Красива украса за Великден. TOP – 100 най-добри идеи с снимка

Ярката почивка на възкресението на Христос е една от най-обичаните от детството сред много хора, независимо от степента на вярата, и не е твърде късно да се правят различни декорации за Великден. Този фестивал е проникнат от светлина и радост, усещане за обновяване и красота на пробуждащата се природа. 
Разнообразието от занаяти, направени със собствени ръце и заедно с децата ще направят атмосферата на къщата незабравима. Обичът да се третирате с боядисани яйца е повод да правите прекрасни подаръци на роднини и приятели, като извадите цялото си въображение и умелите си ръце. Украсете къщата, а ако сте човек, в който сте хванати - тогава храмът, който посещавате, ще бъде лесно, въплъщавайки идеите, предлагани тук, за разнообразни Великденски декори.

Декорация за Великден. Най-добри идеи с снимки

Декорация на Великден: ​​снимка

Традиционен е украса на храма за Великден, защото Коледа и Великден са основните празници на църковния календар. Но ако преобладаващият цвят на коледните декорации е бял, тогава Великден е червен в цвета на кръвта, пролята от Христос.
Просто е невероятно колко бързо се преобразява храмът след траурното пошелство и Великата седмица преди празничната божествена служба. Капаните под иконите се променят, светилниците и полилеите полирани в навечерието блестят, олтарът е украсен с гирлянди и букети от цветя. Обикновено на аналога около празничната икона е изложен бурен цветен венец. 
В декорацията на храма за празника, като правило, се използват клони на вечнозелени иглолистни дървета: бор, смърч или туя заедно с цветя, живи или изкуствени.

Декорация за Великден. Най-добри идеи с снимкиЗа православната традиция характерните атрибути на празника са оцветени яйца и празнична Великденска торта. Понякога те готвят Великден от извара. И така декорация на яйца за Великден осигурява извънредно пространство за вашето въображение и сръчни химикалки. За дълго време най-прост и достъпен начин на оцветяване - с помощта на лук кори. 
Но дори може да се подобри с малко трик. Ще имате нужда от стари, остарели синтетични чорапогащи. По-добре е, ако са достатъчно тънки. Прерязвахме и изхвърлихме следите и отрязахме чорапите от бибероните. Вземи тръбата. Вземете суровото яйце, украсете го с малки клонки от магданоз, листовки и го поставете в епруветката, плътно го обвийте около него, така че листата да не се движат. 

Декорация за Великден. Най-добри идеи с снимки
Краят на склада е обвързан и отделни яйца са разделени помежду си чрез възли. Намаляваме дизайна си в съдовете с люспите и ги оставяме да къкри в продължение на поне десет минути. На черупката на тъмен фон ще има по-лек шаблон. Можете също така да нарисувате горещи варени яйца по същия начин, като ги пуснете в сок от моркови или цвекло. 
Също така е подходящ като оцветител за отвара от коприва, а изсушените могат да бъдат закупени в аптека. И никаква химия. Като цяло, декориране на великденски яйца - тема, която е просто неизчерпаема, достойна не само за един, но и за много майсторски класове. И ако решите да експериментирате за първи път с методи за оцветяване на яйца, не забравяйте да разгледате представените стъпка по стъпка работи, как да изпълните Великденска декорация Снимка.
И тук Великденска торта украса - това е задачата на опитни сладкари. Вкъщи обикновено използваме обикновени сладкарски изделия. Ако има време, можете да овладеете техниката за създаване на цветове и фигурки от мастика и да поставите ястия за Великден върху тортата. 

Декорация за Великден. Най-добри идеи с снимки

Украсяване на къщата за Великден

Яйцето отдавна се счита за символ на Великден, въпреки че тази традиция се връща далеч през вековете. Ето защо, боядисваме яйца, боя, дори бродираме, правим различни модели и ги украсяваме. Този символ се използва и от занаятчиите, когато обмислят как да създават орнаменти за Великден. Можете да направите красива композиция, която ще бъде достоен декорация на празничната трапеза. Времето, за което доста, можете да използвате почти всичко, което съществува в запасите от къща на господарката: шиене, дантели, сезал, плитки и панделки, изкуствени цветя, играчки зайчета и пилета, птици и, като цяло, че ви кажа една фантазия. От помощните материали се нуждаем от:
 • поливинилацетатно лепило 
 • ножици
 • импрегниращ резервоар
 • надуваема гумена топка
 • декоративни материали
Декорация за Великден. Най-добри идеи с снимки
Предварително покрийте работното място с плат или хартия, за да не печете мебели със спрей от лепило. При избора на конец можете, разбира се, да вземете и макара, но ще бъде по-ефективно да изглеждате лен или памук за плетене, със същата дебелина като ириса. Попиваме нишките в контейнер с лепило, като премахваме излишъка му с два пръста. Ако има достатъчно гъвкави гумени ръкавици, можете да ги поставите. 
Предварително напомпана до желаната стойност топчета резба за навиване в противоположни посоки на случаен принцип, но това получената прежда се разпределя върху повърхността на повече или по-малко равномерно без да се образуват големи кухини или възли. В резултат на нашите усилия цялата повърхност на сферата трябва да бъде покрита с доста плътна мрежа. След като приключим, ще оставим работата ни да изсъхне за един ден. 
Декорация за Великден. Най-добри идеи с снимки
Като поставка можете да вземете купа с такъв размер, така че топката да се накланя стабилно на ръба си. Като алтернатива, можете просто да го окачите, където няма да се намесва с никого. Когато мрежата на конеца напълно изсъхне, премахнете остатъците от топчето и я пробийте с игла. 
Сега трябва да инсталираме работата си на подходящ щанд. Например, една макара от лепенка, която, разбира се, ще трябва да бъде zadkorirovat. В най-простия случай - залепени с цветна хартия. Слагаме яйцето с широк край и внимателно изрязваме дупка в страничната стена (можете да го шаблон). Краищата на дупките са украсени с плитка или дантела с лепило. 
В долната постави сизал, нишката окосена трева или друг подобен материал и монтирана върху tsyplyatok субстрат зайче или птица гнездо, които са подредени в малки тестиси. Топ съоръжения могат да бъдат украсени с панделки на дантела или панделки, изкуствени цветя, ако те не са тежки, както и всяка друга подходяща декор. 
Повтарянето на майсторския клас у дома не е никак трудно и в резултат ще можете да се сдобиете с нещо несравнимо украса на къщата за Великден. Въздушно великденско яйце може да се окачи на стена или да се постави на масата. Не е необходимо да правите такава голяма въздушна база, с помощта на балон може да направите малки яйца и да ги използвате, за да украсите венец, който също ще стане част от интериорната украса за Великден. 

Декорация за Великден. Най-добри идеи с снимки

Орнаменти за Великден със собствени ръце

Изглежда, че с приближаването на Великден магазините са пълни, като Великденски сувенири и различни стикери за яйца, бои и други атрибути на този празник. Но все пак е хубаво да направите нещо за вашето семейство и приятели със собствените си ръце и понякога има спешна задача да построите странна работа за следващия конкурс в детска градина или училище. Ето защо, помислете днес няколко начина за декориране и правене на необичайни яйца от Великден. Такива прости и оригинални занаяти могат също да се използват като украса на маса за Великден, и в края на вечерта можете да поканите гостите да вземат сувенири с тях. 
Паста със сигурност има във всяка къща различна: от малък запълване в супа до макаронени изделия и черупки от различни форми. Ако във вашия дом не се намерят нищо друго освен дребни спагети, а след това предварително се снабдяват с подходящ материал. Освен това се нуждаем от основите, които могат да бъдат направени от нормално яйце, като се правят две дупки в него и се издухва съдържанието в контейнер. След това яйцето трябва да се изсуши добре. И можете да си купите подходящ размер пяна пластмаса или дървени заготовки, които обикновено са на разположение в магазините в занаятите. Така че, ще ни трябва:
 • тестени изделия
 • празно
 • лепило
 • аерозол или конвенционално акрилно злато, сребърно или перлено
Декорация за Великден. Най-добри идеи с снимки
Заготовката в най-простия случай ще смажем с лепило, е по-добре, ако тя ще бъде достатъчно дебела (PVA сграда, bustilat или друг подходящ). Тогава ще го свалим в чиния, където ще напълним макароните, звездите на супата ще се приближат. Ще преобърнем пергамента, така че пълнежът да се придържа към него на тънък равномерен слой. Ако е необходимо, добавете липсващата ръчно и ще отменим излишъка. Сега всичко трябва да се изсуши добре, след което боядисваме нашето платно с аерозол или четка. 
По-сложен и елегантен продукт може да се получи с помощта на парче туба от тоалетна хартия или нещо подобно. Ние ще лепи яйце със стойка, а след това zadekoriruem различни тестени изделия в определен ред, създаване на модели. Не Faberge, разбира се, но тези продукти изглеждат много привлекателни. Добър за декорация на дома и като подарък за Великден.

Декорация за Великден. Най-добри идеи с снимки

Великден: ​​декорирай къщата със собствените си ръце

Разбира се, всяка домакиня има много други домакински работи, когато се приближава Великден, декорирайки къщата със собствените си ръце определено не е приоритет, защото трябва да почистите и да готвите и печете торти. Създаването на такива занаяти ще ви бъде най-хубавата почивка, така че вечер, уютно седене на масичката за кафе, ви предлагаме да направите такова великденско яйце "Изненада" от папие-мах. Ще ни трябва:
 
 • гумен въздушен балон
 • дупка или конфети
 • хартията е тиха или друга е достатъчно тънка
 • лепило тапет или нишестена паста
 • четка за нанасяне на лепило
 • ножици и конци
Декорация за Великден. Най-добри идеи с снимки
Първо трябва да подготвите лепилото. Най-лесният начин да вземете тапет, той е много лесно и бързо отгледан до желаната последователност. Ако не е там, ще направим кошмар. Разбъркваме една супена лъжица нишесте в 150 мл вода и сместа се изсипва в същото количество вряща вода с разбъркване. Да оставим лепилото ни да се охлади, а междувременно ще ударим топките до желания размер. Те не трябва да са твърде големи, но плътни. За да направите това, ние ще вържем топката не в дупката, а по-горе, коригирайки нейния размер.
 
Декорация за Великден. Най-добри идеи с снимки
С студено лепило разпространяваме топката и я поставяме с парчета бяла тънка хартия на няколко слоя. Внимателно изгладете покритието, за да го направите гладко и равномерно. Нека детайлът изсъхне. Нарежете хартията в квадратчета със страна от 3-4 см и направете дупка в центъра на дупката. На бял слой поставяме квадратите така, че кръговете да се разпределят равномерно. 
Отново изпращаме продукта до пълно изсъхване. От готовото яйце от хартия, отстранете пробитата топка, леко увеличавайте отвора, запълнете детайла със сладкиши или бисквити. Разрезът е запечатан, фиксираме окачването на конеца. По-силно е да направите незабавно лепило или лепило. Детски подарък е готов. Теглото на пълнежа трябва да бъде избрано на базата на дебелината и якостта на стените на яйцето, но няколко малки бонбони тук ще се поберат точно.

Декорация за Великден. Най-добри идеи с снимки

Декорация на маса за Великден

Никой няма да опровергае истината, че има нещо вълшебно и омагьосващо в открития огън. Те казват, че той почиства атмосферата на стаята, не е нищо, че има толкова много горящи свещи в храмовете. Нека направим Великденската украса под формата на необичайни свещи, които ще украсят празничната трапеза. Ще ни трябва:
 • яйчни черупки, около половината или 2/3 от височината на яйцето с долния широк край
 • естествен пчелен восък или парафин
 • памучна конец за фитил
 • метален бутон с втулка или метален бутон, като основа за фитил
 • шприц
 • дълги гънки
 • топене на резервоара
Декорация за Великден. Най-добри идеи с снимки
Восъкът може да бъде закупен на пазара, където се продава мед. Ако това е трудно, можете да вземете обикновена парафинова свещ, която леко се разпада. От него можете да използвате готов фитил. За него се поставят тънка нишка от естествен материал: памук или лен. Разтопяваме восъка или парафина, поставяйки капацитета във водна баня. Ще намокрим фитилната прежда, след което ще я изрежем на парчета с подходящ размер (няколко сантиметра по-дълги от нашата база). 
Фиксираме долния край на фитила с бутон или половин метален бутон, където има дупка. Чисти сухи половини от черупките се поставят в таблата за яйца за стабилност и се напълват с разтопен восък или парафин, като се използва спринцовка. След като тази част от пълнежа, която е по-близо до черупката, се втвърди, спускаме бутона или бутона с фитил, опитвайки се да го запазим вертикално. След два-три часа нашият продукт ще се охлади и готов за употреба. 

Декорация за Великден. Най-добри идеи с снимки
С помощта на простички трикове можете да направите свещ оцветен. За да направите това, ще ни трябва моливи, които лесно се намират в отделите за материали за творчество или където се продават детски бои и моливи. Просто използвайте острилка за молив, за да извадите чиповете от молива на десния цвят и го добавете към разтопения парафин. Разбъркайте до пълно разтваряне. Размерът на чиповете, които трябва да определите, въз основа на желаната наситеност на цветовете. Можете също така да добавите няколко капки ароматно масло - свещта ще стане ароматна. 
Декорирайки ястие с такива свещи със свежи цветя, ще получим великолепна Великденска композиция. Можете да видите Великденска декорация със собствена снимка, За да сте сигурни колко нежни и, може да кажете, магически изглеждате такива песни със свещи. За да сте сигурни, че свещта е стабилна, можете да я използвате като свещ за яйце или клетка, изрязана от тава за яйца.

Декорация за Великден. Най-добри идеи с снимки
Тук можете да намерите други майсторски класове, за да получите част от вдъхновението и да създадете свой собствен уникален великденски декор във вашата къща. 

Красива украса за Великден. TOP - 100 най-добри идеи с снимка

Декорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за ВеликденДекорация за Великден

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

50 − = 48

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: