Copaci din Bulgaria. Photinia. Fotografie și descriere. Partea 4

Copacii din Bulgaria. fotografie

Copacii din Bulgaria. fotografie

Fotografia phoenix

Copacii din Bulgaria. fotografie

Arborii din Bulgaria încă nu mai încearcă să uimească cu diversitatea și aspectul lor. Luați, de exemplu, foliinia, frunze care, la începutul primăverii, arata ca un toamnă, dar în același timp solemnă și festivă. Fotinia aparține familiei Rosy. Genul fotiniei include atât plante deciduoase, cât și plante veșnic verzi. Patria fonetică este Asia de sud-est și Noua Zeelandă.

Pana in prezent, mai mult de 40 de specii de acest arbust sunt cunoscute. Cele mai populare soiuri sunt Photonium Davidson, Photynia woolly, Photinia Red Robin, Photina Pilchataya, Photina Frazera și altele. Înălțimea maximă a imaginii nu depășește 12 metri.

Tradus din cuvântul grecesc hotinus pare a fi strălucit. Uită-te la fotografie. Copacii din Bulgaria - Photina, precum și ruda sa apropiată - aronia, au frunze strălucitoare, alungite cu un luciu lucios.

Photinia - copacul este iubitor de lumină, nu se teme de lumina directă a soarelui, deci poate fi plantat în zone neprotejate. Apropo, tufele fotinice plantate la soare au o colorare mai intensă a frunzelor decât cele care cresc în umbră. Preferă solurile nutritive și bine permeabile. Aciditatea solului pentru fotinia nu contează.

Se dezvoltă bine atât pe solurile alcaline, cât și pe cele alcaline. Planta este bine tolerată de lipsa udării prelungite. Unii grădinari plantează cu succes fotinia cu chokeberry și hawthorn.

Culoarea strălucitoare a frunzelor fotiniei a atras mult atenția grădinarilor și, prin urmare, este folosită pe scară largă în designul peisajului. Soiurile mici cultivate din această plantă sunt foarte bune pentru formarea gardurilor vii și a plantațiilor solitare. Fiecare arbuști sunt plantate la o distanță de 1-1,5 metri.

Copacii din Bulgaria. fotografie

Copacii din Bulgaria. fotografie

Copacii din Bulgaria. fotografie

Fotografia phoenix

Bush tolerează perfect tăierea, datorită căruia îi poate fi dată o formă globulară atrăgătoare. Photinia rezistente la diferite tipuri de boli și dăunători, cu toate acestea, uneori pot fi afectate de o ciupercă, ca urmare a leziunii frunzele sale sunt acoperite cu pete ruginite. În ceea ce privește aplicarea sa practică, spre deosebire de ceilalți copaci și arbuști, pto- tonia nu este folosită în medicină, ci este folosită numai în scopul ecologizării parcurilor, pătratelor, grădinilor și gospodăriilor.

Fotinia se referă la pomi înfloriți timpurii. Ca mulți copacii din Bulgaria, Photina începe să înflorească în martie. Florile ei sunt de culoare albă albă, colectate în scuturi și panicule cu diametrul de 10-12 cm. Floarea însăși este compusă din cinci petale și un pachet de stamine. Vor dura 2-3 luni, iar la sfârșitul verii, în locul lor vor apărea fructe roșii rotunde, asemănătoare cu merele de 2-3 mm.

Copacii din Bulgaria - fotinia bush, Cercis, Mahonia, Spireea poate fi numit unul dintre cele mai frumoase. Puteți propaga fonetica folosind semințe, butași, altoire și stratificare.

Fotinia se referă la specii de arbori subtropicali veșnic verzi. În ciuda faptului că Photinia se referă la plante de climat subtropical, unele specii și soiuri tolerează bine iernile aspre, în special scăderea temperaturii sub 20 ° C Una dintre speciile cele mai rezistente la frig este considerat lână fleșită.

Altele nu sunt mai puțin interesante și frumoase copacii din Bulgaria, fotografie și o descriere a acestora pe care o veți vedea în următoarele postări.

Copacii din Bulgaria. fotografie

Copacii din Bulgaria. fotografie

Fotografia phoenix

phoenix floare

phoenix floare

phoenix floare

phoenix floare

phoenix floare

phoenix floare

phoenix floare

phoenix floare

phoenix floare

phoenix floare

phoenix floare

Cu stimă, Ekaterina Ivanova

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: