Занаяти, изработени от филц “Нова година играчка – ръкавица”. Майсторски клас с поетапни снимки

Ако сте редовен читател на нашия сайт, вече сте запознати с такъв материал за творчеството на занаятчийството, както се чувствате и какво е създаване на занаяти от филц. Ние редовно публикуваме майсторски класове за преподаване как да работим с този материал. Занаятите се представят от нас по различни теми и винаги имате нещо да избирате.
Днес нашият урок ще бъде посветен на изработката на бродирания. Ще покажем как да шиете коледна украса - ръкавица, изработена от филц. Ние няма да ограничим начина, по който се използва този продукт, и затова показаната ръкавица ще бъде основата, която е лесна за модифициране, добавяйки няколко детайли по желание. Например, тази ръкавица може да се превърне в играчка за коледно дърво, ако шиете малка брънка от красива панделка към нея. Филцовите играчки за коледното дърво са много подходящи за семейства, където има малки деца. Тъй като те не бият и детето случайно грабване на декорация от Нова година дърво, тя няма да се нараните от стъкло фрагменти, които идват от разбити новогодишни топки.
Ако Ръчно изработени занаяти от филц направи повече, и след това да ги окачите на една дълга ивица, а след това ще имате чудесен коледен венец, който може да украсяват прозорец или стена от уютна къща по време на празниците. Възможно е да излезете с много възможности за използване на тази играчка от Нова година, ръкавици от филц. Всичко зависи от вашите предпочитания, нужди и фантазии.
И така, как да направите този новогодишен занаят - ръкавица, изработена от филц?
Всичко започва както обикновено - с подготовката на материали и инструменти. Тази статия е много проста в изпълнение и следователно всичко, което трябва да направите, може да бъде добавено към следващия много кратък списък.
Felt. Цветове за ръкавици можете да изберете кои са по-подходящи за цветовата схема, в която вашата къща е украсена за празник на Нова година. Използвахме три много популярни цвята - червени, зелени и бели.
Половин мъниста - 3 броя червени цветове.
Гранулите са фино бели.
Конци за шиене на мъниста. Цветът се избира или в тона на цвета на филц, към който ще се шият мъниста, или в тона на самата перли.
Игла за шиене на мъниста.
Лепилото Moment винаги е подходящо за работа с филц.
Ножици. За да работите с филц винаги използвайте добре заточени.
Занаяти от филц "Нова година играчка - ръкавица" - майсторски клас

Нова година играчка ръкавица

Ръкавицата има проста, некомплицирана форма и затова е много лесно да се тегли на ръка. Но ако искате, можете да отпечатате модела, предложен от нас на принтера.

Нова година играчка ръкавица

За да прехвърлите детайлите на шаблона върху филтрата, те първо трябва да бъдат отрязани от хартията. И след тези хартиени детайли се прикрепят към филтрите и ги кръжат с молив и ги изрязват по изчертания контур. Тук трябва да получите тези три подробности.

Нова година играчка ръкавица

Новогодишните занаяти винаги се различават от ежедневния украсен декор. Ето защо ви препоръчваме да украсите ръкавицата си, например, за да шиете снежинка с мъниста. Разбира се, винаги можете да излезете с вашия мотив за декориране.

Нова година играчка ръкавица

Украсеният детайл на ръкавицата е залепен към "Момента" в основата на ръкавицата.

Нова година играчка ръкавица

Бялата част, която имитира ръба на козината, също трябва да бъде залепена към главната зелена част.

Коледно дърво украса

Хубаво е да добавите към гълъба още един декор. За да направите това, от зеленото чувство трябва да се режат два листа.

Коледно дърво украса

И ги лепило на дъното на ръкавиците (виж снимката), както и три червени polubusiny над тези листа, и по този начин получава стрък Холи с плодове, които често се използват в коледна украса.

Коледно дърво украса

Това е толкова лесно и лесно да направите Нова година декоративни орнаменти от филц - ръкавици без пръсти. Занаятчийски филц от филц който е малко по-нисък, можете да видите сами. Променяйки цвета на използвания материал и елементите на декора, можете да направите много различни версии на такива ръкавици и всеки от тях ще бъде уникален.
Занаяти от филц "Нова година играчка - ръкавица" - снимка

Коледно дърво украса

Сладката ръкавица на дядо

Сладката ръкавица на дядо

Сладката ръкавица на дядо

Автор: Вайчакилева Марина

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 76 = 83

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: