A ló egy ló a saját kezével. 50 mesterkurzus, fotó és ötlet

Mindenki kivétel nélkül szereti a játékokat. Ők azok, akik elvezethetnek a mese-világba és a fantasy világba, ahol szabadon lehetünk bárkinek, és ugyanakkor elfelejthetjük a szerencsétlenségünket és a bánatunkat. A saját kezével készült játékok különleges mágiával és nagy örömmel szolgálnak. És nem csak a gyerekek számára! A mester kedvességét és melegségét melegíti. De nem mindenki tudja, hogyan készítsen házi készítésű játékot; például egy ló. Ez a következő újév szimbóluma. És egy ilyen édes ló kiváló újévi ajándék lehet.

Mit tehetsz ki egy lóról? Itt meg kell adni a kérdést: és ki milyen? Valaki gyönyörűen varrt, és képes lesz arra, hogy varrni egy tilde lovat a ruhadarabokból; Valaki tehetséges a modellezésben, és agyaggal, sózott tésztával, műanyaggal és egyéb anyagokkal újra létrehozza az állat figuráját. Számos ötlet van a lovak készítéséhez. Ezek kötött lovak, hímzettek, festettek és a felhordás technikájával ...

Mester osztály. ló

De van egy másik módja annak, hogy egy nagyon rugalmas ló. És leírják "A ló saját kezével" a mester osztály. A hajó számára a következő anyagok szükségesek:

 1. ágynemű,
 2. kétvezetékes rézhuzal fonott,
 3. vörös színű szál,
 4. ragasztó "Moment",
 5. vékony bőr lebeny,
 6. vékony szőrzet,
 7. A fekete festék a szemhéjon,
 8. dekoratív fonat,
 9. olló, fogó.

És mielőtt elkezdené a munkát, mindenképpen figyelembe kell vennie egy nagyon fontos tényt: a vászonzsinór teljesen "nem szereti" a csomókat, ezért a hajó számára nem túl vékony anyag (legfeljebb 1,5 mm átmérőjű és legalább 1 mm vastagságú). Túl vastag vagy túl vékony szál a babák készítésében kényelmetlen alkalmazni. És ha vannak csomópontok, akkor jobb, ha az ízületeket a legfontosabb helyeken rögzítjük a "pillanat" ragasztóval.

Mester osztály. ló

Tehát a kiválasztott minőségi zsinór (még egyenletesebb) egy kartonra vagy egy könyvre formálódik, hogy szálakat formáljon:

- 30 teljes fordulattal 32 cm hosszú az első lábaknál;

- 30 cm-es, 50 cm-es fordulattal a test és a fej számára;

- 30 cm-es, 50 cm-es hossza a hátsó lábak és a mellkas számára;

- 15 fordulóban, 46 cm hosszúsággal a faroknál.

Mester osztály. ló

Két rúd rézhuzal mérése 40 cm-re, az egyik oldalról vágva és hajlítva kell lennie. A hátsó lábak lesznek. Az elülső lábaknál a huzalt külön-külön készítik el 32 cm hosszúságúak; vagyis a vénát korábban elválasztották a dróttól, és egészben maradt a zsinórban. A vezetékek csatlakoztatva vannak, ugyanakkor fel kell osztani őket úgy, hogy a lejtős fej gyakorlatilag megérintette a talajt. Az elülső lábak vezetéke a ló testén "a testen" van rögzítve, a feszítőhuzal körül szorosan visszafordítva.

Most egy zsineg zsineg 50 sm-ben, egy huzalra kerül, és körülötte rögzítik. Először meg kell kötni egy piros szálat a közepén, és ragaszkodni a széléhez a jövő fejét; a csomópontnak az öltözőben kell lennie. Így a következő két szoros heveder fokozatosan vörös szálból készül, egy huzal belsejében, a csomókat a zsineg alá helyezi. Az első öltözet alatt, ne felejtsd el kihagyni egy vékony bőr szalagot. Ezután a vezeték körüli tekercselés véget ér; de most már ugyanazt a zsineget használják a pántokhoz. Az elülső lábaknak ezen a munka során a tekercselésen kívül kell maradniuk.

Mester osztály. ló

Ezután az elülső paták kioldódnak. Vegyünk egy 32 cm-es gallyat, vágjuk le és rugókat fektessünk lefelé a ló csomagtartóján, közvetlenül a lábak felett. Mindkét fele a zsineg szálak mindegyikének a lábánál a legnehezebb. A tekercs szálakat csomóval húzzák meg, és ragasztással rögzítik a jobb rögzítéshez. Ha a láb hossza kis különbség, de ezek olló ollóval kell vágni.

Mester osztály. ló

A mellkas és a hátulsó végtagok esetében egy 50 cm hosszú csontváz kézzel készül, és a mellső lábak után a ló mellén fekszik (a nyak alatt). A zsinegnek be kell nyújtania a mellkasát és a hátsó lábakat. A szálakat egyenlően kell felosztani mindkét oldalon. A tervezés során szorosan figyelemmel kell kísérni a munkát. A test meghosszabbítható, de a zsineg a hátsó lábakhoz is visszahúzódik.

A farok feltekeréséhez egy 15 fordulós motorkerékpár használható. A törzsnek a has alsó részébe kell átkötnie. A farkát egyenként rögzítik.

Mester osztály. ló

Ebben a szakaszban a "ló" kézművességet kissé el kell távolítani. Ugyanolyan hosszúságú lábakat készítsünk, miután korrigáltuk a törzset (különösen, ha itt és ott történtek szabálytalanságok). A lónak simán és folyamatosan kell állnia. A test megvastagodásához zsineg is lehet.

Mester osztály. ló

A patáknál dekoratív fonat (lehetőleg geometrikus díszítéssel vagy mintával) készül. De használhatsz bőrszalagokat is. A kiválasztott anyagból készült csíkok kivágódnak a lábfejen, kissé átlapolva őket, és a "pillanat" ragasztóval a legalsó lábra ragasztják. A lábakat még egyszer befedik. És farok saját belátása szerint. A vékony bőrcsappantyúk fülei közül egy nyolc darabot vágnak kb. 4 cm hosszúságúak, a fül pedig félbe van hajtva, és a fejhez kissé a második piros tekercs alatt van. A szőrme szalagjából (mesterséges vagy természetes), egy sörényt készítenek, és a fülből ragasztva a kötőtűhöz ragasztják. Minden sűrű szövet kivág egy takarót, és a bőrből - nyereg. A ló készen áll. Az újév előestéjén és általában ez a termék vezet a legnépszerűbb játékok.

Mester osztály. ló

Nem kevésbé érdekes és mesterkurzus "Ló a gyöngyökből". Gyöngyökből általában kényelmes az állatok előállítása; és a lovak között. A lekerekített gyöngyökből és a horgászbotokból primitív lovat készíthet, vagy pontosan pontosan átadhatja az összes részletet. A gyöngy ló tökéletes ajándék, ez a szimbólum, hogy egy kecses és erős állat védi tulajdonosát és talizmánként szolgál.

Mester osztály. ló

Ez elég egyszerű a puha játék ló ruhával. Ebben az esetben az erőssége és a környezettudatosság garantálható. Nos, az örömről, amelyet a címzett fogja tapasztalni, és nem szabad mondani. A lovat a gyermekkel együtt lehet varrni. És ez nem feltétlenül szükséges, hogy textíliákat vásároljunk; nagyon alkalmas és felesleges dolgok - például a régi pizsamák vagy bársony ruhák, a divatból. Egyébként a bemutatott lóval a gyermek megbirkózik és önállóan. A felnőtteknek csak a munkáját kell irányítaniuk, és szükség esetén fel kell hívniuk. A ló szabásához szüksége lesz:

 1. papír minta,
 2. jelző
 3. szövet
 4. olló,
 5. csapok,
 6. szál, tű,
 7. színes gombok,
 8. töltőanyag csomagoláshoz,
 9. varrógép.

A mester osztály "A lovas év" Először is olyan mintákat kell készíteni, amelyekre a ló kivágódik. De előtte kiválasztják az állat profilját a profilban. Egy jövőbeni játékhoz szükség van 3 példányra a kívánt értékre. És minél egyszerűbb a kontúrjuk, annál könnyebb lesz a termék varrása. A mintákat vastag papírra helyezzük, 1,5-2 cm-es varrásokkal és kivágással. A másolatok egyikén csak a varrási juttatások elülső lábát vágják és vágják. Másodszor, a testet a fej és a fejrészek együttesen csomagolják a varratokhoz. A harmadik a hátsó láb.

A következő lépés az, hogy helyesen megtalálja az összes részletet. Az előkészített szövet félbehajtott belülről kifelé. A felhúzott csapokhoz, és körbejárta a jelzőt. Ennek eredményeképpen 2 részletet kell beszereznie a törzshez és a fejhez, 4 az első lábakhoz és 4 a hátsó lábakhoz. A ló testének részleteit varrni (egy varrógépen vagy kézzel öltésekkel), néhány centimétert hagyva a hasra, annak érdekében, hogy a munkadarabot meg lehet fordítani és betölteni töltőanyaggal. Ugyanazokat az akciókat ismételjük meg az állat lábával.

Az alkatrészek csomagolásának befejezése után (a legjobb, ha gyapotszövet vagy szinopóta van), a részleteket végül egy titkos öltéssel lehet varrni. Ezután tegye egy termékbe, varrja a lábad a csomagtartóba, vagy rögzítse őket színes gombokkal. A lovakat hagyja, hogy varrják fel a fülüket, és díszítik a fangot. A sörény és a farok durva szálakból készült. A díszítéshez a ló az anyagon színekkel festhető, ábrázolva egy lót almában (szó szerint ez a szó) vagy egyszerűen festéssel.

Mester osztály. ló

Mi mást tehet fel ötletként, hogy egy lót hozhat létre a saját kezével? Folytatni kell a varrás témáját «Ló a harisnya» mesterlista. Egyszerűbb végrehajtás és könnyű. Ugyanezzel a sikerrel zokni lehet a varráshoz. A harisnyától elvágják az alsó részt egy sarokkal vagy egy teljes zoknit. A lábat lerövidítik, és a ló lekerekített fangja alakul ki. Az állományon a szükséges hosszúságot a csomagtartóhoz mérjük, a terméket betöltjük töltőanyaggal, és rejtett varrással varrtuk. A füleket és a sörényeket varrják a sarokhoz. A fang fekete szemét és orrát fekete szálakkal hímezik. A ló lábai négy varrott "üreges" csövekből állnak, amelyek szintén kitömöttek; Ráncok és paták jelennek meg, és a testet varrják. Így kiváló újévi kézműveseket kapunk, és nem csak.

Mester osztály. ló

Azok számára, akik papírral szeretnek dolgozni, vannak kiviteli lehetőségek is. Például "Ohrigami ló. Mester osztály"Vagy egyszerűbb kézzel készített tárgyakat. A ló saját kezével fogja a lót. Ez a cikk nagyszerű ötlet egy izgalmas időtöltésre, valamint egy alkalom arra, hogy eredeti ajándékot készítsen rokonoknak és barátoknak.

lovak

És itt mesterkurzusok - lovak honlapunkon:

№1

ló

Tilda ló. Mesterosztály lépésenkénti fotókkal
№2

ló

Decoupage a műanyagon kezdőknek. A ló. Mesterosztály lépésenkénti fotókkal
№3

ló

Lovak saját kezükben. Mesterosztály lépésenkénti fotókkal
№4

ló

Moduláris origami. A ló. Mesterosztály lépésenkénti fotókkal
№5

A ló egy ló a saját kezével. 50 mesterkurzus, fotó és ötlet

Egy ló a saját kezével. Origami. Mesterosztály lépésenkénti fotókkal
№6

ló

Decoupage a polimer agyagról. A ló.

Mesterosztály lépésenkénti fotókkal

№7

ló

Lovak saját kezükben. Mesterosztály lépésenkénti fotókkal
№8

ló

Kötés játékok. Ló amigurumi
№9

ló

Kézművesek a 2014-es újévért.

Mesterosztály lépésenkénti fotókkal

№10

ló

Újévi kézművesek. 2014. A ló. Mester osztály
№11

loschadka

Gyöngy ló
№12

ló

Felfüggesztés gyöngyökből. A ló. Mesterosztály lépésenkénti fotókkal

№13 ló Origami ló. A rendszer
№14

A ló egy ló a saját kezével. 50 mesterkurzus, fotó és ötlet

Textil ló. Mesterosztály lépésenkénti fotókkal
№15

ló

Ló 2014 a saját kezével. Mester osztály lépésről lépésre
№16

ló

Újévi kézművesek. 2014. A ló. Mesterosztály lépésenkénti fotókkal
№17

ló

Kötés. Egy rózsaszín lovat. Mesterosztály lépésenkénti fotókkal
№18

ló

A kötött ló egy póni. Mesterosztály lépésenkénti fotókkal
№19

Pegazus

Moduláris origami. Pegasus. Mesterosztály lépésenkénti fotókkal
№20 egy játék Újévi játék a sózott tésztából. Pegasus. Mesterosztály lépésenkénti fotókkal
№21

ló

Kézművesek 2014. Vidám ló sózott tésztából. Mesterosztály lépésenkénti fotókkal
№22

ló

Ajándékok az újév 2014-ben a saját kezüket. Ló, patkó. Mesterosztály lépésenkénti fotókkal
№23

ló

Lovak saját kezükben. Violet a zoknitól.

Mesterosztály lépésenkénti fotókkal

№24

A ló egy ló a saját kezével. 50 mesterkurzus, fotó és ötlet

Gyöngy ló
№25 ló A ló kötött. Mester lépésről lépésre
№26

ló

Egy ló egy hintaszékkel a saját kezével. Mester osztály
№27

ló

Illatosított illatú ló. Mesterkurzus fotóval
№28

ló

Egy ló a kezével a makramechnikában. Mesterkurzus fotóval
№29

ló

Ló a quilling technikában. Mesterosztály lépésenkénti fotókkal
№30 ló Saját kezű ajándékok 2014. Fülbevalók - lovak. Mesterosztály lépésenkénti fotókkal
№31

ló

Újév kötés 2014. A ló napsütéses vörös. Mester osztály
№32

ló

Játékok a pompomoktól. A ló "Rainbow". Mesterkurzus fotóval
№33

ló

A sózott sáska ló a sózott tésztából az újévre. Mesterosztály lépésenkénti fotókkal
№34

ló

Egy rózsaszín fleece ló. Újévi ajándék a lány számára. Mesterosztály lépésenkénti fotókkal
№35 ló Photo frame ló nemezből készült. Mesterosztály lépésenkénti fotókkal
№36

lovak

Újévi lovak saját kezükben. Fotók, ötletek és mesterkurzusok
№37

ló

Tilda egy ló.

Mesterosztály lépésenkénti fotókkal

№38

ló

Textil ló szövetből.

Mesterosztály lépésenkénti fotókkal

№39

ló

Egy ló egy sós tésztából a saját kezével.

Mesterosztály lépésenkénti fotókkal

№40

ló

A sózott sáska ló a sózott tésztából az újévre.

Mesterosztály lépésenkénti fotókkal

№41

törmelék ló

Scrapbooking. Képeslapok az új évhez Lovak.

Mesterosztály lépésenkénti fotókkal

№42 ló

Kávé ló. Vágjuk a 2014-es szimbólumot.

Mesterosztály lépésenkénti fotókkal

№43

ló

Egy aranyos ló a sózott tésztából az újévért.

Mesterosztály lépésenkénti fotókkal

№44 ló

Egy ló egy bottal a saját kezével. Konik.

Mesterosztály lépésenkénti fotókkal

№45

ló

Lovak textilből saját kezűleg.

Mester osztály

№46

ló

Újévi ajándékok magadnak. Ló forrasztás.

Mesterosztály lépésenkénti fotókkal

№47

ló

Horgolt horgolt az újévre.

Mesterosztály lépésenkénti fotókkal

№48

A ló egy ló a saját kezével. 50 mesterkurzus, fotó és ötlet

Karácsonyfa játék. A hintázó ló a gyapjúból való feltűnés technikájában.
Mesterosztály lépésenkénti fotókkal
№49

ló

A 2014-es év jelképe. Ló a toalettpapírból a hengerből.
Mesterosztály lépésenkénti fotókkal
№50 ló Lovak a kesztyűből saját kezűleg.
Mester-osztály lépésről lépésre
körülbelül

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

86 + = 92

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: