plus, există școli de artă care vor îmbunătăți și ascuți gustul artistic al copilului.

În instituțiile de învățământ cu copii, sunt implicați profesori cu experiență, care îi ajută în orice. Acasă, copiii mai mari ajută copiii. Clasele pentru creativitatea copiilor pot fi organizate cel puțin în fiecare zi. Timpul și durata instruirii depind de caracteristicile copilului. Un părinte experimentat va vedea întotdeauna că copilul este obosit și va lua o pauză sau va completa ocupația. Trebuie să ne asigurăm că copilul a curățat după ei. Acesta va fi un moment educativ.

Puteți programa diferite activități pentru evenimente de vacanță. Acest lucru va întări interesul copilului pentru ele. Pentru anul nou, de exemplu, puteți găti fulgi de zăpadă cu mâinile lor - acesta va fi un atribut de vacanță. Ele decorează casele în ajunul sărbătorii din vremea sovietică. Fulgi de zăpadă decorate și decorate, copaci de Crăciun, atârnă pe corzi în incintă.

Dintre acestea, puteți face compoziții întregi, care, desigur, vor fi "evidenția" evenimentului festiv. Copiilor le place întotdeauna să aștepte Anul Nou, pentru că este un basm, așa că vor fi bucuroși să se pregătească pentru această sărbătoare. Pentru aceasta, părinții aleg o zi specială când pomul de Crăciun este îmbrăcat. Fulgi de zăpadă pe care i-am menționat pot fi pregătiți înainte de a decora frumusețea de Anul Nou - principala decorare a sărbătorii.

În mod obișnuit fulgi de zăpadă cu mâinile lor din hârtie sau șervețele. Hârtia poate fi selectată, atât albă, cât și colorată. Totul depinde de gustul și dorințele și dorințele copilului. De asemenea, densitatea depinde de gustul dvs. Din hârtie groasă pot fi obținute de opțiune suficient de durabil, fulg de zăpadă nu se va rupe, dar în acest caz, nu există nici aer. În plus față de hârtia pentru pregătirea lor, trebuie să luați foarfece și un creion.

fulg de zăpadă

fulg de zăpadă

Dacă părinții au uitat cum le-au făcut în copilărie, vom aranja o clasă de masterat. Mai întâi, ia o foaie pătrată și se desprinde de patru ori. Astfel, este posibil să se obțină o formă pătrată asemănătoare unui șervețel. Se pliază din nou în diagonală de mai multe ori. Numărul de adăugări va permite obținerea unui formular mai complex. Apoi, forma neuniformă de-a lungul marginii este tăiată. Rețineți că puteți lua o frunză mai mică și nu o adăugați de patru ori. Apoi, fulgii de zăpadă se dovedesc a fi mai mici.

Apoi modelul în sine este tăiat. Ceea ce va fi depinde de imaginația și de imaginația copilului. Atunci când se taie, trebuie să fii atent cu marginile diagonalei. Nu le puteți tăia complet, altfel fulgii de zăpadă nu vor funcționa, ci vor cădea în părți separate.

Dacă încă nu înțelegeți cum se face acest lucru, puteți vedea fulgi de zăpadă cu propriile mâini video. Pe acesta puteți vedea toate etapele și le puteți implementa în viitor. Un exemplu bun este întotdeauna mai ușor de înțeles. Puteți, de asemenea, să aruncați o privire pe diagramele desenelor pentru a le recrea. Puteți chiar să pregătiți un șablon pentru a tăia câteva fulgi de zăpadă pe el.

Așa cum a fost deja scris mai sus, trebuie să faceți acest lucru împreună cu copilul dumneavoastră. Pentru a face totul să funcționeze mai bine, puteți pune liniile în sine și continuați să le dați copilului, lăsați-l să le taie. După ce învață să facă acest lucru, le poate tăia singur.

Părinții atunci când fac un copil fulgi de zăpadă, ca și în orice alte activități de creativitate, nu ar trebui să intervină în mod activ. Mai degrabă ar trebui să preia rolul unui observator extern. Numai în acest fel copilul va arăta independența, acest lucru îi va permite să se dezvolte.

Să observăm că o astfel de creativitate este plăcută adulților. Sunt bucuroși să facă excizie. Opțiunile lor vor fi mai complexe și mai complexe. Adulții pot să le gătească singuri și apoi să decoreze cu ajutorul lor orice cameră, aducându-le un pic de prospețime de iarnă.

Una dintre soiuri va fi fulgii de zăpadă tridimensionale cu mâinile lor. Astfel de variante nu au venit la noi din copilărie, au apărut mai târziu, dar de aici nu s-au înrăutățit. Pentru producția lor, în loc de hârtie, puteți lua, de exemplu, o spumă. Puteți lua din nou o bază de hârtie. În acest caz, fulg de nea obținute prin alte tehnici, și în ciuda faptului că pare dificil, poate fi preparat destul de ușor.

Mai întâi poți să iei câteva foi de hârtie pătrate pentru a-ți face elementele. Apoi fiecare foaie se îndoaie pe jumătate într-un triunghi. Apoi liniile paralele sunt tăiate între ele, dar nu până la capăt. Ca rezultat, se obțin benzi care sunt lipite împreună într-un anumit mod, ceea ce permite obținerea volumului dorit. Adezivul, în acest caz, este necesar pentru recepția sa. Dintre cele șase astfel de spații, puteți obține o fulg de zăpadă. În plus, poate fi colorat prin aplicarea unei culori sau a câtorva culori dintr-o cutie de vopsele.

Fulgi de zăpadă cu mâinile lor. origami

volumetric Fulgi de zăpadă de Anul Nou cu mâinile proprii pot fi obținute folosind elementele origami. Cursurile Origami sunt foarte îndrăgite de copii și este bine dacă adulții împărtășesc acest hobby cu ei. În acest caz, va ajuta la pregătirea casei pentru Anul Nou.

fulg de zăpadă

Cu ajutorul origami, puteți obține fulgi de zăpadă sub forma unei flori, cu un mijloc țesut, sub forma unui ventilator și musetel, precum și sub formă de stele. Pentru a le face necesare (schema proprie de zăpadă) și descrierea fabricării lor. Să luăm în considerare câteva dintre ele.

Foarte simplu facem fulgi de zăpadă cu mâinile noastre sub formă de musetel. Pentru a face acest lucru, tăiați benzi subțiri colorate sau albe, care sunt lipite de-a lungul marginilor. Mai mult, variantele preparate sunt fixate cu clei sau capsator. Pentru prepararea unei variante există 10-12 fâșii. Această opțiune va fi ușor realizată de copii, după ce le arătați cum se face.

fulg de zăpadă

Versiunea în formă de ventilator este realizată folosind o tehnologie diferită, asemănătoare aspectului clasic. Pentru a face acest lucru, luați o foaie de hârtie, care este adăugată la acordeon. Apoi, acesta ar trebui să fie pliat pe jumătate și să se aplice pe una dintre fețele exterioare ale desenului, care trebuie ulterior tăiate. Apoi, trebuie să deschideți ventilatorul și adezivul pentru a crea un singur întreg.

Un pic mai greu de pregătit va fi o opțiune cu un mijloc de răchită. Acesta va consta din două jumătăți. Pentru a pregăti fiecare dintre ele veți avea nevoie de 6 benzi. Două benzi din ele sunt lipite împreună, astfel încât să se obțină o cruce. Am pus celelalte benzi împreună în ordine eșalonată. Aceasta va fi baza panglicilor noastre.

Apoi avem părțile superioare ale benzilor neutilizate. Trei dintre ele vor fi verticale, iar trei vor fi orizontale. Cele două benzi exterioare sunt lipite pe ambele părți. O bandă pe fiecare parte rămâne neutilizată. Toate jumătățile de fulg de zăpadă sunt gata.

În mod similar obținem a doua jumătate. Acestea trebuie să fie puse împreună pe partea din spate, astfel încât fâșiile să nu fie opuse una față de cealaltă, ci să cadă cu petalele la care trebuie să fie lipite. Benzile ar trebui să fie în afara petalei. Dacă vedeți brusc bucăți de hârtie neutilizate în timpul procesului de lucru, trebuie să fie tăiate cu foarfece.

Pregătiți-vă pentru (noul an fulgi de zăpadă cu mâinile lor) sub formă de flori poate fi următorul mod. Frunza pătrată trebuie pliată în diagonală. Triunghiul rezultat este pliat din nou pe jumătate. Spre deosebire de hipotensiunea rezultată, am tăiat o petală de formă rotundă. Apoi, faceți mai multe două incizii în linii paralele sub formă de petală. Lobii interiori sunt lipiți în centru.

Facem cel de-al doilea analog al fulgii de zăpadă și le lipim pe partea din spate, astfel încât petalele să nu coincidă, ci să cadă în decalajul dintre ele. În centru puteți plasa panglici sau paiete care sunt lipite pe hârtie.

Decorați-vă cu fulgi de zăpadă pot fi premize pentru sărbătorile de Anul Nou, nu numai acasă, ci și la locul de muncă. Spațiul de birou și spațiul comercial pot decora cu ajutorul lor, ceea ce va da camerei un aspect festiv. Oamenii de zăpadă se pot pregăti ei înșiși, pregătindu-i în prealabil.

În plus față de decorarea acasă, copiii cu adulții trebuie să se pregătească pentru o petrecere festiv la școală și grădiniță. Adesea, rolul fetelor este același fulg de zăpadă. Acest personaj râde pe matinee încă din vremea sovietică. Putem spune că fulgul de zăpadă a fost mult timp un atribut real al acestei sărbători. Luați în considerare, cum sa faci un costum de zapada cu mainile tale.

fulg de zăpadă

Componenta sa este o bază albă - culoarea clasică a zăpezii. Poate fi, ca rochie, și o fustă cu o bluză, care trebuie doar să decoreze. Pentru decorațiuni se potrivesc țigări, margele, margele și fulgi de zăpadă prefabricate, realizate independent. Pentru a ridica fundul fustei, poti purta o fusta magnifica, cusuta din organza. Rochia este decorată în abundență, modestia, de data aceasta, nu va fi decorarea costumului.

În plus față de rochia pentru tineri fashionista va fi alb chilot sau pantofi de golf și pantofi, și, desigur, coroana. Micile ei femei de moda iubesc sa poarte din copilarie. Ei bine, dacă o rochie albă este deja disponibilă, este dificilă pregătirea unui costum în absența sa. Mulți părinți sârguincioși nu sunt pregătiți să cumpere o rochie scumpă pentru o vacanță. Închirierea nu este, de asemenea, o opțiune. Copiii în mișcare pot distruge cu ușurință. Nu este posibil să coaseți singură o rochie complexă.

Puteți sugera următoarea opțiune. În partea de sus, este potrivit o cămașă albă obișnuită, care poate fi decorată în modul descris mai sus. Puteți, de asemenea, coase pe ea aripi de la organza. Din același material, puteți coase o fustă simplă, colectându-l pe o bandă elastică. Fusta cusuta trebuie de asemenea decorata.

Apropo, un costum de ninsoare poate fi necesar pentru femei. Multe organizații organizează diverse spectacole costumate pentru sărbătorile de Anul Nou. În cazul în care o femeie a decora o rochie albă și va purta coroana, acesta este un viraj instant într-un fulg de zăpadă fermecător. Adevărat, rochia în acest caz va fi răsfățată. Vor fi urme de bijuterii pe ea.

Sperăm că am răspuns la întrebare, cum să faci o fulg de zăpadă cu mâinile tale și cum să faci un costum de ninsoare. Acum voi și copiii voștri veți fi îmbrăcați în costume frumoase și în casa voastră veți flutura fulgi de zăpadă colorați, creând o dispoziție festivă. Anul Nou fericit!

Fulgi de zăpadă cu mâinile lor. Cursuri de masterat

№1

fulg de zăpadă

Făcând fulg de zăpadă. Master class cu fotografii pas cu pas
№2

fulg de zăpadă

Anul Nou de artizanat din hârtie. Snowflake Anul Nou. Maestru de clasă
№3

fulg de zăpadă

Fulgi de zăpadă multicolori pe oase de hering într-o tehnică de tăiere. Maestru de clasă
№4

fulg de zăpadă

Decoratiuni de Craciun cu mainile lor. Fulgi de nea. Master class cu fotografii pas cu pas
№5

fulg de zăpadă

Modele origami. Fulgi de nea. Maestru de clasă
№6

fulg de zăpadă

O fulg de zăpadă volumetrică din hârtie. Master class cu fotografii pas cu pas
№7

fulg de zăpadă

Anul Nou de artizanat din hârtie. O fulg de zăpadă strălucitoare cu mâinile tale. Maestru de clasă
№8

fulg de zăpadă

Volumetric Crăciun fulg de zăpadă. Clasa master cu fotografie pas-cu-pas
№9

fulg de zăpadă

Volumetric fulg de zăpadă cu mâinile tale. Maestru de clasă
№10

fulg de zăpadă

O fulg de zăpadă volumetrică din hârtie. Maestru de clasă
№11

fulg de zăpadă

Anul Nou de artizanat din hârtie. Volumetric fulg de zăpadă cu mâinile tale. Maestru de clasă
№12

fulg de zăpadă

Volumetric fulg de zăpadă pentru Anul Nou. Master class cu fotografii pas cu pas
№13

fulg de zăpadă

O carte poștală este o fulg de zăpadă. Pentru izolare. Clasa master cu fotografie
№14

fulg de zăpadă

Cum se face un volum de fulg de zăpadă. Maestru de clasă
№15

fulg de zăpadă

Fulg de zăpadă din panglici. Maestru de clasă
№16

fulg de zăpadă

Deschideți fulgii de zăpadă din panglici. Maestru de clasă
№17

fulg de zăpadă

Croșetat. Șervețelul "fulg de zăpadă". Clasa master cu fotografie pas-cu-pas
№18

zăpadă

Beading fulgi de zăpadă. Master class cu fotografii pas cu pas
№19

fulg de zăpadă

O fulg de zăpadă luminată de margele. Master class cu fotografii pas cu pas
№20

fulg de zăpadă

Fulg de zăpadă în tehnica de quilling. Master class cu fotografii pas cu pas
№21

fulg de zăpadă

Croșetat. Fulg de zăpadă de Anul Nou. Clasa master cu fotografie pas-cu-pas
№22

fulg de zăpadă

Artizanat din paste făinoase. Fulgi de nea. Clasa master cu fotografie

№23

fulg de zăpadă

Crăciun carte - fulg de zăpadă. Cu articole tricotate. Master class cu fotografii pas cu pas
№24

fulg de zăpadă

Crăciun carte - fulg de zăpadă. Master class cu fotografii pas cu pas
№25

fulg de zăpadă

Decoratiuni de Craciun "Snowflake" in tehnica de quilling. Master class cu fotografii pas cu pas
№26

fulg de zăpadă

Cum de a lega o fulg de zăpadă cu o croșetată. Master class cu fotografii pas cu pas
№27

fulg de zăpadă

Snowflake croșetat. Master class cu fotografii pas cu pas
№28

fulg de zăpadă

Tricotat fulg de zăpadă pe oase de hering. Master class cu fotografii pas cu pas
№29

fulg de zăpadă

Fulg de zăpadă cu mâinile tale. Master class cu fotografii pas cu pas
№30

fulg de zăpadă

Fulg de zăpadă din paste făinoase. Maestru de clasă
№31

fulg de zăpadă

Săpun manual. Fulgi de nea. Maestru de clasă
№32

fulg de zăpadă

Pentru izolare. Fulgi de nea. Maestru de clasă
№33

fulg de zăpadă

Fulg de zăpadă din meciuri. Master class cu fotografii pas cu pas
№34

fulgi de zăpadă

Fulgi de zăpadă de croșetat de Anul Nou. Master class cu fotografii pas cu pas
№35

fulgi de zăpadă

Set de aniversare de bijuterii "fulgi de zăpadă delicat" din argilă polimer. Master class cu fotografii pas cu pas
№36

fulg de zăpadă

Ecran de zăpadă ecologic din viță. Clasa master cu fotografie pas-cu-pas
№37

fulgi de zăpadă

Origami. Fulg de nea-transformator. Master class cu fotografii pas cu pas
№38

fulgi de zăpadă

Garland și cununa de fulgi de zăpadă crosetate. Maestru de clasă
№39

fulgi de zăpadă

Fulgi de zăpadă din sticle de plastic. Master class cu fotografii pas cu pas.
№40

strat de zăpadă

Decupaj de jucării de Crăciun "fulgi de zăpadă". Clasa master cu fotografie
№41

fulgi de zăpadă

Cercei - fulgi de zăpadă cu mâinile lor din argilă polimerică. Maestru de clasă
№42

fulgi de zăpadă

Scheme de fulgi de zăpadă. Maestru de clasă
№43 fulgi de zăpadă Mănăstiri de iarnă cu copii. Fulgi de zăpadă în tehnica de aplicare și origami

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

65 − = 61

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: