Flori “Pansies”. fotografie

În Bulgaria, o mulțime de flori și cele mai răspândite în prezent - flori "Pansies". Iată-le Phoatunci, voi colecta în acest articol))

Aceste fotografii de flori au fost realizate în complexul: Varna. Complexul "Magic Izvor" Fotografii și recenzii

pansies fotografii

pansies fotografii

pansies fotografii

pansies fotografii

pansies fotografii

pansies fotografii

pansies fotografii

pansies fotografii

pansies fotografii

Și aceste flori cresc pe bulevardul Slivnitsa, în apropierea parcului de pe litoral

pansies fotografii

pansies fotografii

pansies fotografii

pansies fotografii

pansies fotografii

Printre numeroasele plante cu flori, un loc important în horticultură este ocupat de flori precum pansamente. Pansiile sunt flori care aparțin familiei violete. Această plantă este numită în moduri diferite, pentru unii este violet, pentru alții - viola, iar pentru al treilea - pansies. Dar, într-un fel sau altul, nimeni nu va discuta despre frumusețea acestor flori. fiecare flori, fotografie pe care o vedeți este unică și unică.

Datorită culorilor lor luminoase și pline de culoare, ele arată foarte festive. panseluțe poate fi atât sălbatică, cât și culturală. În natură, ele cresc în pajiști, păduri, parcuri și în același timp preferă sol fertil și umed, dar fără stagnarea apei. Cele mai multe soiuri de pansine încep să înflorească la sfârșitul lunii aprilie, începutul lunii mai. Numeroase soiuri de pansine au fost selectate de crescători cu ajutorul hibridării diferitelor tipuri de violete.

Privind fotografie flori pansy, puteți vedea că toate diferă în funcție de culoare. Pe această bază, ele pot fi: - o singură culoare, reperată, dungată, marmură, patru-celled, raznokolernye. Pe paturile de flori din Varna, în număr mare puteți vedea viola de culoarea trei culori galben-violet. Plantarea de pansamente pe dealurile alpine, razbatki, mixbordah, bordură, paturi de flori.

Marginile petalelor din floarea păianjenului au o anumită valuri. Există soiuri cu marginile netede, ondulate și foarte ondulate de petale. Toate pansea (viola) pot fi împărțite în următoarele grupe - Erfurt devreme, iarna himalis, mare-elvețian (Roggli) trimardo bogat-înflorit.

Cele mai populare soiuri sunt considerate printre grădinari - „Foc», «Plentifall», «Riesen», «Terry dantelă“, "Adonis", "Cardinalul", "Flyamme".

În Varna, există o mulțime de paturi de flori pe care sunt decorate pansamentele (foto). Cultivarea răsadurilor lor are loc în serele special amenajate. Dacă doriți să crească aceste flori în cabana de vară, atunci ar trebui să știți și să ia în considerare regulile de plantare și de îngrijire.

În ciuda faptului că pansamentele sunt considerate perene, ele sunt cultivate ca plante bienale sau anuale. Semințele sunt semănate în martie, iar în luna mai plantele sunt aruncate și plantate în sol deschis la o distanță de 10-15 cm una de cealaltă.

Când plantele Pat asemenea, trebuie amintit că panselute sunt planta cross-polenizare, deci soiuri diferite trebuie să fie plantate departe unul de altul. Acest lucru va permite colectarea în viitor a semințelor cu semințe curate.

Florile pot fi, de asemenea, propagate cu ajutorul butașilor verzi în mijlocul verii. În aceste scopuri, este mai bine să folosiți filmele finale. Tăiați butașii astfel încât acestea să fie de cel puțin 2-3 noduri, după care sunt plantate în sol deschis la o adâncime de 1 cm. În toamnă, rădăcinile sunt transferate într-un loc permanent.

Pentru a prelungi înflorirea violetelor, ei nu numai că au nevoie de apă în mod regulat, ci și de a scoate definitiv cutiile cu semințe și florile decolorate.

Panselute sunt adesea afectate de afide, nematozi, fainarii, așa că, dacă observați că plantele au început să atace date dăunători, asigurați-vă că să-l stropească cu coaja supa de ceapa, usturoi, păpădie, apă cu săpun sau fungicide achiziționate.

Așa arată pansinea în fotografie - flori care au fost odată folosite în scopuri magice pentru a atrage dragoste. Este interesant faptul că francezii și polonezii își mai dau aceste flori înainte de separare.

Există soiuri, atât cu o culoare monofonică, cât și cu o culoare multicoloră. Pansine cu aspect deosebit de interesante, cu un loc caracteristic în centru.

Știți de ce florile au primit un astfel de nume? Unele soiuri de aceste flori, într-adevăr, seamănă cu ochii. Astfel, în creștinismul medieval într-un loc întunecat în centrul ochiului ar putea vedea Sfânta Treime, iar marginea strălucitoare care îl înconjoară, a fost un simbol al luminii divine care emană de la ea.

Aproape fiecare floare sau copac pe care nu îl luați poate fi găsit în legenda corespunzătoare. Este vorba de astfel de flori cu petale tricolor care a fost compusă dintr-o foarte frumoasă și, în același timp, o legendă tristă. Apropo, există mai multe legende despre culorile pansamentelor. Iată unul dintre ei.

Ea spune unei tinere frumoase care sa îndrăgostit de un tânăr, dar, prin coincidență, a lăsat-o cu timpul. De la fată severă tristețe a murit, iar la locul înhumării ei în curând a crescut neasemuită frumusețe de flori cu petale de culoare tri, care fiecare culoare reprezintă o speranță, surpriză și tristețe.

Și puteți face pansamente de margele, fotografii și o clasă de masterat pentru a face aceste flori este plasat în secțiunea Beadwork. Astfel de violete realizate manual completează interiorul dvs. și vor fi cadouri minunate pentru orice vacanță. Dar ce culoare vor avea pentru tine - depinde numai de preferințele tale. În mod special populare în rândul femeilor de ac sunt violetele de roz, portocaliu și violet.

Multe amante au căutat recent pe Internet "Salată de pancake" cu fotografie, decorate cu flori frumoase dintr-o ridiche. Salată salată într-un coș frumos de biscuiți va fi o adevărată decorare a oricărei mese festive, asigurați-vă de ea.

Pe site-ul nostru puteți vedea cum broderia cu panglici de creion prezintă fotografii și descriere. Panglici brodate cu violete frumoase pot decora un număr mare de lucruri. De exemplu, ele pot fi descrise pe paturi, pungi, picturi, panouri, huse, coșuri, tampoane. Da, cu toate acestea, cu toate celelalte lucruri, dragă inimă.

După cum ați înțeles deja, Pansy flori au grade diferite, fotografia lor este confirmarea și le face sub formă de tot felul de obiecte de artizanat, dovedește viu popularitatea lor în arta aplicată.

Și iată o altă fotografie. Pansiile pe ele sunt galbene și liliac.

Fotografie de flori pansy

pansies fotografii

pansies fotografii

pansies fotografii

pansies fotografii

pansies fotografii

pansies fotografii

pansies fotografii

pansies fotografii

pansies fotografii

pansies fotografii

pansies fotografii

pansies fotografii

pansies fotografii

pansies fotografii

pansies fotografii

pansies fotografii

pansies fotografii

pansies fotografii

pansies fotografii

pansies fotografii

Cu stimă, Ekaterina Ivanova

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

94 − 88 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: