Екологична снежинка от лозата. Майсторски клас с поетапна снимка

Няма нищо по-добро от подарък, направен от самия себе си. Тя е пропито от любов, с топлината на ръцете, от човешката душа. И няма нищо по-добро, когато дарът не унищожава природата, а напротив, я запазва. Всяка есен, милиони летни жители нарязват гроздето и изгарят ненужни лозя.

Чакай! От тях, вече не е необходимо "пръчки" можете да направите прекрасни занаяти, изработени от естествен материал! Искам да ви предам снежинка, която децата лесно могат да ви помогнат. Основата на снежинката е лозята, но можете да използвате повече или по-малко дебели клони.

снежинка от лозя

За производство снежинки от лозя, ние изрязваме "лъчите" на нашата бъдеща снежинка. Размери, количество - всичко зависи само от въображението.

снежинка от лозя

А сега вървим към най-интересното! Започваме да украсяваме снежинката. Тук можем да помогнем на клонките от хвойна. Имаме нужда от тях само малко, за да дадем зимния чар. Във всеки парк лесно можете да намерите подходящи игли. Всички лепило с лепило или с лепило.

снежинка от лозя

И тогава всичко е ограничено само от вашето въображение. Използвайте каквито и да било остатъци и остатъци от предишната бродерия, мъниста, опаковъчна хартия, прежди, копчета, мъниста, пайети. Като цяло всичко, което намирате под ръка. Не се страхувайте да експериментирате!

снежинка от лозя

снежинка от лозя

И тук Екологичният снежинки от лозя, които никога не се топят готови! Такъв подарък не само ще украси интериора, но и ще ви напомни за лятото на студената зимна вечер!

снежинка от лозя

снежинка от лозя

Автор: Агеева Людмила Георгиева

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

81 − 76 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: