Birds of Bulgaria. Glarus. fotografie

Bună ziua, astăzi vreau să dedic un articol glarus))

Aceste extraordinare păsările trăiesc minunat în Bulgaria, sunt aici pretutindeni și peste tot)) Așa că am organizat o sesiune foto ...

Glarus pasăre foto

Glarus pasăre foto

Glarus pasăre foto

Glarus pasăre foto

Glarus pasăre foto

Mulți ani păsări din Bulgaria nu încetează să provoace interes pentru ornitologi din întreaga lume. Potrivit datelor, în Bulgaria există mai mult de 400 de specii de păsări, dintre care 12 sunt pe cale de dispariție. În consecință, traversarea a două rute de migrație a păsărilor mari în Bulgaria, pe teritoriul său există un număr mare atât de specii de păsări locale cât și de păsări migratoare din străinătate.

Cele mai faimoase și mai comune păsări din Bulgaria - glarus, pescăruși, titmice, vrăbii, arici, lebede, vulturi, pelicani, vulturi, voivozi, cormorani, gropi de apă, păstăi de piatră și altele.

Birds of Bulgaria, fotografie pe care o vedeți, după cum am scris deja, se numesc glarus. Se referă la familia pescărușilor și, la fel ca și colegii lor, locuiesc în apropierea coastei mării. Turnuri mari de glarus - aceasta este o trăsătură reală și impresionantă a culorii Bulgariei. Glarus sunt păsări care adoră cântări corale.

Glarus pasăre foto

Glarus pasăre foto

Glarus pasăre foto

Glarus pasăre foto

Glarus pasăre foto

Glarus pasăre foto

Glarus pasăre foto

Aceste păsări se caracterizează printr-o vocalizare fără precedent. Mulți care au auzit vocea glarusului, îl comparați cu o miajare ca o pisică, un plâns de copil sau un râs puternic. Nu este degeaba că, aparent, bulgarii acestor păsări au fost numiți râsete de râs.

Merită doar unu dintre ei să voce, deoarece este susținută de întregul pachet. În graba imnurilor lor, păsările își aruncă adesea capul înapoi. Apropo, sunetele de glarus sunt publicate chiar și noaptea. Imaginați-vă cât de norocoși au fost turiștii, sub ferestrele căruia s-au adunat o turmă de păsări vesele.

Se referă la păsările marine acvatice, dar gruparea lor mare în centrul orașului Varna demonstrează viu că în mediul urban, printre oameni, se simt nu mai puțin confortabili. Și acest lucru nu este surprinzător, deoarece dieta glarusului alimentar este destul de diversă. Pe mare, ei vânează cu plăcere pești, crustacee, moluște, în timp ce în oraș au posibilitatea de a-și diversifica dieta cu alimente vegetale și animale.

Glarus pasăre foto

Glarus pasăre foto

Glarus pasăre foto

Glarus pasăre foto

Ei mănâncă cu bucurie pâine, cereale, semințe, insecte mici și încă nu vă deranjează să săpați în cutii de gunoi în căutarea unui lucru "gustos". Glarus, fotografie pe care o vedeți, i-au împins o bucată mare de pâine în cioc. Se pare că îl iubește. Mai ales mulți dintre ei se adună lângă cafenele, pentru că știu foarte bine că turiștii, cu siguranță, îi vor trata.

Glarus este o pasăre, care este foarte îndrăgit de a lua tot ce este lăsat nesupravegheat. Câți turiști, prin neglijența și ignoranța caracteristicilor acestor hoți mici, au rămas fără niște lucruri mici lăsate pe plajă.

Fotografie de pasăre din Bulgaria - glarus, arată în mod clar că au un spirit caracteristic de concurență în lupta pentru alimente. Pentru mâncare sunt gata să se lupte nu numai între colegii lor, dar și cu pisici și câini locali, în care nu iau mâncare fără ceremonie.

Ei bine, în concluzie, vreau să spun că localnicii s-au obișnuit deja de-a lungul timpului și aproape că nu le acordă atenție prezenței lor, în timp ce turiștii își vor aminti de mulți ani acești hoți zgomotoși.

Glarus pasăre foto

Cu credincioșie, Ekaterina

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

46 − 41 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: