A Snow Maiden saját kezével. Mester osztályok, fotók és ötletek

Ma megfontoljuk, hogyan kell csinálni a Mikulásot saját kezünkkel ...

Milyen újév nélkül Santa Claus és a gyönyörű és szelíd unokája Snegurochka, a főszereplők e csodálatos ünnep. Minden gyermek várakozik és remeg, az idén jönnek hozzá, vagy sem. Persze, amikor felnõttünk, megérti, hogy ez csak egy gyönyörû mese, és ezek a szereplõk csak álcázott emberek. De valójában kiterjeszthető és öltözött ezekre az öltönyökre, hogy sok pozitív érzést juttasson el a gyermekeiteknek, akik még mindig egy meseban hisznek. Igen, és hasznos lesz belevetni az ünnepség légkörébe, és megosztani ezt az örömet szeretteivel.

Íme néhány A hölgyek saját kézből készültek papírból

A Snow Maiden saját kezével. Mester osztályok, fotók és ötletek

Snow Maiden

Snow Maiden

Ne menjen azonnal a készletbe a készruhákba, mert a Snow Maiden jelmez saját kézzel történő varrása sokkal élvezetesebb és szórakoztatóbb és olcsóbb. Nem feltétlenül, hogy a drága szövet, vagy adja varrónők varrni, akkor egyszerűen megváltoztathatja a megfelelő ruhát, vagy öltönyt hüvelyébe bundáját szegéllyel és talmi, varrni szép csillogó strassz vagy gyöngyök.

Lehetséges, hogy a povyubnik varrni a ragyogás. Jól néz ki szép varrás a váll fölött. Kiegészítheti a jelmezeket egy kokoshnik vágott kartonból, vagy más segédanyagból készült, díszítéssel és csillogással díszítve. De ha kézműves vagy varrónő vagy, akkor természetesen magának kell varrnia egy igazi Snow Maiden jelmezt. A raktárakban a szövetek széles választéka, valamint a kiegészítők. Olyan öltöny, amelyet sok éven át élvezhet, és talán még örökölni fogja a már felnőtt gyermekeket. Veled mindig meleg emlékezeted lesz azokról az időkről, amikor a gyermekeid valódi csoda még mindig hittek. És ezúttal olyan gyorsan véget ér.

A gyerekek nagyon szeretik, ha a karácsonyfa alatt vagy mellette vannak újév karakterek. Ők játszanak velük a szerepjátékokban, helyről-helyre költöznek. Ezek a babák nagyobb figyelmet kapnak, mert általában évente egyszer, a szilveszteri ünnepeken általában kijutnak a zagazhnikovból. Segítsük őket abban, hogy részt vegyenek ilyen csodálatos babák létrehozásában.

A Snow Maiden Doll saját kezével


E
akkor Ön és a gyermeke egyedülálló játékot és jó hangulatot kap. Nem a lélektelen szépség Kínában, amely tele van az üzletek és piacok, és szülőhazájában varrt vagy készített saját kezűleg a segédanyagok, a játék lesz zárt egy darabot a lélek és az is marad a gyermek sokáig, és azt is szolgálhat egyfajta talizmán neki Az interneten óriási választékot találunk az ilyen babák különböző mintáiról, részletes leírást adva a szövet megválasztásáról és a szabássorozatról. De fejlesztheti saját egyedi mintáját, majd ossza meg a barátnőivel.

Snow Maiden

A bika babáknak jobban varrniuk kell a bézsbőrből vagy a lenből. Gépet varrhat, de manuálisan varrhat. A kezeket és a lábakat elkülönítetten varrták, rejtett varrással. Pamut vagy holofiberrel töltheted. Amikor a baba teste készen van, elkezdődik a szórakozás. Varrunk a ruhájára és csináljuk a haját. Ezen a ponton, ki, hogy milyen sok, természetesen jobban gyönyörűen varrni a kék anyag, de mindenki saját preferenciái.

A Snow Maiden ruháinak mintái is megtalálható az interneten, vagy egyszerűen a baba, a szövethez csatolva. Annak érdekében, hogy megakadályozzuk a szövetet a birkózás ellen, ragasztós pókhálóval lehet ragasztani a gyűrődést, vasalással. A tollboltban megvásárolható. A haj gyapjúból készült nemezeléshez, ugyanabban a boltban vásárolható meg, vagy kötőfonalakból, a fejtől és felülről varrva, hogy felakasszon egy sapkát. A szemet a francia csomók módszerével készítjük, varrunk gyöngyöket, vagy egyszerűen festékkel vagy feltűrt tollal lehet festeni. Szépségünk készen áll és örömmel fogadja Önt és gyermekeit, mert a kézzel készített babák olyan egyedülállóak, amelyek melegítik a lelkedet.

A Snow Maiden pólója

A Snow Maiden saját kezével. Mester osztályok, fotók és ötletek

Higgye el, hogy egy ilyen játékkal a gyermeke sokáig nem akar részt venni. A varrott baba mellett számos módon lehet ilyen babákat készíteni, ezek lehet motatki vagy rongybaba, horgolt vagy kötött. Nagyon érdekes lesz, ha varrsz babákat, amelyeket kézbe lehet vinni, a bábszínházat, és játszhatsz velük előadásokkal és előadásokkal, mielőtt rokonok és barátaid találkoznak veled. És varrhatsz egy ruhát a már meglévő babákhoz, a Snow Maiden helyett. A választás a tiéd.

A varráson kívül további gyártási lehetőségeket is találhat. Végtére is Snow Maiden a saját kezemmel nemcsak rongy, hanem más anyagok is lehetnek. Például kivágják a meglévő kartonlap sablonját, és ragasztják be, még a kisgyermekek is megtehetik, természetesen a szülők felügyelete alatt. Ilyen készletek vásárolhatók könyvesboltokban, amelyekben nemcsak a Snow Maiden, hanem az újévi ünnepek más karaktere is megtalálható. És lesz egy ilyen hősök egész társasága. Vagy megtalálja az interneten ezeket a sablonokat, és lehet nyomtatni, vagy másolni a képernyőt, majd díszíteni, kifejtsék a fantázia rajzot érdekes lesz, hogy a gyerekek, és azokat az öröm.

Az újév karaktereinek előállításához különböző anyagokat használhat: plasztikból, gyöngyökből, gyapotból, pomponokból, sós tésztából stb. A Santa Claus Snow Maiden saját kezével szokatlanul kiderül, ha sós tésztából készül. Majdnem ugyanaz, mint a plasztik, csak érdekesebb és egy ilyen termék szolgál majd hosszú ideig.

Maga a tészta nagyon egyszerű: ehhez lisztre, sóra és vízre van szükségünk. A lisztet és a sót ugyanúgy kell venni, mint pl. 200 gramm mindkét és 125 gramm vizet, a plaszticitás érdekében PVA ragasztót vagy keményítőt adhat hozzá. Jobb keverni egy keverővel egy különleges fúvókával, meredek tésztához vagy csak a kezedhez. Először is, sózzuk a lisztet, majd öntsünk vizet, lehetőleg hideg. Vegyük a lisztet rendesnek, szennyeződés nélkül, különben a tészta később megreped. És használj közönséges finom sót, nem jódozva. Ha a tésztát különböző színekben festjük, adjunk hozzá akvarellt, gouache-t vagy élelmiszer-színezést, ha van ilyen.

De ha a festett festék megszárad, a színek nem lesznek olyan fényesek. Tehát a lakkot, lehetőleg akril művészetet is készíteni fogják, ez erősíti a festék árnyékát, és a termék jobban fog kinézni. Tehát a tészta gyúródott.

Igazából folytassuk a folyamatot. Már eldöntötted, hogy ki vagy milyen szobor? Snow Maiden és a Mikulás! Kitűnő. Elkezdjük a gyerekekkel együtt alkotni a részeket, és ragasztani őket PVA ragasztóval, lehetőleg építő ragasztóval. Megcsinálták, ragasztották, most megszárítottuk. Lehet, hogy szárazra hagyja, de nagyon hosszú lesz. De gyerekeink nem türelmesek, ezért a sütőt minimális hőmérsékleten és jobb néhány trükköt használva, akkor garantált a siker, és a Snow Maiden vagy a Mikulás nem reped. A végső szakasz, a lakk bevonat, a művészi lakk nem büdös, ezért bízhatja ezt a dolgot a gyerekekkel. De nézd, hogy egy játékkal fedett játékot lefedni csak egy termék teljes szárítása után lehetséges.

De így gyönyörködhet a Snow Maiden.

Snow Maiden

Van még egy érdekes út a Snow Maiden elkészítéséhez - ez az origami. Igaz kisgyermekek nem tudnak megbirkózni ezzel, de az idősebb is. Ráadásul egy ilyen foglalkozás motoros készségeket fejleszt, és közvetlenül befolyásolja a beszédet és a memóriát. Ahhoz, hogy egy origami játékot készítsen, sok színes papír színes modulokat kell készíteni. Hogyan készítsük el ezeket a modulokat, majd készítsünk egy Snow Maiden-t vagy más játékot, az interneten több lépésről-lépésre álló mesterkurzust találhat a képeken. A könyvesboltokban számos irodalmat árulnak el az origami.

Nagyon érdekes lesz a gyerekek számára, hogy újévi hősöket készítsenek a papírról, először megcsavarják a kúpot, majd ragasztják hozzá a részleteket, vagy rajzolják őket festékekkel vagy jelölőkkel. Az idősebb gyermekek miniatúrákat készíthetnek gyöngyökből, de ajánlatos még több gyöngyöt felvenni, hogy a drót kétszer is jól illeszkedjen a gyöngyök lyukába. Az őket segítő előnyök az interneten és az irodalomon alapulnak.

Snow Maiden

Snow Maiden

Snow Maiden

Nagyon érdekes változat a gyártás egy műanyag palack, amit otthon ömlesztve. Vegye ki a palackot, és csomagolja be sintepon vagy valami hasonló. Ez a lágyság és a hangerő biztosításához szükséges. Vágja annyira az anyagot, hogy a teteje kicsi, és varrja a széleket. Ez lesz a játék teste, ezért egy sztringhez vagy egy sztringhez kötjük, ahol a palack nyakkal rendelkezik. Nem szükséges pontosan megtenni, még mindig nem lesz látható. Vezesse a fejét fehér ruhával. A fonat fehér vagy sárga szálakból készülhet, pálcikába fonva és a fejre varrva, így a feszítés nem látható a fejdísz alatt. Most a gyönyörű Snow Maiden-t öltözzük.

Hogyan készítsünk egy Snow Maiden papírt?

Snow Maiden

hóember a papírból

A legjobb ebben a verziónál egy kék sapka megfelelő, amelyet a szövetből és a perem szélén kell varrni, hogy egy szinopontot vagy egy szőrmet adjon ki. A köntös ugyanabból a kék anyagból készül, körbezárva az üvegen, ahol teste lesz. A varrás a legeredményesebb az elülső részből, majd a szélén átölelve. A tetejét és alját is eltakarják a szőrme vagy a szinopsz.

A karokat külön kell varratolni és a gallér alá varrni, hogy a varrat ne legyen látható. Meg lehet bízni abban, hogy a gyermekeket festészeti kellékekkel vonzza. A szépség készen van, és most neki és egy párnak ugyanúgy készítheted a Mikulás vagy a hóembert. Könnyű, és nem kell pénzt költenie az anyagokra, mindegyiküknek minden házuk van. Használhat régi ruhákat vagy ruhadarabokat, és kivághatja a szinopont a régi kabátokból, hacsak persze nem kell őket.

Snow Maiden

És ugyanazokat a műanyag palackokat festheted festékkel, csak akkor, ha nem mossák le. Készíts újévi karaktereket, és tetején, hogy ne láthassák a parafát, tegyenek fel sapkát vagy sapkát. Hogyan készítsünk egy Snow Maiden-t a saját kezünkkel Mindenkinek magának kell döntenie, a legfontosabb dolog, hogy lenyűgöző, és a gyermekekkel való kreatív tevékenységek hozzák a gyümölcsüket.

Hogyan lehet felhívni a Snow Maiden?

Snow Maiden

Snow Maiden rajz

Kidolgoznak egy kis motort, fantáziát és észlelést. Lelkesen és lelkesen merülnek bele ebbe a munkába. És számos szülőnek vagy barátnak kell lennie, akik készek segíteni vagy elmondani nekik. És akkor jó hangulattal és vidám ünnepekkel rendelkezel, mert főként arra törekszünk, hogy gyermekeik számára felejthetetlen legyen. És a gyerekeknek is van valami, hogy elmondják barátaiknak az iskolában vagy az óvodában, és még megoszthatják tapasztalataikat, hogy ezt vagy az érdekes játékot saját kezükbe tegyék.

Mesterórák. Snow Maiden a saját kezemmel

№1

Snow Maiden

Frost Atya és a Snow Maiden zokniból. Mesterosztály lépésenkénti fotókkal
№2

hó

Újévi palackok díszítése. A Snow Maiden. Mesterosztály lépésenkénti fotókkal
№3

Snow Maiden

A Snow Maiden Tilda. Mesterosztály lépésenkénti fotókkal
№4

hó

Doll Tilda - a Snow Maiden. Mester osztály lépésről-lépésre fotó
№5

hó

A Snow Maiden saját kezű papírból készült. Fairy. Mesterosztály-quilling
№6 hó Moduláris origami. A Snow Maiden. Mesterosztály lépésenkénti fotókkal
№7 hó Újévi keret - mágnes a Mikulás és a Snow Maiden. Mesterosztály lépésenkénti fotókkal
№8 hó Origami gyermekeknek. Snow Maiden
№9

hó

Tilda a Snow Maiden. Mesterosztály lépésenkénti fotókkal
№10

hó

"Snow Maiden" plasztikból készült lámpatest. Mester osztály lépésről-lépésre fotó
№11

hó

Szilveszteri "piros szál" piramis "Snow Maiden". Mester osztály lépésről-lépésre fotó
№12

hó

Plastilinografiya. Kép "Snow Maiden a téli erdőben".

Mester osztály lépésről-lépésre fotó

№13 A Snow Maiden saját kezével. Mester osztályok, fotók és ötletek

Dolls a szobrászati ​​textíliák technikájában.

Atya Frost és a Snow Maiden

№14
№15
№16
№17
№18
№19
№20

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

14 + = 15

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: