Lila kroglic. Master razred s fotografijami po korakih

Dober dan! Danes vas opozarjam MK lila. Zelo bom zadovoljen, če vam bo to koristno.

Lila je nenavadno lepa in izredno raznolika cvetoč grm. Pomlad in cvetoč cvet, me je potisnil, da bi to drevo. Prav tako lahko poskusite narediti to lila, okrasiti hišo, pisarno ali pa postati dobro in prijetno darilo!

Za delo potrebujemo:

- kroglice so zelene (lahko so različnih odtenkov),
- kroglice lila,
- žica 0,3mm (če imate priložnost, je bolje, da se enake barve kot biseri),
- bakrene žice (za oblikovanje vejic),
- aluminijasta žica za sod,
- florent,
- gips,
- PVA,
- samo-utrjevanje glina (če ga nimate, lahko brez nje, spodaj bom opisal, kako)
- barva (imam gvaš, lahko vzamete olje ali akril),
- lak (imam običajen žebelj),
- kalup za sajenje (imam star sudokeck).

Nadaljujemo.

Najprej vnesem veliko kroglic na žico, za mene je bolj priročno. Seveda lahko računate in z vnašanjem prave količine kroglic očesno ušesce za očesom.

Lila kroglic

Odtrgamo se od roba centimetrov 10 in naredimo zanko 15 kroglic. Iz njega se pomaknemo 0,5-0,7 cm in naredimo naslednjo zanko 13 kroglic. Nadalje 11, 9, 7, 5 in 3. Bolj se boste od zanke odprli v zanko, veja bo daljša in ne preveč debela. Če naredite razdaljo premajhno, bo kratka, vendar veličastna. Najprej sem sledil teh 0,5-0,7, nato pa med prvimi zankali manjšo razdaljo, ki se je dvignila na vrh, nekoliko povečala.

Lila kroglic

Lila kroglic

Ko smo dosegli 3 kroglice, začnemo odštevati: 5, 7, 9, 11, 13, 15. In obrnemo obe strani.

Lila kroglic

Tukaj je veja, ki jo bomo uspeli.

Lila kroglic

Dvignite jih skupaj skupaj. Tukaj so take vejice, ki jih imam 27. Lahko naredite bolj ali manj, količina je odvisna od sijaja vašega drevesa.

Lila kroglic

Lila kroglic

Začnite delati liste. Najprej vnesem veliko kroglic. Še enkrat se umaknem z roba žice v centimetrih 10 in naredim zanko 9 kroglic in okoli nje naredim še eno zanko. V drugi zanki lahko štejete število kroglic, ki ga povečate za polovico, vendar to delam z očmi. Nekje se listje izkaže malo bolj, nekje manj. Kar se tiče mene, je še bolje.

Lila kroglic

Lila kroglic

Naslednja dvojna zanka se izvaja približno 1 cm. Izdelujemo jih 7. Sestavimo našo vejico na polovico in zavrtimo. Potem nežno stisnite prste vrhov naših listov in jih naredite ostre. Število listov na veji in razdalja med zankami se lahko spreminjajo glede na vašo željo. Imam 35 od teh podružnic.

Lila kroglic

Lila kroglic

Lila kroglic

Potem vzemite naše lila in zelene vejice in jih zvijte skupaj.

Lila kroglic

Lila kroglic

Vsaka taka veja je pritrjena na bakreno žico in ovita s florentom.

Lila kroglic

Lila kroglic

Vzamemo našo aluminijasto žico in začnemo oblikovati debelejše veje našega drevesa, ki jih ovijamo s florentno.

Lila kroglic

Lila kroglic

Lila kroglic

Najlepše vejice na vrhovih slikam. Če želite to narediti, sem PVA z rjavo barvo. Njihova debelina me je popolnoma prilagodila, zato jih nisem želela zgostiti s pomočjo rešitve, ki jo je naredil sod.

Torej, kot je navedeno zgoraj, za tiste, ki nimajo gline, ki sod takole: PVA pasma in gips (približno 3: 1) in to raztopino pokrov redka drevesa, ki sega in prijema celo malo na robu, naše barve vejice. Ko se vse posuši, naredite debelejšo raztopino in začnite izdelovati prtljažnik, ki ga postopno zgostite. Borodozchki lahko storite na poti s čopičem ali zobotrebcem takrat.

Zdaj, kot sem jaz. Vzel sem majhne koščke glinice, jih nežno prileplivala, tvoril prtljažnik. Preberite nekaj IC, da je nemogoče delati z glino, ni pritrjena in takoj izgine, vendar pa izgine, če nam bystro.Ya ga počasi zravnal, držijo suši jo pritisne na trupu in je dobro prijela in po sušenju hrani zelo dobro. Po sušenju se lahko pojavijo skrbe gline in razpoke. Ampak potem so dobro zaprti.

Po strjevanju prtljažnika gojimo gnoj z vodo, jo vlijemo v pripravljen plesen in tam posadimo.

Še enkrat obdelujemo naš cev, saj za to posadimo PVA in sadre, naredimo tanko raztopino in pokrivamo naš prt z gline, ki dobro pokriva naše razpoke.

Lila kroglic

Če je nekdo uporaben, sem uporabil to glino.

Lila kroglic

Lila kroglic

Ko naš sadilnik dobro utrdi, naslikamo naše drevo in pokrijemo z lakom. To je vse!

Lila kroglic

Lila kroglic

Lila kroglic

Lila kroglic

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 63 = 65

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: