Какво може да се направи от стара прахосмукачка? Интересни идеи

Не е необичайно да се говори за ситуация, при която в апартамента се купува нова модерна прахосмукачка, например прахосмукачката Dyson, която има отличен набор от характеристики. За да направите това придобиване по-изгодно, можете да използвате каталога на стоките и цените в онлайн магазина e-Каталог. И какво в този случай да се направи със старата единица, която все още е доста работа? Ще ви разкажем интересни опции.

Какво може да се направи от стара прахосмукачка? Интересни идеи

"Летяща топка"

Децата със сигурност ще се насладят на забавлението, наречено "летяща топка". За да го направите, трябва да вземете няколко топки за пинг-понг и леко да пробиете стените с тънки щифтове от противоположните страни. След това с помощта на ножични ножици, нарязани ленти от полистирен буркан (можете да използвате буркани от бебешка торта или кисело мляко). Лентата трябва да е 1 см широка и 5-7 см дълга. Добре е, ако я изрежете с известна разлика. Полистироловата част ще действа като витло, ще го пробие точно в средата и ще я засади върху шахтата. За по-лесно завъртане от горната и долната част на лентата поставете малки зърна с дупки, които ще действат като лагери. От горе, върхът на щифта е огънат, така че въртенето на витлото е лесно, но няма прекомерно изиграване на оста.

Сега е необходимо да се подготви прахосмукачка с маркуч, свързан "за издухване". Налягането на въздуха се регулира така, че под въздействието на насочено струйно витло да се върти и топката се издига във въздуха. Можете да направите предварително цветната топка в смешни цветове, така че забавлението се оказа по-забавно.

Какво може да се направи от стара прахосмукачка? Интересни идеи

Други идеи

Разбира се, старата, но добре функционираща единица може да послужи не само за игри на гей деца, но и за по-практични цели. Ако маркучът е свързан към изхода, тогава ще се получи отлично устройство за изпомпване на гумени басейни, матраци и др. Разбира се, предварително е необходимо да се почисти старателно контейнера с прах и остатъци, които трябва да са натрупали по време на работа - те не трябва да попадат в надувания обект.

На мястото на вилата уредът може да се използва за почистване на различни повърхности от малки отломки и прах. По този начин можете да почистите градинските пътеки, тераси и др. Маркучът трябва отново да бъде свързан към издухването и в края му да бъде снабден с дюза с тесен отвор. Въздушната струя, която ще излезе от маркуча, ще получи висока скорост, която ефективно ще отдуши малки отломки.

Какво може да се направи от стара прахосмукачка? Интересни идеи

Можете да използвате устройството във вашата домашна работилница, например можете да изсмучете фин прах, след като работите с електрически мозайката или да раздухвате повърхностите преди боядисване от прах.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

34 − = 30

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: